Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

FreakChiq napisal/-a:Glede Monike. Ta je nekam presenetljivo dobro prenesla izpad. Glede na to kake face je delala, ko je mogla parkrat spredaj stat, sem mislila, da bo v soboto tak skup padla. Očitno le ni tak Hohl in der Birne in je skapirala, da ni glih ful krass priljubljena.

Po moje je zaradi tega dobro prenesla, ker je točno vedla, da bo izpadla. Drugi so bili preveč močni konkurenti, da bi zgubili proti njej. Prej je imela vedno nekoga šibkejšega ob sebi, tko da se je lahko zanašala na to, da bo nekdo drug izpadel. Včerajšnja oddaja pa je šla ful na tesno... in je po moje točno vedla, da bo šla domov.

"Hohl in der Birne" --> hvala za oblico smeha FreakChiq :rofl:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Saj ženskam pri takih showih ni lahko. Večina gledalcev je žensk, v to sploh ni dvoma. In večina teh žensk favorizira prej moškega kot pa žensko. Zato tud mam občutek, da bo Fady v finale prišo, čeprav bi glede na kvaliteto petja raje mela, da bi Linda prišla naprej. But we will see.

Lopatka napisal/-a:"Hohl in der Birne" --> hvala za oblico smeha FreakChiq :rofl:

Heheh pa še naj kdo reče, da resnice niso smešne :P

Evo še tretji song sem zvedla...
"Dedicated-To" song je baje od Faith no More - Easy :eek: :flehan: :freude: Slika

Got, ich fall' in Unmacht - Če bo šlo vse dobro bom v soboto padla v Thotalno Thomo!
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kyria »

The Rasmus - In the Shadows
The Beatles - Let It Be in
Faith no More - Easy - če bo potrjeno, da bo thomas tole pel, me je strah, da naslednje sobote ne bom preživela. še posebej pri zadnji bom mela resne težave :love:

še najmanj mi je všeč In the Shadows, sam bo šlo. sicer pa že vidim dieterja, kako zelo "vesel" bo s thomasovim izborom.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Če bo res Easy pel... potem upam da ne bodo kake bedne primerjave delali med Thomasovo in Markovo (Medlock) verzijo. Če se ne motim je bil ravno Easy komad Markov season highlight. Ne vem zakaj že zdaj slišim Dieterov komentar: "Es war gut, aber an den Drecksack (Mark) kommst du nicht rann" :roll: Bla bla..

Ich will auch von ihm umarmt werden :spot:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jezus. Marija.
Fremdschäm von feinsten :unknown:

Se vidle ono teto z "Ich wäre plan B" majco ne? Delovala je OK. Če ne drugega si je dober napis zmislila :)
Ko sem pa to vidla pri Punk 9 pa me je blo sram zaradi obnašanja tega osebka. Pa je niti poznam ne!

Mislim to si morte prebrat. Pa kot da že ni to dovolj je Thomasa v soboto po showu dobesedno napadla. Pol še pa tak histerično ponovila mu v uho "Ich liebe dich. Ich liebe dich" Na RTL.de si lahko pogledate pod videohighlights malo bolj spodaj na strani. :tot: :pale: :boese:

Upam, da Thomas ve, da nismo vse njegove fanice tak creepy *huh*
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

8. Mottoshow - 'Nr. 1-Hits' ~ 'Beatles' ~ 'Dedicated To'

Thomas Godoj
The Rasmus - In the Shadows (youtube link)
The Beatles - Let It Be (youtube link)
Faith No More - Easy (youtube link)

Linda Teodosiu
Rihanna - Don’t Stop The Music (youtube link)
The Beatles - With A Little Help From My Friends (youtube link)
Mariah Carey - My All (youtube link)

Fady Maalouf
Westlife - You Raise Me Up (youtube link)
The Beatles - Yesterday (youtube link)
Michael Bublé - Feeling Good (youtube link)

Očitno so govorice držale. Za Thomasa sem tak že povedla. Upam, da bodo pri The Rasmus songu odvzeli oni ou-ou bek, pa nadomestili z nečim bolj konkretnim. Pri Let it be se bom pustila presenetit. Zna bit ql :) Pri Easy bom pa v Thotalno Thomo padla. Upam samo da ne bo kaka bedna primerjava med njim in Markom pojavla. Med njima so namreč svetlobna leta.

Linda - Bolj bednega komada od please don't stop the music pa menda ni ne. Z veseljem bom poslušala to samo če bodo song čisto na glavo obrnili. Tak kak je Mandy Moore Umbrello. Pred njo sploh nisem vedla, da se za Umbrello kaki globji smisel skriva. Hehe pri Beatlesah se bom tudi pri njej mogla pustit presenetit. Carey song je pa tak standard za njo.

Fady - :roll: Ich konnt kotzen. Fady mi je kot človek tak ql, ampak kot pevec pa mi sploh ne pali. Prvega komada ne bom komentirala (again balada), za drugega mi je vseeno, tretji pa mi še v originalu ni preveč všeč. Fady pa še do sedaj ni iz nobenga songa boljšo različico ven naredo tak da dvomim, da se bo tokrat kaj spremenilo. Vse kaj je ql na songu je del, ko reče "And I'm Feeling Good" :)
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

najprej sem si morala pogledat tole thomasovo kao največjo fanico - ljubi jezus. kako bedno.
mi smo boljše :D

sicer pa vidim, da so se potrdila predvidevanja za naslednjo soboto - thomas ma ok pesmi in mislim, da bo dobro speljal. najbolj me strah za In the shadows pa še sama ne vem zakaj. originalni pevec mi je tako antipatičen, da vedno kr živčna postanem, sam da ga vidim in mi posledično tud pesmi niso všeč. se bom pustla presenetit. drugač pa :love:

linda ima tako bedast izbor, samo bo ziher dobro speljala. fady pa - js si bom mogla budilko naštimat, ker če ne bom ziher zaspala.

pa še tole - saj vem, da sem za cajtom, a sem si šele zdaj prvič v celoti pogledala vido pesmi, ki jo dieter in medlock skup pojeta. pa saj ne vem al bi se jokala al smejala. ne bom trdila, da mark nima talenta in da ne zna pet, ampak tole kar z dieterjem delata je za en drek. in kakršnekoli primerjave s thomasom NE pridejo v poštev.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Vse kaj je Mark naredo je za en drek. Vsaj za moj okus no. :D
Sicer nisem bila nikoli njegova fenica (takrat sem Maxa favoritizirala) ampak deda je škoda, ker nima tak napačnega glasa.
Sploh pa ta zadnji komad, ki ga je še v enem mottoshowu predstavljal je kuj nekaj. Že 500x slišana melodija :P

Aja, drugače pa...
Tick Tack - ich hab euch was mit gebracht :wink:

Klikni me nežno 1
Klikni me nežno 2
Klikni me nežno 3
Klikni me nežno 4
Klikni me nežno 5
Klikni me nežno 6
Klikni me nežno 7
Klikni me nežno 8
:love:
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoya »

Hihi, luuuušne slikice. :love:

Komaj čakam soboto. :oops: Upam, da tokrat izpade Fady. Meni ful slabo poje, je Linda boljša vokalistka kot on, definitivno.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objava Napisal/-a singing*girl23 »

awwww odlicna galerija!!!pa cool napis---klikni me nezno :)
joj joj joj, mislim, da thomas zal ne bo prisel v finale...ta dieterjeva fady propaganda mi gre na zivce!!!pa tip pojma nima, ta fady..
sicer pa...ste cule da ma probleme s kehlkopfentzündung?pa mora tiho bit...
GO THOMAS GO!!!!!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Fadyja si mislila ne?
Jaz sem za njega slišala da je bolan, kaj pa ma pa ne vem. Samo to, da ma probleme s petjem zna tud met taki efekt, da bodo še bolj klicali za njega. Pač v stilu: bogi, če ne bi bil bolan bi ziher boljše zapel.. Dajmo mu še eno priložnost. :)

Bomo vidli kak bo. Jaz sem prav živčna! :D
Hehe kaj pa eni ko jih je tak strah da Linda oz. Fady ne bota prišla v finale, da celo odpirajo teme da naj Fady fani kličejo še za Lindo in Linda fani za Fadyja. :lol:
Hudo je ja, ko veš, da je Thomas obema največji konkurent.
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

Jaz sem nekak najbolj bza to, da poleg Thomasa v finale pride se Linda....zdaj pa bomo vidli..ko jih bom slisala pet, si se mogoce premislim...sam nekak bi njiju najraje vidla v finalu...sam po moje bo slo zelo na tesno...za fadyja bodo klicali ze zato, ker je tak bogi ...pac libanon pa to....saj fant ne poje tak slabo, pa kjut mi je tud, sam Linda vseeno boljse poje...
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

moj_zlobni_jaz - hehehe ql nick! :D

Dosti Thomas fanov si želi, da bi on bil z Lindo v finalu. Jaz tudi. Čeprav bi si lahko Thomas-Fady finale tudi predstavljala, kljub temu, da Fadyjev način petja meni sploh ni všečn.

Drugače pa news iz Koelna
- Thomas je tokrat prvi na vrsti!
- Thomas fanov je tolko, da samo gledaš.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

OMFG - WOOOOOW!!!

:flehan: :flehan: :flehan: :flehan: :flehan: :flehan: :flehan: :flehan:

Ich bin T(h)ot!!! Ne samo da zgleda Thomas danes WOW (da nastopa z kravato ne omenjam - OMG voll THOMA!!) iz Let it Be songa je naredo najbolj genialni nastop ever!!!!!!

Fak, Fak, fak.. Ich dreh am rad.. :freude: :freude: :freude:

Glede Linde in Fadyja.. Lindin prvi nastop mi ni bil preveč všeč. Pa še občutek sem dobila, da ji lufta zmankuje. Drugi je bil boljši. Fady pa *zeeeeeh* Kaj tak dolgočasnega še nisem jemala. Slika Slika
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

mamma mia - jaz ne morem več!!!!

:love: :love: :love: :hearts:

Bela barva mu nepopisno pristoji.
Odgovori