8. Mottoshow - 'Nr. 1-Hits' ~ 'Beatles' ~ 'Dedicated To'
Thomas Godoj
The Rasmus - In the Shadows (
youtube link)
The Beatles - Let It Be (
youtube link)
Faith No More - Easy (
youtube link)
Linda Teodosiu
Rihanna - Don’t Stop The Music (
youtube link)
The Beatles - With A Little Help From My Friends (
youtube link)
Mariah Carey - My All (
youtube link)
Fady Maalouf
Westlife - You Raise Me Up (
youtube link)
The Beatles - Yesterday (
youtube link)
Michael Bublé - Feeling Good (
youtube link)
Očitno so govorice držale. Za Thomasa sem tak že povedla. Upam, da bodo pri The Rasmus songu odvzeli oni ou-ou bek, pa nadomestili z nečim bolj konkretnim. Pri Let it be se bom pustila presenetit. Zna bit ql

Pri Easy bom pa v Thotalno Thomo padla. Upam samo da ne bo kaka bedna primerjava med njim in Markom pojavla. Med njima so namreč svetlobna leta.
Linda - Bolj bednega komada od please don't stop the music pa menda ni ne. Z veseljem bom poslušala to samo če bodo song čisto na glavo obrnili. Tak kak je Mandy Moore Umbrello. Pred njo sploh nisem vedla, da se za Umbrello kaki globji smisel skriva. Hehe pri Beatlesah se bom tudi pri njej mogla pustit presenetit. Carey song je pa tak standard za njo.
Fady -

Ich konnt kotzen. Fady mi je kot človek tak ql, ampak kot pevec pa mi sploh ne pali. Prvega komada ne bom komentirala
(again balada), za drugega mi je vseeno, tretji pa mi še v originalu ni preveč všeč. Fady pa še do sedaj ni iz nobenga songa boljšo različico ven naredo tak da dvomim, da se bo tokrat kaj spremenilo. Vse kaj je ql na songu je del, ko reče "And I'm Feeling Good"