Aloha napisal/-a:Podarjaš u okviru svojih zmožnosti, enmu je 400 eurou enako kot drugmu 100 in če se to že u štartu ve, mislm, da ne bi smel bit nobenih slabih vesti in zamer.
Samo potem se počutiš in v bistvu tudi si, nekomu vedno dolžan.
nokia_b napisal/-a:ljudje smo si pač različni
ryu10kyu napisal/-a:Oziroma če greva nekam ven jesti...jaz plačam hrano...ona pa mi ne pusti plačati pijače in jo ona plača recimo...to bi sprejel! Ampak da dava pa 50-50...mi je pa čudno in bi me motilo...saj sem moški madoncaBom pa ja žensko nafutral...toliko pa spet ne bo pojedla da bi moral kredit vzeti
orhideja1 napisal/-a:To je pa moški ego, bahavost, kao saj zmorem plačat.
orhideja1 napisal/-a:[quote=Vam itak ni nič všeč...če moški plača je kriv ego in bahavost...če pa ne plača je pa škrtuh!!
ryu10kyu napisal/-a:
Če se pa do ženske ne smeš obnašati kot do dame...potem očitno predvideva da ni vredna tega! Če to razume kot to da jo pomilujem!
orhideja1 napisal/-a:ryu10kyu Nisem rekla, da ne smeš odstopat od 50:50, ampak da se mi ne zdi normalno, da plačuje samo moški. Če pa drugič plača ona, je pa potem stvar čisto vredu.
sanjaanja napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
Če se pa do ženske ne smeš obnašati kot do dame...potem očitno predvideva da ni vredna tega! Če to razume kot to da jo pomilujem!
Oprosti, ampak izkušnje mi kažejo, da se v javnosti do žensk obnašajo kot, da so dame predvsem tisti moški, ki imajo nekaj na vesti (varanje,...)
Poznam primer, (pa ne zdaj vzet tega kot, da so vsi takšni), ko ima mož ljubico, žena to celo ve. Ampak, ker hočeta, da v javnosti zgleda kot, da ni nič narobe, jo mož lepo vezi na večerje, se lepo držita za roke, hodita okrog vsa zaljubljena. Mislim koga imata tukaj za norcaSebe, ker igrata zaigrano ljubezen.
ryu10kyu napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:ryu10kyu Nisem rekla, da ne smeš odstopat od 50:50, ampak da se mi ne zdi normalno, da plačuje samo moški. Če pa drugič plača ona, je pa potem stvar čisto vredu.
Saj je kul :knuddel:
Meni se zdi pač lepo to, da sem tak in mi je tako všeč...saj konec koncu delam to zaradi sebe v bistvu. Jaz lažje dajem kot sprejemam...predstavljaj si za božička kako smo veseli ko kupujemo darila!A nismo takrat ful nasmejani in veseli? Zakaj ne bi imeli vsak dan ali pa vsaj nekajkrat na teden božič? Mogoče malo smešna prispodoba...ampak saj verjetno štekaš kaj hočem povedatiMorda ti je smešno ampak meni pač ni in branim tak način razmišljanja