emanuela napisal/-a:^^Abby, to tudi meni ni jasno

Jaz sem mnenja, da je Gaji padla samozavest in ne dejansko povpraševanje.
Dejansko so tudi res močnejše punce, ki jih hočejo v zvezi itd in ne samo kot kolegice.
Sploh pa če si bila tako zelo natrenirana, dvomim, da zdaj zgledaš tako grozno, kot ti to vidiš.
15kg več in občutno manj športanja (imela sem neko poškodbo in še en kup skrbi) se tebi ne zdi razlika??
Ne gre toliko za samozavest. Ja itak, da je do neke mere padla, a tega ne pokažem, vsaj navzven ne. Če že komu, potem sama sebi, pa še to samo zvečer, ko stopim naga pred ogledalo, ali zjutraj, ko se stehtam (pa še to ne prav pogosto, ker me iritira tista št. na tehtnici).
Še vedno sem odprta stara jaz, ki se rada smeji in največkrat zamorjeno vzdušje popravi v veselo

, skratka, vse je ostalo tako daleč nespremenjeno, razen kg in občutno več maščobe - in ko rečem občutno, mislim tudi dobesedno.
Saj se strinjam z vama v osnovi, a pri meni ni problem v naseljenem novem stvoru, ki bi bil zamorjen in v družbi dajal vtis zagrenjene osebe, zato je pač nesmiselno rečti iz prve, da mi je padla samozavest in zaradi tega ni povpraševanja.
In ja, se zavedam, da obstajajo tudi močnejše punce, ki jih fantje hočejo v zvezi, nisem rekla, da so vse močnejše in debele ženske samske in nezaželene. Gre samo za to, kdo se zanima zate. Recimo zame se zdaj zanima peščica moških, in to sami taki, ki res niso niti malo po mojem okusu - ne samo vizualno, pač pa tudi na drugih področjih (karakter, osebno življenje in navade ipd. zadeve, ki se mi ne zdijo zanemarljive). Se mi zdi, da moški, ki težko dobi žensko, ker ne da dosti nase ali ne vlaga dosti v svojo prihodnost (na kratko - ni zaželen med puncami zaradi teh dveh stvari) oz. pač ne izgleda niti malo na oko privlačen, bo iskal punco med takimi, ki niso ravno postavne in ne vem kako lepe, ker mislijo, da imajo vsaj pri teh kaj možnosti in je boljše kot nič (vsaj na suhem ne bodo). Mene to pač odvrne, da me nekdo želi imeti samo zato, da bo imel "vsaj neko punco", četudi bi navalil na druge kakor hitro bi po čudežu postal lep, uspešen in zaželen.
Karikiram, a verjetno veste kaj sem želela povedati. Zame se ne zanimajo več isti moški kot so se nekoč (no, ni še tako davno tega, pol leta nazaj pa sigurno). Ti so se zdaj "preselili" k sosedam, mojim prijateljicam, meni pa ostanejo njihovi manj privlačni in karizmatični kolegi, ob katerih se zavem kako srečna sem lahko, ker sem samska in znam biti tudi srečno samska.

Kakšen prijeten tip, ki poleg tega, da je balzam za oči, tudi po karakterju deluje prijeten, priden in uspešen, pa me ne opazi oz. me spregleda takoj, ko spozna katero mojo prijateljico.
Takšne prigode pač ... Delam na sebi, a je dosti težje kot paziti sproti ... Naenkrat imaš za zradirati 15kg in se boriti proti apetitu, kar pa je pravi psihični napor. Kdor je bil na mojem mestu (prej suh in postaven celo življenje, nato pa pridelal dosti kg), ve, kako zaj*bana misija je to.