Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

moj ziher ne bi šel na bb, ker takega jaz nebi niti mela :D najbrž bi to pomenlo konec zveze, ker bi me ful žrlo, kaj se tam dogaja...v taki situaciji se ful lahko na nekoga drugega navežeš, ko si tako zaprt, brez stikov z ljudmi

glede stanovalcev:

* tidve sestri sta mi kar nekaj, malo prostaški, pa rajši vidim bledo fit bejbo, ko pa neko zapečeno in zašpehano

* una stilistka mi tudi ni všeč, tak neka lovača mi deluje

* tastara je...stara no...drugače pa zgleda delovna in fer, ampak ko da komaj čaka da bo nekega mladca upecala

* jeanine mi je čist mimo, taka zapečkarica deluje, ne vem zakaj bi ona šla na bb, pa s tisto dekco je blo ful brezveze

* uni boksar mi zgleda tak subtilni nasilnež, ki zna ful izbruhnit ko bo kriza

* ta željko/marko je malo creepy, če kar menjava identiteto

* tisti harmonikar je dokaj špasn, pa marcello tudi, nisem še pogruntala kaj je z njima

* naske se mi je ful zasmilil, ker preživlja družino

* dejan, eltayb pa dada pa so mi face, glih primerne osebnosti za bb, ziher bodo šov nardili

če pa sem koga pozabla pa najbrž ni pustil vtisa
Houd de wereld tegen
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Meni je bla oddaja včeraj absolutno predolga...kar neki so vlekli pa vlekli...brez veze.

Nina kot Nina....všeč mi je njena energičnost in pozitivizem, kar se mi zdi, da je pri voditelju take oddaje nujno potrebna.
Full je shujšana...kar pretirano se mi zdi.

Gusti...res kot da bi bil na neki drogi...! Nč posebnega...meni sploh ni simpatičen in mi ne potegne...

Tina....joj, kako grozno so jo oblekli...čisto jo je postaralo. Pa kar se je poredila...v obraz je zgledala prav zabuhlo.

Kandidati pa ja...bomo videli....zaenkrat so še kar zanimivi...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Konca nisem dočakala, ker sem... Zaspala :P .

Mi je bila Nina zelo všeč - nasplošno njen stajling, čeprav joooj - spet tisti "nasveti za šoping".

Gačanovič - prav dolgočasen je postal s tistimi forami o seksu (posebej ogaben se mi je zdel tisti o spermi in o dekici) - pretiraval je no. Max Modic je imel zelo primerne komentarje, Tina Semolič pa... "videz vara, bomo videli..." - komentar skoraj za vsakega kandidata. Gusti pa - zelo brezpredmeten, malo je hotel biti smešen, a mu ni ravno uspevalo. Na trenutke me je s svojim bebavim besedičenjem spominjal na Rada Muleja. No, ampak mogoče se ga sčasoma navadim in mi še všeč rata.

S kandidati se še nočem posebej ukvarjat, ker mi niso ravno ostali v spominu... Ta debelejša sestra očitno sovraži svojo rdečelaso sestro, Dada zelo čvekavo deluje (like Sara iz Bara), ta fensi tip s šalom pa jaguarjem mi gre že na živce, žanin je zelo luštna, ampak ja... Tista dekica - smeh, smeh. Ta pobrita omara... Je pa kar seksi pa šarrrmanten glaaas.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Meni je pa Osenarjeva glavna tipica, ker ima svoj stil, pa ne glede na to, kolikim ljudem gre to na živce, ga bo imela še naprej in to tako je in konec! :D Pa kaj če se dere pa smeji pa cvili, to je pač del te oddaje... Kakorkoli že, pusti pa vtis, a ne? :)

Tina je bla obupna...cela rdeča, ko en paradajz.

Gačanovič... primitiven do konca. "Vse kar rabi ta ninika je še samo ena dobra sperma" <-- :eek: Pa tista pasja ketna....jooooj!

Drugače pa mi je od stanovalcev še najbolj normalna Damjana. Pa kaj, če je starejša, bistveno boljše zgleda ko one kvazi nimfomanke od 19 let, ki jih ni sram po TV povedat, da še niso doživele orgazma ali pa kako najraje seksajo pa tam ližejo neke kozarce pa ne vem kaj vse še. Naj si raje tipa najde, ne bo rabla kozarcev lizat :) Katastrofa. Da je to moj otrok UMREM od sramu.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Keika napisal/-a:Mene pa Tamara na eno punco tok obupno spominja, pa ne vem na kero. Je pa znana osebnost. Pomoč?? :x

mogoče na Saro iz Bar-a 1? :D
Slika

jaooooo kere so not dali, to bo se smeha :rofl:

Damjana je kul, ostali pa se mi nekak niso se "vsedli" LOL
I love SISLEY& RW
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

meni se mi zdijo normalno Damjana (zgleda mi punca na mestu) in un boxar (ču se že kliče?)...oba mi zgledasta ful fajn...boxar se mi zdi tak umirjen, pa čeprou se fajta (meditacije ga verjetno mal pomirijo :wink: ), pa še lušn je :wink: ...
najbolj antipatična pa mi je Sara...in seveda Tjaša...tiste dve sam čakajo d bojo kšnega tipa dobile...Sara še posebi...
Gačanovič mi je biu ogaben...sej na koncu se je malo umiril s temi njegovimi izjavami, ampak res no...kar je preveč, je preveč...zgledlo je že prou nagnusno...
Tina...ma neeee kšna je blaaa...una očala so bla prou mimo!!
Max pa...doro usaj smešn je biu (u primerjavi z Gačanovičem)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ok, najprej bom skurchala Gačanoviča.Mislm ta tip je O G A B E N.sej ne da nimam smisla za humor, sam da gre pa take oslovske in ogabne izjavljat.Mislm fuj no :roll: in še poleg tega tak prepotentnež da kr glava peče.Ja kašn pa je biu s tistimi ketnami, mislm ogaben je model no.pa tak modni oblikovalc, al kva je on.ja res, ej svaka ti čast, kdo pa kup tvoje obleke, tisti k majo pse za svoje pse, pa še za pse je grdo in ogabno :roll:
Tino so pa dobesedno našeml.Taka čupa ji niti mal ne paše, zgledala je stara 40 let, pa obleka tud ne.kje ste pa še vidl da je to lepo da si enako oblečen gor in dol pa še tkole k je bla ona?A fuj in fej no.

tekmovalci....
Hm dada mi zgleda sicer taka žurerkasta ampak mau zafnana in mal preveč misl kaj je.
tamara....o njej nimam nekega posebnega mnenja...
Sara....nastavljačica, pa še priznala je :D
Marko, Željko al kva je sploh ta tip..Hm zgleda tak miren in boječ in dvoličen, ampak pomoje ji bo kr dau vetra.se mi zdi da je mau hinavski.
damjana....Haha, tale bo tud ena mamca tmle, pa se že vid da jih bo komandirala, ker je taka da se vid da hoče da je vse po njeno.uuuu umetne joške ma, a sm lohk njena prjatlca?? :D kr neki, prepotentna in samovšečna.
janine....Boječe dekle, njo bodo pomoje fejst zjebal.in s tisto dekco??Halooo, kok si pa stara, enajst??Mislm ok, če ti pač paše ampak nevem, a k sexa tud dekco mečka?ok razumem tud to da poimenuješ plišastga medveda, ampak da ma pa deka prov svoje ime.Ne, tega pa res ne razumem.
marcelo...a je tole Miha 2 ???
ostale sm pa zgrešila, nism več gledala...

Drgač pa še neki.un antipatčen voditelj zuni pred hišo, mislm WTF je pa tole blo?????Model vsiljiv, tečen, zoprn, nesposben izustt enga normalnega stavka, jebal ga ni noben..mislm POP TV, upam da ste ga odpustl.

najbolj sem se pa zabavala ko je skor vsak tadrug v studiu pogrnu, LOL

In še tole glede hiše...Ok, sej ne rečem, hotl so jih zjebat pa nevemkajševse, ampak da so pa na kosovnih materialih pobiral stare sviinsjke stvari-pisoar in vse, mislm, to pa ni lih.tega pa ne morš noo.

in še tole, mislm da preveč težijo h temu sexu, tko da upam da v tem BBju NOBEN nou sexal!!!
Uporabniški avatar
Torrchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Torrchy »

a ta Gačanovič ma zmerej te svoje fore glede sexa?? kr men je naravnost ogaben. :?

drgač pa Dada mi deluje ful komunikativno, kar so pa naredl s to hišo je pa podn od podna in potem še dodatna, boljša hiša - čista kopija hrvaškega Big Brotherja...

O Osenarjevi pa raj nebi... :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a majo še kšno hišo da se bodo selil?
Uporabniški avatar
Torrchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Torrchy »

ja še ena je notr kao lepša pa te fore.. in zj je treba glasovat za tiste, k hočmo d se preseljo v to hišo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aja, pol pa kul no, sam vseen ne morš no.najprej mljob smeti, pol pa še use gnilo.usaj kopalnco k je leglo bakterij, bi lohk mal bolj normalno naredl.
Babangida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babangida »

No,bomo videli kako dolgo bo Sebastijan aka. Miki zdržal da ne bo znorel in koga namahal :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Ne mi rečt, da tisti, ki se bodo od nedelje naprej lahko kopali v luksuzu, da tisti ne bodo meli nobenih stikov s tistimi v revnem predelu?
Ker potem, je to najbolj bedasta ideja v zgodovini bedastij idej. :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

:lach: Haha, sem se spomnila Gačanoviča, ko je plesal z Nino.. Joj mu je moralo biti bed, ker res ni znal... Pa še tiste verige... Lol! :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

iluzija napisal/-a::lach: Haha, sem se spomnila Gačanoviča, ko je plesal z Nino.. Joj mu je moralo biti bed, ker res ni znal... Pa še tiste verige... Lol! :D

ja res je zelje tlaču :D
Odgovori