ok, najprej bom skurchala Gačanoviča.Mislm ta tip je O G A B E N.sej ne da nimam smisla za humor, sam da gre pa take oslovske in ogabne izjavljat.Mislm fuj no

in še poleg tega tak prepotentnež da kr glava peče.Ja kašn pa je biu s tistimi ketnami, mislm ogaben je model no.pa tak modni oblikovalc, al kva je on.ja res, ej svaka ti čast, kdo pa kup tvoje obleke, tisti k majo pse za svoje pse, pa še za pse je grdo in ogabno
Tino so pa dobesedno našeml.Taka čupa ji niti mal ne paše, zgledala je stara 40 let, pa obleka tud ne.kje ste pa še vidl da je to lepo da si enako oblečen gor in dol pa še tkole k je bla ona?A fuj in fej no.
tekmovalci....
Hm dada mi zgleda sicer taka žurerkasta ampak mau zafnana in mal preveč misl kaj je.
tamara....o njej nimam nekega posebnega mnenja...
Sara....nastavljačica, pa še priznala je
Marko, Željko al kva je sploh ta tip..Hm zgleda tak miren in boječ in dvoličen, ampak pomoje ji bo kr dau vetra.se mi zdi da je mau hinavski.
damjana....Haha, tale bo tud ena mamca tmle, pa se že vid da jih bo komandirala, ker je taka da se vid da hoče da je vse po njeno.uuuu umetne joške ma, a sm lohk njena prjatlca??

kr neki, prepotentna in samovšečna.
janine....Boječe dekle, njo bodo pomoje fejst zjebal.in s tisto dekco??Halooo, kok si pa stara, enajst??Mislm ok, če ti pač paše ampak nevem, a k sexa tud dekco mečka?ok razumem tud to da poimenuješ plišastga medveda, ampak da ma pa deka prov svoje ime.Ne, tega pa res ne razumem.
marcelo...a je tole Miha 2 ???
ostale sm pa zgrešila, nism več gledala...
Drgač pa še neki.un antipatčen voditelj zuni pred hišo, mislm WTF je pa tole blo?????Model vsiljiv, tečen, zoprn, nesposben izustt enga normalnega stavka, jebal ga ni noben..mislm POP TV, upam da ste ga odpustl.
najbolj sem se pa zabavala ko je skor vsak tadrug v studiu pogrnu, LOL
In še tole glede hiše...Ok, sej ne rečem, hotl so jih zjebat pa nevemkajševse, ampak da so pa na kosovnih materialih pobiral stare sviinsjke stvari-pisoar in vse, mislm, to pa ni lih.tega pa ne morš noo.
in še tole, mislm da preveč težijo h temu sexu, tko da upam da v tem BBju NOBEN nou sexal!!!