najbolj me boli hinavščina, v katerikoli obliki. ne prenesem pretvarjanja, laganja, opravljanja za hrbtom.
zdele me najbolj boli, da je nekdo neki "glumil", zdaj pa je pokazal svoj previ obraz in to me boli v dno duše.
Da mi kdo naredi tako stvar za katero vem da mu bo nekoč še žal. Ampak takrat bo prepozno. Sem spadajo razni hudi prepiri, hude besede, trditve ki niso resnične pa vseeno obsojane ipd.
mene najbol boli če je ranjen moj ponos...da kermu rata da me iskorist...jst hočm bit tista k ma tazadno besedo pa nikol pokazat da me j kj przadel ...
jemina napisal/-a:Da nekomu zaupam, pa me opravlja za hrbtom, do mene je pa najbolj prjazen
aj agri! sovražim to!
poleg tega me bolijo še laži in neiskrenost. Sem pred kratkim doživela to, k je "prjatlca" bla vse do zadnjega trenutka neiskrena... aj hejt hr!
mene laži ne ganejo tak. verjetno je človek v tistem trenutku že mel razlog, da se je zlagal. najbolj me boli, če me direktno in neupravičeno užali (po možnosti v družbi) oseba o kateri imam dobro mnenje (do tistega trenutka)
Itak me je najbl v lajfu bolel k me je tip prevarov, človek k sm misla da je the one..sam tud to se preboli...trenutno sm pa najbl razočarana sama nad sabo ko me nekdo skesnla sploh nekak ne znam dojet d je konc, kr neki upam pa pišem če je še šansa in če se še kj da narest, kr prerprosat ne znam dojet d so ljudje pač taki so prjazni če jim sede in te loh przadanjeo če jim sede...jz kr mislm d so vsi korektni...ja to me najbl boli d nism odločna in pač rečem ko te j... in grem naprej
Princesska napisal/-a:ko me nekdo skesnla sploh nekak ne znam dojet d je konc, kr neki upam pa pišem če je še šansa in če se še kj da narest, kr prerprosat ne znam dojet d so ljudje pač taki so prjazni če jim sede in te loh przadanjeo če jim sede...jz kr mislm d so vsi korektni...ja to me najbl boli d nism odločna in pač rečem ko te j... in grem naprej
se podpisem. tud jst sm taka in ne morem iz svoje koze. zato me pa preveckrat tko boli...