Lubrikant/vlažilec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali med sexom uporabljate lubrikant?

da
94
37%
ne
157
63%

Skupaj glasov: 251

Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

p!ka napisal/-a:Hyades a je uredu tale "ognjen" ? :)

Super je! Ker se dejansko res segreje in ima tak lep vpliv.. :) Ponavadi so lubrikanti hladni, se pa lahko segrejejo pac med rokami ali kaj podobnega, pa ni lih najbolj prijetno. Tako, da je ta res lustna zadevica.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Zakaj je pa boljši če se segreje?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Bolj prijeten obcutek je. Saj ne pravim, da je nad vsem.. Ampak meni veliko bolj 'sede', ce se segreje. Prej sem potem ready to go :).
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mi2 imava tega od Durexa, ki naj bi se segreu (to sem tuki opazla), ampak se mi ne zdi nič drugač od navadnega. Je pa res, da ga skoraj nikoli ne uporabljava, bom pa prou probala kako je s tem segrevanjem. :lach:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

bom kar tu vprašala še enkrat. :)

ali mogoče kdo ve kje prodajajo Yes lubrikante? (ne preko spleta)
potrebujem novega... :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

hmm, prebrala sem celotno temo, ene hvalite durex druge ste bolj za druge lubrikante, tko da zdej res ne vem kerga naj si kupit, bo najboljše preizkusit lepo po vrsti in ugotovit kater je najbolj ustrezen,ker je očitno ful odvisno od posameznice. :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Pomoje tudi boljše, da si za začetek kupiš manjšo embalažo. Marsikatere znamke ponujajo različne velikosti embalaž, tako da za začetek si kupi manjšo, pa boš videla kako ti bo ustrezal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

čuftika napisal/-a:hmm, prebrala sem celotno temo, ene hvalite durex druge ste bolj za druge lubrikante, tko da zdej res ne vem kerga naj si kupit, bo najboljše preizkusit lepo po vrsti in ugotovit kater je najbolj ustrezen,ker je očitno ful odvisno od posameznice. :)

zaradi vnetij in podobnih pizdarij, ti jaz toplo priporočam yes lubrikant, ki je popolnoma naraven. edini. odvisno kako si občutljiva. jaz pač vedno "zapaničarim" ko gre za kaj takega kot je npr. lubrikant, ki ima opravka z mojo sluznico in zelo pomembnim organom. :) mislim, da se dajo celo testerčki naročit. imaš pa dva različna.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

mhm, prav mate.
od durexa play je tut v manjši emblalaži?
Yes lubrikant se da kupit v lekarni ali DM-u?
Jah, bom kupila res manjše embalaže, dvomim se med tistim, ki ga positive priporoča, med durexom in zdej med temlem še-yes :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

http://www.bbnatura.si/si/yes-lubrikanti/

tule si malo poglej.
ne ne dobijo se kar povsod. v ljubljani v cityparku je ena štacuna pa nekje v mb je bila včasih, ali pa spletna prodaja. maš pa tudi telefonsko naročanje se mi zdi.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

BB natura ima tudi stojnico v Supernovi in tam tudi imajo Yes lubrikante.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ res ja. saj zdaj razmišljam, da nisem mogoče zamešala supernove s cityparkom. :gruebel:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Nehaj razmišljati. Si zamenjala :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Kopiram od drugod, sicer z zamudo, ker vidim, da je čuftika že spraševala tukaj, pa vseeno:

čuftika napisal/-a:hei:)
Mene pa zanimajo vaše izkušnje z lubrikanti, kateri so fajni in kateri zanič? A je fajn da so na vodni osnovi? So pomembne sestavine (vnetij in komplikacij zarad njih si itak nobena ne želi). Sama nimam ravno izkušenj z njimi, odločam se za nakup samo ne vem katerega naj izberem.
Sama sem imela durex play, uporabila sm ga le 1X, zdel se mi kr vredu. Ginekologinja mi je priporočila pa Floragyn, ampak meni se je zdel zelo tekoč.
Če tema slučajno že obstaja se vnaprej opravičujem, potem jo zbrišite, zaklenite al karkoli in posredujte mi link.
Hvala vnaprej!
lp

Nesanica napisal/-a:jz sm nekoč kupila durex play pa mi je bil ok. drugače pa ne uporabljam lubrikantov mi je bolje brez.

piškotek* napisal/-a:durex play - zaradi tabletk imam "sušo" tam dol :?
no sedaj sem prekinila s tabletkami in upam da bo konec "suše"

teddy_ursa napisal/-a:durex play je kul.

ko sva s fantom prvič (bilo je prvič za oba) je mene zelo bolelo. odločila sva se da bova uporabila lubrikant. šel je kupit durex play (oz. ga je dobil zraven kondomov). nekajkrat sva ga uporabila. zdaj ga že lep čas ne uporabljava, ga ne potrebujeva- so kar "poplave" tam spodaj. :)

Lp
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mucka* »

Tudi jaz uporabljam lubrikant in sicer durex play..tisti ko je masazno olje in lubrikant v enem. Uporaabljava ga zato ker imam zaradi tablet bolj suho spodaj..
Morm rect da mi je ta durex play super.
Odgovori