Dej ti mal bl natančn poste ber in lahko preberš da js mojga mačka čist supr razumm, ker sm čist supr povezana z njim glede na to da je skos z mano.Prej bi za tebe rekla da ti nisi s tvojimi glede na to da morjo bit skos uzuni!Res, nauč se brat poste.
Ja itak govorila sem o neznanih vzrediteljih

ja tep vem, da so neznani k nimaš pojma o kinologiji o felinologiji pa še tok mn.Aja ups sej pomoje sploh neveš kaj ta dva izraza pomenta

Bom probala govort bl po "domače", da boš še ti razumela no, sam ponavad tko govorim z vzreditelji in potem pač tut tukej to uporablajm...upsi.
In ja ej nč ne vem o življenju mačkov res nimam pojma

ta je bla pa smešna ja haha, ti pomoje še to neveš zakaj se mačka pdrgne ob tebe.Pretežko?Ok bom probala lažje drugič ok
U aja pa to moj maček res cel dan tul pred vrati kar ob tla se meče ko hoče ven ane

res čudno, da potem ko ga skušam enkrat peljat dalj kot od dvigala, da hitro teče nazaj v stanvanje, čuudno

Pa čudno, da mam lahko cel dan stanovanje odprto pa ne bo šel dalj kot 5 metrov od njega, hmm...
Aja pa, hm res nism vedla da mačk bolš vid ponoči to sem pa res 1. slišala, aja ne točno sej smo se že v vrtcu učil

pa kje ti žviš, da mislš da si pametna, če veš da mačk bolš ponoč vid, pa veš ti to, da še moj bratranc to ve pa je 5 let star...jao
Ej lej, če se ti tko ne da razložit, da mačk pač bo skoču čez okn, ker je hotu ven ti bo mogoče bolj jasno, če rečem, da je mačk hotu od vs pobegnt

pa ko je šu med avte ležat je mogoče samomor delu, sej js bi ga tut pri tep