jullia_ napisal/-a:Kaj pa tvoji prijatelji pravijo?
prjatli držijo z njo ker pravjo da ona kao nima nobenga razloga da se bi lagala.
claire napisal/-a:Crazy kaj pa če vprašaš to punco s katero bi te naj prevaral za kakšno podrobnost na njegovem telesu za katero sicer ne bi mogla vedet.
vem da se sliši rahlo filmsko ampak poskusiš pa lahko.
meni se zdi tip sumljiv.
kikyca napisal/-a:^^Hm jaz si tud mislim, da ma mogoče ona prav. Ne upam čist za ziher povedat.
Pišem zato, da ti sam povem da njegovi prijatli tudi če mu dajo alibi pa povejo da je bil z njimi skos, lahk lažejo za njega. Sem mela podobno sranje z enim bivšim in je njegov kolega, ki je btw bil tud moj full dober kolega (vsaj misla sem, da je) lagal za njega, zravn tega pa še njegov brat. Pa sem misla, da so vsi popolni, wrooong. Sem bla mlada in neumna.
Upam sicer, da bo pr tebi drgače pa da boš zadevi prišla do konca, ker vem da ni fajn ko zveš nekaj takega. Pa vso srečo
Stripy napisal/-a:Ma ne vem, mene solze ne ganejo več, če že skor stojim pred dejstvom. Sm že prevečkrat nasedla takim glumcem. Pa tud prjatle najbol poznaš ti, mal premisl, če jim je za verjet- sicer ne vem, zakaj bi prjatli rekl, da ju ni blo v klubu, po drugi strani pa da so bli preveč nacolani, da bi vidl???? Kva je zdj?
Sicer zase vem, da pr skupnih prjatlih, bi ga postavl pred ultimat, če bi že kej zganju okol- maš 24 ur cajta, da ji poveš sam, drugač ji bomo mi. Tko nekak so mojga bivšga prisilil, da mi je povedu o prevari.![]()
Pa tud, kaj bi ženska res mela od tega, da bi lagala? razn to, da se zaserje celi družbi.
J...ti, a se morjo take scene dogajat? Grrrrrr!
Stripy napisal/-a:Čak, in kaki so bli njeni smsi? Pa si pogledala še pod poslana, če ji je kej odpisu na njih? Ma kaj pa vem, ampak men je že sumljivo! In to zelo zelo!
Čeprov se drugač držim načela, da je nedolžen, dokler se mu ne dokaže krivda in ne obratno. Ampak tle je pa tok enih detajlov, da že resno dvomim. Sploh, ker je večina proti njemu in on sam na drugi strani