-* Sem šele 10 ur v Kirgiziji in jo že obožujem.
-* Let je bil precej zabaven, ker imajo Krigizijci veliko otrok (pod 3 sploh nisi starš

), tako da so se otroci igrali po letalu, imel sem dojenčka v rokah, gledal risanke z njimi.
-* so azijski dojenčki najbolj kjut dojenčki na svetu, res so luštni
-* Kirgizijci so neverjetno čedni ljudje, govorim za oba spola, polt imajo belsko, so zelo visoki, obrazne poteze so pa mešanica aziatov in ruskih potez, tako da imajo ošiljene oči, ampak takšne okrogle slovanske nosove in okrogle obraze. Ženske so res res lepe, obraze imajo prelepe. Tudi deci so res čedni, tudi konstitucija je bližje recimo moji, kjer imajo široka ramena in več mesa na njih. V glavnem, zelo lepi ljudje, vsako uro vidim najlepšo azijko do sedaj.
-* sem na eltalu spoznal kup ljudi, jutri grem na rojstni dan sina gospe Đengis ki me je pripeljala do hostla, zmenjala denar in kupila zajtrk. Zelo prijazni ljudje, plus ker je ruščina prvi jezik, je vseeno lažja komunikacija, ker ujameš kontekst, plus angleščina je mnogo bolj popularna.
Prvi občutek je da so zelo prijazni ljudje, vozijo mnoooooooooogo bolj umirjeno kot v Gruziji, in vse je zelo ležerno...sedim v trgovinskemu centru, in vse se dogaja zelo počasi, ljudje se smejijo in je tak zelo pozitiven vajb.
-* sem našel eno restavracijo ki jo vodi italijanska družina, tako da gre sedajle na pico ali pašto, lušta se mi italijanska hrana.
-* moram nujno zamenjati telefon, vedno moram iti k operaterju da mi zrihtajo nastavitve.
-* v glavnem, danes bo ležerno, jutri grem v rusko savno in rojstni dan, preberem kako knjigo o državi, potem pa začnem gristi v to čudovito državo.
-* sem zjutraj hodil po ulici, in gledam na koncu ulice en rob, mislil sem da so oblaki, ker je bil rob tako visoki...aja, oprosti, ogromne ledene gore...gud.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.