Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

mene se vse to caka :). Se pol leta pa bom sla delat ispit ;)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

HuDoBa napisal/-a:^^pa če si iz prekmurja, boš plačala še uporabnino poligona :D

To je tudi drugje po SLO, vsaj mislim da. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

^^ Na podrocju KR in sirse okolice ni.. ta strosk bi morou bit vstet v ceno ure, bi blo lazje i think :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

renatka_ napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:^^pa če si iz prekmurja, boš plačala še uporabnino poligona :D

Vštet v ceno ure, v Lj.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

Miss M. napisal/-a:^^ Sori, ampak moram popravt..
Koliko stane, je odvisno od vsakega posameznika, pa tud od vsake avtosole in njihovih cen. Kandidatovi stroski so: tecaj prve pomoci, tecaj cpp, zdravniski pregled, ure voznje, prijava na t.i. obcinske teste ('drustveni' se pisejo ob koncu cpp, republiski tud ne obstajajo) in prijava na glavno voznjo, pa seveda evidencni karton...
Vecinoma imajo avtosole na svojih spletnih straneh objavljene cenike storitev, tako da si pregledas zase najbolj primerne, mal poklices, ce majo kaksne akcije, popuste za studente oz. dijake, itd.
Kolk casa ga delas je tud odvisno od tega, kako dobro ti gre (prometni znaki, voznja...).. eni prej eni kasnej, tko kot povsod v zivljenju i guess. Ce pades na katerem od tecajev ali na glavni voznji, ce te na zdravniskem pregledu posljejo se k okulistu..itd. se spet lahko zavlece.

Pogoj, da lahko zacnes vozit je: veljavno zdravnisko spricevalo in opravljen tecaj cpp. Ce si polnoletna, se lahko TAKOJ prijavis na "obcinske" teste. Polnoletnost pa ni pogoj tudi za samo voznjo, tako da lahko ze zacnes vozit, pa vmes nardis teste (ce si relativno blizu polnoletnosti).

Upam, da je kaj bolj jasno... Pa ni lih kul, da eni dajejo tko napacne info... mislm, kr nekej na pamet strelat in zavajat folk.. Je ze vec koristi, da si tih :)

jebiga pr nas je blo tako .. zaj pa se ti lahk na glavo postaviš ..
pa je blo okvirno napisano .. vauuuuuuu ko se neke razburjamo .. definitivno te prije okoli 1000 € .. pa če mas 30€ uro vozne ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

..Evelyn.. napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:

Vštet v ceno ure, v Lj.

pardon. nisem vedela :oops:
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

*Sagitt* napisal/-a:

jebiga pr nas je blo tako .. zaj pa se ti lahk na glavo postaviš ..
pa je blo okvirno napisano .. vauuuuuuu ko se neke razburjamo .. definitivno te prije okoli 1000 € .. pa če mas 30€ uro vozne ..

Ok, kdo se zdj tuki razburja? :) Ti se postav na glavo pa si mal zakone preber, vsaj kar se tice ostalih informacij... Kar se pa denarja tice, je mene prislo vsega skupej okol 600 €. Tako da, kot sm ze napisala; je odvisno od vsake avtosole, od cloveka, okoliscin... punca nej malo poklice, vprasa za popuste, akcije, ker lahko veliko bolj poceni skoz prides tako. Ce je ona iz npr. Dolenjske, so ji informacije iz vseh ostalih regij irelevantne.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Oj pa tečaj prve pomoči,tečaj CPP,društveni moram vse delati pri enem inštruktorju?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pr inštruktorju se sam voz, vse ostalo delaš drugje.

Mi smo delal prvo pomoč na Rdečem Križu, cpp predavanja smo mel na avtošoli, občinske delaš prek občine (mi smo jih delal na osnovni šoli), edin društveno delaš s svojim in še enim inštruktorjem.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Oj!Kolk ur vožnje je pa obvezno?Kaj je možno da v 1-mescu brez testov sam vožnja da narediš izpit?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja je možno, če si super talent in nrdiš pr 20urah ali manj, kar pa vseeno pomeni da moraš v tem mescu vozit vsak drugi dan in z dnevni, ko voziš po dve uri skupaj. :roll: Torej za navadne smrtnike, ki so morda novi pri vožnji, nimajo vsak dan cajta za vozit(pa tudi inštruktor vprašanje, če ima čas) in imajo druge obveznosti je en mesec..izjemno malo verjeten.
It was forever..but it didnt last long..
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lotta* »

Ja en mesec je kr mal časa da bi čez pršla. Odvisno tud od tega pomoje kje delaš izpit. Slišala sem da če u Lj nimaš 30 ur te sploh ne prjavjo na glavno. Da je tok obvezno met. Drgač pa jz osebno nisem usak dan vozila. ponavadi sem vozila tko na 2 al pa na 3 dni. tud inštruktor je meu tako prakso, da ni daju zaporednih dnevou mi. no razn izjemoma.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

lesnik napisal/-a:Oj!Kolk ur vožnje je pa obvezno?Kaj je možno da v 1-mescu brez testov sam vožnja da narediš izpit?

Je možno... Seveda ne v Ljubljani kjer folk nabija po 40 pa 50 ur preden majo glavno :roll: :roll: . Če si iz kakega kraja, kjer folk povprečno nabija 20 do 25ur, lahko v enmu mescu nardiš izpit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Ful je odvisno od osebe, od inštruktorja, od kraja delanja izpita, celo od avtošole same... jaz sem ga delala 4 mesce pa sem bla ful smotana in inštruktor ful zaseden.. pomoje ena 2 mesca lahko računaš če imaš nezasedenega inštruktorja.. malo se pozanimaj kdo je dober pa nima gužve, čeprav je to pomoje redko.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

McLarnovc napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Oj!Kolk ur vožnje je pa obvezno?Kaj je možno da v 1-mescu brez testov sam vožnja da narediš izpit?

Je možno... Seveda ne v Ljubljani kjer folk nabija po 40 pa 50 ur preden majo glavno :roll: :roll: . Če si iz kakega kraja, kjer folk povprečno nabija 20 do 25ur, lahko v enmu mescu nardiš izpit...

to smo tud že ugotovil, da je v ljubljani potrebnega mal več učenja in vožnje po ulcah,kot v kšnei vasi z samo enim križiščem.Je pa res, da tist kar je 50+ je že pretiravanje.

Drgač pa izpit, odvisno od vseh okoliščin..Jst sm ga delala eno leto iz razloga, ker so me mal hecale finance.Potem pa še usklajevanje časa z inštruktorjem,šolo, službo, čakanje glavne,čakanje testou na Roški, ipd....Se mi zdi, da maš v ljubljani težko težko v 2 mescih izpit v roki, če ne zarad druzga zarad glavne, na katero ponavad čakaš, če nimaš sreče, kr tam nekje do enga mesca :?
Zaklenjeno