-* sem se včeraj vrnil v Tbilisi,sem v enemu res skromnemu hostlu, ampak folk tukaj je super...potem ko sem se brcnil v vogal, sem začel kleti, me je za rokav pocukal en kul surfer dude iz Kalifornije (the boy is fit) ki živi v Sarajevu in potem se je dan odvil spontano. Nabrala nekaj ljudi skupaj, odšli v Mtshketo, tam smo pa sam pili vino, jedli in šli k maši. Moram priznati da je cerkev v tem mestu, obred, zbor, freske, vonj, svečke in enostavno duh v zraku neverjeten, res se me je dotaknilo. Pristali v eni kul gostilni, zapadli v pogovor z enim Irancom ki igra v Hollywoodu, zamudili zadnji bus, zato smo štopali nazaj...pristali na enemu house partyu, maček me ugriznil in potem nazaj. Res kul dan, rad imam neplanirane dneve.
-* sem danes porabil cel dan da sem poiskal neke trgovine, je bilo boleče, ker je bil en izmed tistih dnevov ko za vse porabiš nekajkrat več časa...sem si pa kupil novo uro

-* Tbilisi je res kul mesto, malo hipstersko, premikanje je lahko, mladi ljudje na vsakemu vogalu, odlična hrana, kulturno se dogaja in njihovi nočni klubi so baje bolano dobri (nisem še šel).
-* si res želim iti v kino, ampaj je vse dubbano

-* grem jutri na boljšaka po nov tošel, mogoče na eno pico z eno iz Tindra , pa obiskat en zapuščen tehnični muzej.
-* danes sem res zagonil dan, jebemti, ampak ok, se zgodi