Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

tako me boli to da ne morem bit z njim,da to bolečino že skoraj čutim. nemorem več ...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

te popolnoma razumem! sem bla sama tudi v tej situaciji 6 mescov nazaj, ko me je pusto! pol pa se mi je svet podrl!

kaj sem nardila! ja nič, jokala sem se celel dneve, pa skoro šolo zabluzla! pa ker mi je sosed, sem sam gledala kdaj se bo mimo pelo, pa kam gre... pa ni pomagalo! pa to upanje, ki ubija... sam kaj ko upanja ni več! žal :cry:

glej, joči, joči, joči, v blazino bincaj... sam da ti bo šel iz glave! jaz sem ga prebolela tak, da sem si pravla, da me ni vreden, in da si lahko dosti boljšega najdem! in res je tako! glej dečko te ni vreden!

ta izkušnja, je samo še ena več v življenju, tako ugotoviš kaj lahko vse daš skozi in kako rasteš ter se še bol ceniš! ko se ti zaprejo ena vrata, se odpre 5 novih! verjemi - mam lastne izkušnje! ven se zjoči, pa si govori, da te ni vreden (ker te res ni) in boš vidla da bo pomagalo! no vsaj meni je!

upam, da ti je moj nasvet kaj pomago!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

aja, pa nisi osamljena! verjami, da so ljudje, ki so s tabo v tej bolečini! malo se naozri naokoli! :) :)

pa pozitivne misli za naprej! vsaka izkušnja te utrdi in ne zlomi!:)
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

[i]tako me boli to da ne morem bit z njim,da to bolečino že skoraj čutim. nemorem več ...

Nevem, ce ti bodo moje besede kaj pomagale, ampak ti vseeno sporocam, da cas zaceli vse rane, zivljenje tece dalje. Pogledati moras z druge strani, npr. zakaj je pa to dobro da se je zgodilo, sigurno se ti odpirajo nove poti, verjemi!
Ves kako jaz mislim: tiste stvari ki so dovolj dobre za mene, ne bodo sle mimo mene :)
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

če res zelo boli :cry: več časa mineva slabše je. pa počnem ful stvari da se zamotim. :( pogrešam ga ... :cry:
nimam več volje do ničesar. ne vem od kod naj vzamem moč da se poberem.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Čas naredi svoje...nobeden moški ni vreden naših solz ampak me še vedno jokamo...no sej to spoznaš, ko ti ni več hudo za njem ampak vseeno...

Sam živet mormo naprej in se zavedati, da nas nekje čaka popolna druga polovica, ki nas bo vredna....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Kaj pa če tok zgodi najdeš to drugo polovico, ki te izpopolnjuje in se pač neka višja sila odloči da ti jo odvzame? Pol hodš po svetu sam s spomini napol prazen vedoč, kako je lepo ko si bil popolen?

Zelo se ne strinjam z pregovorom: bolje ljubiti in izgubiti kot nikoli ljubiti.
Zato ker če nikoli ne ljubiš ne veš kako je in zato tega ne pogrešaš.

Se pa močno strinjam s tem, da resnično spoznaš koliko ti nekdo pomeni šele ko ga ni več.

Včasih sem se veselila vsake malenkosti, zdej ne vem, če bom lahko kadarkoli v življenju bila spet srečna. Pa veliko let sem bila prepričana, da sem najsrečenejši človek na tem planetu, zdej sem pa padla pod povprečje.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

hvala vsem ki mi svetujete pa skušate pomagati. res vas rabim. :(
čist sem konec :cry:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

sam nč ne pomaga...žal :(
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Naj bo še tako hudo, za vsakim dežjem vedno posije sonček, tudi za vse nas bo enkrat...

to si govorim in ponavljam v mislih, čeprav dejansko pri meni že dalj časa divja neurje in bi že rada spoznala drugačno plat življenja.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Tammy_De, za tebe mi je res hudo, čeprav te ne poznam, pa ne vem kak je to in zato ne morm rečt da razumem ker itak noben, ki česa takega ni dal skoz, ne more razumet ... Sicer pa itak nobene besede ne morjo pomagat, sam res ti želim, da vse tahujše čimprej mine in da boš lahk spet srečna.

osamljena, ti ga boš pa itak prebolela, ne skrbi. Pač rabiš še več časa, sej itak je praktično nemogoče prebolet 3-letno zvezo v dveh mescih. Zdle ti bo neki časa mogoče še ful hudo, nekoč se boš pa sam smejala, ko se boš spomnla na to, kok si se presekirala zarad njega. Verjemi mi. :wink:

Sicer pa tud men ne gre nič kej bolš, ampak pač kaj morm, kadar je najhujš, mam v glavi sam eno misel - da vse hudo mine in potem spet pride neki lepega. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alezija »

ampak problem je ko je to čakanje na "sonček" se zdi včasih da je večno :(
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Hja, sej je pri men tud tak, sam še zmeri verjamem, da enkrat pride. Sonček, pač. Hehe. :wink:
Sicer je pa to najbrž edina tolažba, ane? :) Bolj slaba sicer no. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

če je kateri da bi mi malo pomagala in mi malo svetovala,mi naj na zs pošlje msn naslov. če ne drugo bom se vsaj malo zamotila
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alezija »

ja itak pride sonček..saj smo še mlade :) ..pač zdi se včasih da traja predolgo...

osamljena kaj pa te muči..kaki je problem...

lp
Zaklenjeno