Big Brother 2008
Kaychee napisal/-a:kiny napisal/-a:Sara je ena navcadna keš pi***!!!!
Škoda da jo je Emina sam mal udarla. Js bi jo tko da ji tisoč kirurgov neb popravl face.
Še en dokaz več, da se tale Emina ne zna obnašat!
Jz bi za take stvari krivila Nasketa ?!
Ja ka pa je s tabo? K pa j narobe z Emino, čist prov je nrdila. A Sara se pa kao zna k ji itq sam dnar diši pa čist nč druzga. Un Naske je pa itq ena propalica lažniva.
kiny napisal/-a:Kaychee napisal/-a:kiny napisal/-a:Sara je ena navcadna keš pi***!!!!
Škoda da jo je Emina sam mal udarla. Js bi jo tko da ji tisoč kirurgov neb popravl face.
Ja ka pa je s tabo? K pa j narobe z Emino, čist prov je nrdila. A Sara se pa kao zna k ji itq sam dnar diši pa čist nč druzga. Un Naske je pa itq ena propalica lažniva.
Ja kaj pa ma to Emino za brigat sploh?! Ona je bla v razmerju z Nasketom (kakršnkoli je že) in ne s Saro. In če bi mene kr neki usekala, bi jo fejst zašamarla nazaj. Pa ne navijam neki za Saro in mi je ravno za obe, sam tale Emina se obnaša k da je bog bogova. Sej je Naske njo pustu, ne Sara. Pač Sara je to izkoristla... Kurc, tud take so. Sam še vseen nima Emina da pipa. A bi se ti tud spravla na žensko k bi ti spelala tipa? Jezna bi že bla sam nimaš pravice kr eni težit. Ti si s tipom v zvezi, ne z uno bejbo.
Kaychee napisal/-a:kiny napisal/-a:Kaychee napisal/-a:kiny napisal/-a:Sara je ena navcadna keš pi***!!!!
Ja kaj pa ma to Emino za brigat sploh?! Ona je bla v razmerju z Nasketom (kakršnkoli je že) in ne s Saro. In če bi mene kr neki usekala, bi jo fejst zašamarla nazaj. Pa ne navijam neki za Saro in mi je ravno za obe, sam tale Emina se obnaša k da je bog bogova. Sej je Naske njo pustu, ne Sara. Pač Sara je to izkoristla... Kurc, tud take so. Sam še vseen nima Emina da pipa. A bi se ti tud spravla na žensko k bi ti spelala tipa? Jezna bi že bla sam nimaš pravice kr eni težit. Ti si s tipom v zvezi, ne z uno bejbo.
Ja js bi žensko k bi mi spelala tipa v pašteto spremenila. Edin če bi mi blo za tipa vseeno pol bi mi blo pa čist ravno kera ga ma. Drgač bi pa žensko speštala ja. Zadovoljna z odgovorm?
Kaychee napisal/-a:Ne.
Upam da kdaj dobiš enako nasprotnico, pol bosta pa uprizorile chick fight.
Sploh pa se nima smisla borit za tipa ki na tak način pusti žensko.
Kaj a si ti mogoč ena tistih k speljuje tipe ženskam, zato si pa tko ful proti temu kr je Emina nrdila?

Drgač ti dam pa čist prov glede tega da tip tega ni bil vredn. Js komej čakam da bom v časopisu al pa na netu prebrala da je tip ostov brez dnarja in brez Sare. Ker je očitn zakaj je ta koza z njim.
-
- Cosmopolitanka
A-a, nism. Mi je to grdo, da bi namenoma speljevala tipa.
Sm bla v zlo podobni situaciji in nism nobenih scen delala ženski, sm pa na tipa pizdila na polno. Ampak na koncu se je izteklo tko, da sva s tipom nehala, s to žensko sva pa ful dobre frendice. Pa sm tud prej rekla "over my dead body".
Življenje je kratko, svet je mejhn in nikol ne veš, izza katerega ovinka bo koga prineslo in za kaj bo to dobr.
Sm bla v zlo podobni situaciji in nism nobenih scen delala ženski, sm pa na tipa pizdila na polno. Ampak na koncu se je izteklo tko, da sva s tipom nehala, s to žensko sva pa ful dobre frendice. Pa sm tud prej rekla "over my dead body".
Življenje je kratko, svet je mejhn in nikol ne veš, izza katerega ovinka bo koga prineslo in za kaj bo to dobr.
Kaychee napisal/-a:A-a, nism. Mi je to grdo, da bi namenoma speljevala tipa.
Ja men je ful grdo da ženska namenoma speljuje tipa. Ok priznam da se neb spravla na žensko k me nebi poznala, pa da bi me tip pustu zart nje. To bi se samo obrnila in šla. Če pa ženska ve zame bi jo pa nadrla, seveda bi tipa tut. Al pa ne vem mogoč če pa tko pomislm bi se pa vrjetn samo obrnila pa šla. Vrjetn nebi navem kakšne scene delala, ker bi se lahko tut ful osramotila. Takga zadovolstva pa neb dala ne njemu pa ne njej. Čeprou se zna zgodit da v taki situaciji lahko čist drugač reagiraš kukr si pa pričakovou da boš. Ok zdj že mal filozofiram....
- red*cherry
- Kofetarica
Sara ima nove prsi
kaj pa vem, men ni, da bi mela te umetne balone v seb, pa mam tud bl majhne...
Sam to je sam moje mnenje za svoje telo, za druge me briga. 
kaj pa vem, men ni, da bi mela te umetne balone v seb, pa mam tud bl majhne...

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
Js pa že komi čakam da bo Big Brother 2, kr zej mi ni nič več za gledat tv pa mam skor skos ugasnjeno, al ko je biu še bb sm bla pred tv skor usak dan ob osmih, še posebaj pa ko je bla oddaja u živo
Drgač pa moje mnenje o Naskeju pa Sari... Sara bo z njim tk dolg dokler mu nau pobrala vsega keša, pol bo pa že pisalo spet vsepovsod Naske spet SAMSKI hehe... ostal brez dnarja, streha od njegove domače hiše pa brez nove opeke
Jaja, največ od tega bo pa mela Sara - je mela že Egipt, zdej ma nove joške (ji je zihr on plaču) pa bog ve kaj še pride... Js pravim, nej uživata, dokler lahko... skupi al pa usak zase

Drgač pa moje mnenje o Naskeju pa Sari... Sara bo z njim tk dolg dokler mu nau pobrala vsega keša, pol bo pa že pisalo spet vsepovsod Naske spet SAMSKI hehe... ostal brez dnarja, streha od njegove domače hiše pa brez nove opeke

Jaja, največ od tega bo pa mela Sara - je mela že Egipt, zdej ma nove joške (ji je zihr on plaču) pa bog ve kaj še pride... Js pravim, nej uživata, dokler lahko... skupi al pa usak zase