Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

mah men je bla tale matura dons tut dost kr neki,sm dost ugibala pa mau nabijala, tko kt punchka :) 2 pomojem da bo,kej več pa itak ne rabm.. pa še prfoks mij dau 20 pik za une seminarske,tko da se še na to mau zanašam :razz:
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

a reeees :eek: pol nisem jaz najkreativnejša maturantka :( :P jaz ko sem to napisala sem se kar smejat začela. mislim, jaz itak včasih napišem stvari, za katere vem da so narobe, ampak me tako srce boli če kdaj kaj prazno pustim :D[/quote]

mislm, da ti kr hudo konkurenco delam s tole kreativnostjo :P tist prfoks k bo mojo polo popraulu se bo do souz nasmeju :D ...ker tut jz rajš kj bednga napišem kot pa da prazno pustim..mal jih mormo zabavat :lol:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ma ena vprašanja so bla kr neki. Dejte mi povedat, kako ma lahko faking Turčija več turizma kot Grčija, pa da ma Francija 70.000, Grčija pa 11.000 al celo 9.000 - no go ej !!!! :? :eek: :eek: :eek: baje daje pravilni vrstni red Francija, Turčija, Grčija. Ma jz bi dala roko v ogenj za to, da ma grčija več kot turčija...... halooo !!!! usi uni otoki, pa že maturantov je miljon dol. pa kako ma lohk tok mal, če ma že hrvaška okol 2mio turistvo na leto pa je pol manjša pa nima cela pol tok zgodovine k samo Atene.... nemoršššššš...... pa ful dvoumnih pa neumnih nalog, res ene mature so težke, sam se jih da naučit, to kar smo mel mi je pa čista zdrava pamet, ki očitno večini ni delovala, ker mamo usak drgač. noben pa ne ve kdo ma prov.
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

AJA?!?! :eek: :eek: :eek: o supr,skos več mam narobe... to bo še žiučne vojne do 16. julija k zvemo rezultate :? ohja,skos bolš ratuje tale matura :?
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Omg a Fr, Turčija pa Grčija so ble :eek:
Hahah js še brat ne znam očitno in sm namest turčije uštulla španijo.
Men se je zdela kr težka gefa no, čeprov je res da učila sem se minimalno. Sploh pa uno pri Grčiji k si mogu napisat mesta pa nižine pa to....to sploh ni pisal u katalogu da morš znat. Pisal je samo da morš znat neki za kmetijstvo, pa tut turizem, sam ne da morš znat naravne enote pa to. Kr neki Avstralijo sm dobr znala pol mi pa dajo uno rastlinstvo. Just great

No ja usaj konc s pisnimi sm. Končno.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Pa a veste una naloga, ki je bila pri Avstraliji, za razporedit rastlinske pasove vzdolŽ 130 vzporednika (jaz sem napisala deževni gozd, savansko, puščavsko in polpuščavsko) no in grem gledat v učbenik za občo geografijo kjer je zemljevid k so pobarvani svetovni rastlinski pasovi ??? in kaj vidm :eek: :eek: :eek: ? samo savanski in puščavski pas... kwa so nam gumpeci dal 4 črte pa 2 naloge, v učbeniku pa piše drgač.... kr neki nemorš nooooo
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Anxious se strinjam glede Grčije, jaz sem napisala Trakija, ker se nisem drucga spomnila, sam pravilen odgovor je Tesalija....... :?
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Ma js sm vedla da ni Trakija k je to bol gor pr Makedoniji kokr vem samo pol sem se edin Anatolije spomnla k je pa ubistvu bolj zahodno in sm itak vedla da je narobe :P
Ja uni pasovi, ki tm sploh ni tok pasov rastlinstva. Mislm k je sam savana pa scrub??! Pol sm si pač mal zmislna pa sm napisala savana, polpuščavsko rastje, scrub, evkaliptusovi gozdovi haha. Sm pač naštela use tipe skor k so :P
Ma dej, prov grda matura je bla. Upam da bo 4 no
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

tammyka Objavljeno: 04.06.07 @ 13:36 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

letos je že cela matura čudna, tak da itak ni blo nč drugega za pričakovat.
misla sem na tretjo (al četrto?) nalogo, k je pisalo, da morš povedat, čemu je v zadnjem času namenjena raba tal v področju C.

Zadna naloga pa da bi bla inverzija ... če je blo označeno ruševja pa prehajanje iz listnatega v mešani gozd. jst sm dala ozelenjevanje ...

In Love Girl je napisal/a:
Morda kera ve če se vprašanja pri zgodovini kdaj ponavljajo, da vem če se mi splača stare pole pogledat!?

ja, se ponavljajo. mislim, da se ti splača pogledat slovence v prvi jugoslovanski državi pa zgodnje visoke civilizacije ...

Ammmm, a ti kj veš kar jst ne? :D

am ja, pa sorry k ne znam citirat :oops: :oops:
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Jaz se strinjam, da je bla neka totalno bedna matura...Res je da sn se minimalno pripravlala in sicer zadni dan..ampak ajde ...nisi se mogel nevem kaj dost naucit glede na to, da je bilo dobro ce si se zanasal na splosno znanje...

jaz sn tam one drzave napisala prvo Francija (ker so ble same tak bol razvite drzave napisane) pa se domnevala sn da bosta Turcija pa Grcija priblizno nekje blizu) pa sn pol napisala Grcija, ker mi je logika kazala, da bi tja lahko slo vec folka...na konc pa Turcija...

tam sn napisala - ogozdovanje ja...sam vprasanje kaj je ne...Sn se tud razpisala in mislim, da ce ta ocenjevalec, ki bo gledal mojo polo ne bo imel smisel za humor bom cist najebala :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

jst sm pa razočarana nad načinom, kako je kompletna matura sestavljena :? edino upanje mam pr slovi za kšne 4+2..pa še to je vse odvisno od eseja, kjer je baje letos porazno povprečje. pr angli sem mela težave z word formationom, kjer sem pri starih maturah zmeri mela use pike. soca je bla dokaj kul. mata.. sej ne rečm, bla je lahka, sam če bi mela mal več časa d bi se učila.. gefo smo pa mi se tok drkal k smo mel eno zajebano prfokso..... res, prou mela sm občutek da znam.. in kaj nardijo? sprašujejo me zakaj je bolši tek na smučeh kot alpsko smučanje :evil:
ne res no, ker kreten sestavlja mature, to mi ni jasn. če že mormo met maturo, pol nej bo sestavljena tko d pokažemu ZNANJE in ne neko UGIBANJE IN NABIJANJE u tri krasne. in celo leto drkanja te gefe mi ni nč pomagal, ok, sem pač vedla stvari kot so temperaturna inverzija ... pou uprašanj je blo pa neko nabijanje in ne znanje. in glavo si odrežem če ma turčija več turizma kot grčija. in francija da ma turizem?? ma deej, u franciji so turisti uni nigerji kitajci in cigani k delajo samo zbrko. francija je narodno pestra če ma pa več turizma kot Grčija, ki praktično ŽIVI in OBSTAJA sam od turizma, se pa takoj fentam ...
uglavnm js bom na ric poslala grozilno pismo :evil: mamu jim jebem kretenom :angry: :aerger:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

A kira že zna kj zgodovine? No, js sm si itak vse pustila za zadnji dan, ne da bi prej pomisla, da je tega ogromn in še ne vem, kako mi bo ratal. Se tolažm s tem, da mam že 17% in da za 2 rabm samo še 33%. Bol slaba tolažba, ampak učit se mi pa res ne da!!!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz pojma nimam še...zdj se morm spravit k učenju...ma mogoče kera kakšne zapiske za zgodovino?
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

punkie_ napisal/-a:jst sm pa razočarana nad načinom, kako je kompletna matura sestavljena :? edino upanje mam pr slovi za kšne 4+2..pa še to je vse odvisno od eseja, kjer je baje letos porazno povprečje. pr angli sem mela težave z word formationom, kjer sem pri starih maturah zmeri mela use pike. soca je bla dokaj kul. mata.. sej ne rečm, bla je lahka, sam če bi mela mal več časa d bi se učila.. gefo smo pa mi se tok drkal k smo mel eno zajebano prfokso..... res, prou mela sm občutek da znam.. in kaj nardijo? sprašujejo me zakaj je bolši tek na smučeh kot alpsko smučanje :evil:
ne res no, ker kreten sestavlja mature, to mi ni jasn. če že mormo met maturo, pol nej bo sestavljena tko d pokažemu ZNANJE in ne neko UGIBANJE IN NABIJANJE u tri krasne. in celo leto drkanja te gefe mi ni nč pomagal, ok, sem pač vedla stvari kot so temperaturna inverzija ... pou uprašanj je blo pa neko nabijanje in ne znanje. in glavo si odrežem če ma turčija več turizma kot grčija. in francija da ma turizem?? ma deej, u franciji so turisti uni nigerji kitajci in cigani k delajo samo zbrko. francija je narodno pestra če ma pa več turizma kot Grčija, ki praktično ŽIVI in OBSTAJA sam od turizma, se pa takoj fentam ...
uglavnm js bom na ric poslala grozilno pismo :evil: mamu jim jebem kretenom :angry: :aerger:

se čist strinjam s tabo :twisted: sj po eni strani je že prou smešno...kakšna vprašanja no :eek: ...prou najbl me zanima kok bom za tole gefo dobila...
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Jst se bom zdej začela učt zgodovino, sam se mi ne bo ratalo vsega navadt... Ma sej če bodo vprašanja na tak način kot pr gefi narjena, bo treba ves ča sam ugibat, tko da se sploh ne splača učit :lol: :evil:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Zaklenjeno