jst sm pa razočarana nad načinom, kako je kompletna matura sestavljena

edino upanje mam pr slovi za kšne 4+2..pa še to je vse odvisno od eseja, kjer je baje letos porazno povprečje. pr angli sem mela težave z word formationom, kjer sem pri starih maturah zmeri mela use pike. soca je bla dokaj kul. mata.. sej ne rečm, bla je lahka, sam če bi mela mal več časa d bi se učila.. gefo smo pa mi se tok drkal k smo mel eno zajebano prfokso..... res, prou mela sm občutek da znam.. in kaj nardijo? sprašujejo me zakaj je bolši tek na smučeh kot alpsko smučanje
ne res no, ker kreten sestavlja mature, to mi ni jasn. če že mormo met maturo, pol nej bo sestavljena tko d pokažemu ZNANJE in ne neko UGIBANJE IN NABIJANJE u tri krasne. in celo leto drkanja te gefe mi ni nč pomagal, ok, sem pač vedla stvari kot so temperaturna inverzija ... pou uprašanj je blo pa neko nabijanje in ne znanje. in glavo si odrežem če ma turčija več turizma kot grčija. in francija da ma turizem?? ma deej, u franciji so turisti uni nigerji kitajci in cigani k delajo samo zbrko. francija je narodno pestra če ma pa več turizma kot Grčija, ki praktično ŽIVI in OBSTAJA sam od turizma, se pa takoj fentam ...
uglavnm js bom na ric poslala grozilno pismo

mamu jim jebem kretenom