Drugače neki takega, samo da je na model nizkih allstark, bele z nežnimi svetlo modrimi in srebrnimi vzorci.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
1. Zadnja pojedena hrana je bila pizza. 2. Danes sem spustila zajtrk. 3. V soboto sva z dragim praznovala 5. obletnico prvega zmenka in sla na bowling, v kino, pojedla en kup hrane... in se oba zjutraj zbudila z ...khm... zelodcnimi tezavami. 4. Od "uporabnih" rastlin imam na balkonih posajeno rukolo, aloe vero, meto, curry rastlinco, timijan, paradiznik, baziliko in ananas.
1. Doma doma imamo polno kuhinjo rastlin avokadotov 2. Zadnja pojedena kuhana/ pecena hrana je bilo kuhano jajce in buckini polpeti 3. maja grem na Sea festival v Umag 4. Kavo sem zacela redno pit v srednji soli
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?