Oh punce nč skrbet, kok se boste šele sekirale drugo leto ko bodo izpiti, če se zdej za eno geografijo ki ste jo mele štiri leta :bussi: Take it easy, sej razumem da vas skrbi sam kaj bi js dala da bi še enkrat maturo mela namest izpitov hehe. Se pa velik presekiraš pr obojem, to pa vem ja ...
Jaz sn se odlocla da ne citam vec iz ucbenika ampak grem kr na pole oz. ono knjigo s polami od prejsnih let ...mas vsega in se vec not pa vprasanje se bolj ali manj ponavljajo oz. so podobna ...
učbenika se vsekakor ne splača zdej brat. splačal se ga je med letom, da si si lahko kej dopolnil. čez zapiske se dost hitro pride, pa kšno polo se pogleda in potem se upa da ne bo zatežena matura
jz že rešujem pole...z učenjem sem obupala ....in tut močno upam da bodo mila vprašanja ...čim manj za naštevat, nč prsti,... btw - a je treba znat slovence v zamejstvu??
Anxious napisal/-a:Aaaa to ni fer . To lih znam, pomoje pol letos nau še 1x. A se slučajno spomneš kaj ste mel pr obči geografiji? Pač tista dva dela A1 in A2?
moja bo tud dolga ... al pa bo jutro zgodnje vse še morm ponovit ... zdjle sem bla pr profesorci pa mi je vlila zaupanje vase (mam srečo, da je moja soseda, pa še vprašala sem jo lahk neki stvari, ki jih nisem razumela )