torej osamljena!!

ti bom zaupala mojo zgodbo: 3 letno zvezo sem prebolevala 2 mesca - kako; tak da sem VSAK dan jokala ko nora!

tip mi je sosed, ker se mi je zdelo še najhuje! in dečko me po 3 letih pusti, ker me kao čez noč neha ljubit! misla sem da se mi bo zmešalo! ker je vedno bil taki luftar, sem misla da pač rabi sam cajt, da se znori in bo potem se v solzah vrnil! samo...ni blo tak! drugo si je poisko! no 2 mesca sem se jokala, skoro šolo zabluzla, in nisem šla niti ven iz bajte, da ga nebi srečala, ker mi jo sosed! no ko po 2 mescih ugotovim, da nima smisla ga več čakat, ker me tak ni vredne te prijaham počasi k sebi, in se začnem posvečat drugim stvarem (šola, kolesarjenje..):) pol pa je tak čez mesec dni že si našo neko 16 letno šmrklo! ampak to ni važno!
torej,kaj ti priporočam! da se ven zjokaš, in jokaš VEDNO, ko se ti bo zazdelo! to definitivno pomaga. pa vso svojo jezo nabrcaj v blazino, da se je otreseš! ampak definitivno ne mej več upanja! verjemi, to ubija! ker vedno, ko ti bo reko, da noče bit s tabo, ti pa boš upala bo zelo bolelo! odklopi ga, in se zaposli z neko stvarjo, ki je že dolgo nisi počela!
se pa ne strinjam, ga bi bivšega prebolela z drugim, to pa je največja napaka! zate in za teba tipa. tip se lahk zaljubi vate, ti pa ga maš sam zato, da bivšega pozabiš! to bi bila napaka! posvečaj se prijateljicam, joči, ukvarjaj se s športo, če hodiš v šolo se 100% šoli posveti... dosti je stvari, s katerimi se zamotiš da ga pozabiš!
ne priporočam pa ti, da imaš upanje! vsaj pri meni vem da je bilo tak, da ko mi je reko da noče bit z mano jaz pa z upanje, da je bolelo,ko da mi kdo nož v hrbet zaril!

no upam, da sem ti kaj pomagala, da ga boš čim prej prebolela. ker dokler ga ne boš, neboš mogla naprej z življenjem. mogoče te ravno za ovinkom čaka nova ljubezen!
za vsakim dežjem posije sonce!:) ko se ti zaperejo ena vrata, se ti odpre pet novih!.)