Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ osamljena, tvoj fant noče bit več s tabo ker bi se rad znorel, ne? Verjamem da ti je hudo za umret, ampak čist lahk se zgodi, da bo na koncu še prijokal nazaj in mu bo še prekleto žal. Ne smeš sicer preveč upat da ne boš pol še bolj razočarana, sam to se večkrat nardi, da šele potem človek spozna, da je tisto, kar je mel, v bistvu neki, kar mu je največ pomenlo. Pa čeprav se mogoč tega ni zavedal.
Pri men je blo tak (sej sm ti že napisala v tej temi) - tud mene je fant pustu po več kot dveh letih ker ni hotu resne punce (vsi vemo kaj to pomeni - da je hotu bit še z drugimi), po dveh mescih se je pa jokal pred mano in me potem še pol leta prosu, nej bom z njim, da on brez mene ne more. Zdej sma sicer kolega (že več kot leto pa pol nisma skup), ampak včasih mam še zmeri občutek, da me še vseen ni čist pozabu.

Drugač pa, men je čedalje bolj grozno ... Dans ko sm šla neki na faks, me je skoz stiskalo v želodcu, da kaj če se on pojavi kje tam ... Ne vem kak bo ko ga spet vidim. Pomoje me bo kr pobralo tam. :?
Najhujš mi je, ko pomislim, kak bi se lahk mela lepo skup zdej v LJ, ko bo spet faks ... Pa se ne bo nič, o čemer sm sanjala, več uresničlo. :( Najbrž bom še kr rabla neki časa, da se s tem sprijaznim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

ja,to je bil razlog. upanje pri meni še vedno ostaja. :( mogoče to ni prav da upam,ampak samo zarad tega upanja mi je malo lažje.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

torej osamljena!! :) ti bom zaupala mojo zgodbo: 3 letno zvezo sem prebolevala 2 mesca - kako; tak da sem VSAK dan jokala ko nora! :( tip mi je sosed, ker se mi je zdelo še najhuje! in dečko me po 3 letih pusti, ker me kao čez noč neha ljubit! misla sem da se mi bo zmešalo! ker je vedno bil taki luftar, sem misla da pač rabi sam cajt, da se znori in bo potem se v solzah vrnil! samo...ni blo tak! drugo si je poisko! no 2 mesca sem se jokala, skoro šolo zabluzla, in nisem šla niti ven iz bajte, da ga nebi srečala, ker mi jo sosed! no ko po 2 mescih ugotovim, da nima smisla ga več čakat, ker me tak ni vredne te prijaham počasi k sebi, in se začnem posvečat drugim stvarem (šola, kolesarjenje..):) pol pa je tak čez mesec dni že si našo neko 16 letno šmrklo! ampak to ni važno!
torej,kaj ti priporočam! da se ven zjokaš, in jokaš VEDNO, ko se ti bo zazdelo! to definitivno pomaga. pa vso svojo jezo nabrcaj v blazino, da se je otreseš! ampak definitivno ne mej več upanja! verjemi, to ubija! ker vedno, ko ti bo reko, da noče bit s tabo, ti pa boš upala bo zelo bolelo! odklopi ga, in se zaposli z neko stvarjo, ki je že dolgo nisi počela!
se pa ne strinjam, ga bi bivšega prebolela z drugim, to pa je največja napaka! zate in za teba tipa. tip se lahk zaljubi vate, ti pa ga maš sam zato, da bivšega pozabiš! to bi bila napaka! posvečaj se prijateljicam, joči, ukvarjaj se s športo, če hodiš v šolo se 100% šoli posveti... dosti je stvari, s katerimi se zamotiš da ga pozabiš!
ne priporočam pa ti, da imaš upanje! vsaj pri meni vem da je bilo tak, da ko mi je reko da noče bit z mano jaz pa z upanje, da je bolelo,ko da mi kdo nož v hrbet zaril!
:) no upam, da sem ti kaj pomagala, da ga boš čim prej prebolela. ker dokler ga ne boš, neboš mogla naprej z življenjem. mogoče te ravno za ovinkom čaka nova ljubezen! :)
za vsakim dežjem posije sonce!:) ko se ti zaperejo ena vrata, se ti odpre pet novih!.)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

študentka20 napisal/-a: ampak definitivno ne mej več upanja! verjemi, to ubija! ker vedno, ko ti bo reko, da noče bit s tabo, ti pa boš upala bo zelo bolelo! odklopi ga, in se zaposli z neko stvarjo, ki je že dolgo nisi počela!

svetovn nasvet! vredno upoštevanja!!!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

saj vem da delam napako ko upam. :( zdaj se že od čet razumeva z bivšim v petek sva bila na pijači,je rekel da še me ni prebolel ampak ker še ni za resno zvezo nemoreva bit zdaj skupaj. res upam da bom čimprej prebolela in nehala upat. :( jokam pa še vedno vsak dan,ker mi je samo tako potem lažje. hvalabogu da je šola,da se imam s čim zamotiti
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

osamljena napisal/-a:saj vem da delam napako ko upam. :( zdaj se že od čet razumeva z bivšim v petek sva bila na pijači,je rekel da še me ni prebolel ampak ker še ni za resno zvezo nemoreva bit zdaj skupaj. res upam da bom čimprej prebolela in nehala upat. :( jokam pa še vedno vsak dan,ker mi je samo tako potem lažje.

prvo ti svetujem, da nehaš pregledovat to temo, ker pol avtomatsko razmišlaš kak ga še nisi prebolela, pol ti svetujem, da se izogneš usemu, kar ma stika z njim...torej tut njemu in pjačkam z njim, sploh pa ne mu pustit da ti govori, kak on tebe še ni prebolel itd...
čist ga morš izklopit, ker drugač je to res sam nož znova u hrbet za vsako stvar... verjem use se zgodi z razlogom (to js zmiri bolj opažam, ker mi dogajanja potrjujejo!)...
sej bo šlo, sam čas si dej, pa go with the flow ;) :bussi:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Mi2 imava zdj spet krizico oz. on jo bolj ma, ki naju je pripeljala do tega da sva šla narazen. Mislim, da je tako še najboljše, kr sama ne zdržim več tega ja pa ne in vsega nasprotovanja.

Pred tem sem mislila, da bom lažje prebolela, če bom začela z novim na nov, pa sem se prokleto uštela in tud ni fer od mene glede onega drugega, saj sem ga lepo vlekla za nos.

Kaj češ življenje gre naprej, bom tud sama šla!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ To pa res ni fer, da poskušaš nekoga prebolet s pomočjo drugega. Sej mogoče se lahko iz tega razvije nova ljubezen al pa kej, sam v večini primerov se najbrž konča, ko spoznaš, da tak ne bo šlo in v bistvu sam prizadeneš nekoga, ki si tega ne zasluži.
Men se tud čedalje bolj zdi, da sm bla bivšemu sam sredstvo za prebolevanje in bi ga najrajš kr ubila, ker to mi je pa tk svinjsko. Matr, če je še kej hujšga kot da si nekomu sam tolažba ... je s tabo, pa ma še zmeri sam nekoga drugega v glavi ... Grdo. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤tea¤ »

To je kruto da prebolevaš z nekom, ki te ima rad, ti pa ga izkoriščaš ... ker na koncu sta prizadeta oba in le v malo primerih se izkaže to, kot začetek nove ljubezenske zveze!
Najboljše je počistiti sam pri sebi in nato nadaljevati, pa četudi traja leto dni, ker edina stvar k šteje je da maš čisto srce!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, tut js sm iskala uteho u drugih (to niso ble zveze, ampak bl neka kao intimna prijateljevanja), so pa po večini vedl, da še nism prebolela, kar je blo razvidno na usakem koraku :( . Pa je itak trajal lih kšn mesc, kr jasno ni pelal nikamor.

Je pa naraunost grozliu občutk, k pridš k tipu domou (u stanvajne staršeu, on živi na svojem) in ti u oči butne na regalu stoječa fotka njega in tvoje predhodnice :? . K opaz, kam gledaš, ustane in jo rukne dol, češ "mt mi je neki po sobi zlagala" ... Prosm, ne mi s takimi (dec star 27 let).

In na dan, k mi reče, da je konc, izsilm od njega, da je še ni preboleu ... ga uprašam, kaj je sploh mislu ceu ta cajt, zakaj je biu sploh z mano (poleg jebenga seksa!) ... "Sm hotu, da bi bla ti bolša od nje." :eek: :wall: Men je kr sapo zaprl. Ne, ne moreš tega rečt. Nimaš kej primerjat, sm oseba zase, edinstvena in neponovljiva, ne bolša, ne slabša, le drugačna.

Oh, just go to hell! :evil: (hepidaganivečumojmulajfu.press)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Uh, jst sicer nism bla nikol v taki situaciji, pa vseglih..
Aloha, a to je blo zdej s :eek: tem tazadnjim, s katerim sta se imela tko super al kako??
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Huh, ne, ne, to je blo s fantom, s kerim sva bla skupi pou leta, končala pa aprila (sm ga tut dost preklela tle gor :D ) ...

Ta k ga mam pa zdej je pa največji sončk ever :) in no matter what, vem, da me ne bi nikol (namerno) prizadeu.

In končno se enkrat ne bojim jutrišnjega dne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

To je tko, k nikol ne veš, kakšnga tipa dobiš. Al dobiš največjega cepca al pa dobiš največjega srčka.
Drgač pa ja, prebolevat nekoga z drugim ni fer ne do sebe in ne do tipa, s katerim si. Na koncu sta lahko oba še bolj prizadeta, to pa spet ni fajn.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Se strinjam z vsemi mojimi predhodnicami, da ni fer če skušaš nekoga prebolet z nekom drugim. Sem sama bila v taki situaciji, in morem priznat, da mi je na začetku pasalo, da je blo tko, na konc pa sm ugotovila, da še prejšnjega nisem prebolela in sem sama sebe trpinčila z vsem skup.

Trenutn sm spet na istem, in mi je nekdo zopet omenil, naj grem mal ven pa mail in sms pošljem za kako kavico, ampak NO GO! Ne, saj dokler sama ne vem kaj hočem in želim :?
Pri nama je prevladala njegova mamica, in zarad nje sva šla narazen, ker je tok proti in vse. Ampak sm si rekla boljše, da greva sedaj ko še lahko, kot kasneje ko bi bili otroci in obveznosti take in drugačne.

Kaj češ, rada ga imam, priznam, sam takega trpinčenja si pa ne zaslužim.

Life goes on, in tud jst bom morala!
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

jaz pa sem bivšega prebolela z zdajšnjim, zdaj pa sma že skoraj eno leto lepo skupaj srečna :love: no tisto je sicer trajalo samo 8 mescov, pa nič resnega, samo sem ga mela ful rada. zdajšnji pa je vedo v kaj se spušča, pa je vztrajal z mano, čeprav sma se na začetku, ko še nisma bla skup, vedno pogovarjala o mojem bivšem, in je že parkrat popizdo zraven :?
zdaj pa sem mu lahko samo hvaležna, da me ni odf***, ko sem tolko govorla o bivšem, ker je res bil en idiot :roll:
Zaklenjeno