naš profesor je itaq skoz govoru da so prelahka vprašanja na maturi za drugo polovico vprašanj je pa reku da niso dobr zastavljena povsod je blo kej narobe ...mah gefa bo vreten lahka...če mal veš za kaj se gre, pa mal nakladaš in maš že 4
iz kod se boste pa učile slovenijo? jst se bom ven iz Geografije na maturi (tam not je sam najpomembnejše) pa mal si bom v zvezku še pogledla. res se mi je ne da več učit, pa še zgodovino mam
Js se bom iz knjige. Pa tut iz zvezka kjer mam v grobem najpomembnejše stvari. Uf zgodla.....tega se mi pa še sploh ne bi dal učit ker jo sovražim. Tko da good luck
Jaz se bom učila Slovenijo iz zvezka, ker mislim, da mam ful dobre zapiske. občo pa evropo, ameriko in avstralijo nam je pa prof. naredila skripto z vprašanji - da smo šli skoz pač - kot ena ponovitev in se bom iz tistga učila. Pol zvečer pa še kko staro maturo pogledala in to je to.
ma js mam tut gefo in mi je dons končno ratal pridt skos uso snou,ker se učim samo iz knig.. mel smo enga profesorja,pr katerem vsa 4 leta nismo delali NIČ,zato tut tok več al mn znam.. sm si pa razdelila tale tedn celo snou, jutr pa ponovim občo geografijo še enkrat,ker se mi zdi nekak najbl uporabna pa če bo še kej časa bom nardila še kkšne vaje iz geografije na maturi... to je pa to,poj pa upam na najbolš itak pa rabm sam 2, ker nimam omejitve
Ma mislm da nam je profesorca rekla da nej se vprašanja ne bi ponavlala, so pa zastavlena zmeri na isti način...
Jst se bom gefo začela učit dns ponoč, še najbolj mislim predelat občo in pol to povezovat z regionalno. Pol se morm pa še v tork še vseh 10 tem navadt za zgodovino, če se to sploh da
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
ej punce, a ste ve pr angli k je blo treba esej pisat (ni+ji nivo) podčrtale naslov, jz se nč ne spomnem, sam se bojim da ga nism, ker res nism misnla še na to, pa tud nevem če sm ga pol napisala...pa sm prebrala da to kao ocenjo z 0 pikami ma ubijem se
Naslov si lahko al podcrtal al prepisal pa stevilko zraven napisal pac nekak si mogel oznacit, da si izbral ta naslov..jaz vem da sn ga oznacla pa poleg se naslov napisala..
ljudi moji jaz se grem zdaj komaj geografijo ucit in tud samo 2 rabim...ampak se bom celo noc se ucila pa pac dans cez dan par ur....nevem ce je to sploh realisticno?! .....pa prit skozi tud...bomo vidli ..vglavnem ful me je strah... res pa je, da sn pred koncem se vso snov naucla, ker smo vse skup pisali..ampak vseeno- upam da mi je ostalo kaj v glavi
kak to da ste se ze tak prej ucit zaceli....pismo ej..svaka vam cast
js bi pa 4 rabla pa se tud nism kaj prej dost učila
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.