Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Radoolca*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tiash* »

ma nima ona bja ne more met tko mejhnih pa kr B ??!!?
ma glede tega z naskejem .. toj zih sam zrt keša pa slaw jaao. :o :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Ja tud jst mam B košarco, pa nimam neki ful velikih. Tud moja prjatlca ma B in ma večje k jst. Te številke majo ful razpona. Čist komot ma B. Ena moja bivša sošolka ma pa A, pa ma Sara proti njej lubenice. :ja:
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 11. Jul. 2008 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Pa a je sploh važn ka ma...Punca je čedna...tam na slikah je ful dobbr namazana, upam da se nebo preveč vn metala in bo pametna...Men grejo sam ona znamenja na joškah na živce...ampak vsak ma svoje ane...AL ma a al ma b...pa nebo važno ker bo kmal mela C :P...ka se tok obremenjujete nj dela kar hoče...sj bo sama sebe osramotila
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest tut ne vem kaj tok pljuvate :roll: pač če ji je cilj naga se slikat pa joške povečat je to njen problem... isto za Nasketa jo kuj naskakujete, da je zaradi denarja z njim. Ok sej je možno sam lahko je pa še x drugih stvari k jih pa me tukej ne mormo vedt, ali pač?

Punce ne pozabt dihat pa bit mal manj obremenjene z življenjem drugih :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

^ se strinjam. sej v bistvu sami vedo, zakaj to delajo. pač se promovirajo in živijo za tistih 5 minutk slave. pa če jim rata še kakšna minutka dlje, zakaj pa ne. zanimivo je, da ste se vse tak obesle na sarino oprsje. če se punca ne počuti okej in če ima priložnost, jo je pač zagrabla. pa ni važno, če je A, B al pa Ž.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

grozne fotke. vsaka kmetica je lahko že v PB. Sram jih je lahko.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ Dobro no, nesramna ti ni treba biti, ampak meni tudi niso vsec fotografije. Tiste, ki so bile v Novi iz snemanja so se okusne in dobre, danes sem pa v trgovini prelistala Playboy in na vecini slik lahko gledas direkt v njeno tamalo. Meni je to prevec, neokusno.
Ce ima katera skener doma in Playboy naj skenira in prilepi. :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

KiLLyKa napisal/-a:http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/sara-je-izbrala-velikost-prsi.html

Če ma ona B sm jst avion.
Pa kako se trud trebuh notr vlečt....b ed...naravnost odvratna je.

To naj bi bla B košarca ? :eek:
Lahko, da je sam tm na začetku . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

pa kaj je zdej tko važn kakšno košarco ma no
so pač napisal B.zdej pa v jok pa na drevo :roll:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jst tut mislm da smo na račun njenih jošk oz. velikosti njenih jošk že več kot dovolj napisali :D Nej kdo vrže naslednjo kost :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

[quote="_Petra_"]^ Dobro no, nesramna ti ni treba biti, ampak meni tudi niso vsec fotografije. [quote]

čista resnica. kaj je drugega kot pa ena kmetica? zdej k ma naske dnar se prov na veliko vn meče s cotkami pa kam vse bosta šla. navadna oderuška kmetica, ki ma lih še 2 celici v glavi delujoči - pa še to drugo ma zato da prvi ni dolgčas.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

sandi pa tjaša sta pa (bla) v rovinju skupaj :wink:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

KiLLyKa napisal/-a:čista resnica. kaj je drugega kot pa ena kmetica? zdej k ma naske dnar se prov na veliko vn meče s cotkami pa kam vse bosta šla. navadna oderuška kmetica, ki ma lih še 2 celici v glavi delujoči - pa še to drugo ma zato da prvi ni dolgčas.

Heh, mislm, da so kmetice bolj pametne od tvojga opisa "kmetice" Sare, draga meščanka :D

Kako pa veš to o celicah, maš podoben primer v svoji glavi? :roll:

Mogoče ti je pa sam žal, da Naske ni prost,hihi...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

aha, to da jajce pustiš čez noč zunej in se zvali piščanec...če pihaš v kozarec nastane led in tko dalje...to je zate mogoče kej več kot 2 celici? No sorry, sm se zmotla, mogoče jo je že tista 2 zapustila.

Mogoče si pa ti samo ena Sarina kolegica s kero skupi "žurata" pa ti bo dala mal % če jo tle branš :lol: Sicer pa mene ne gane, kaj mi ti tle pišeš, jst mam utemeljen razlog da rečem da je bedna kmetica brez možganov....kaj si pa ti mislš je pa tvoja stvar.

Pa ne hvala, mam svojga fanta, ne rabim Nasketa in njegovga denarja (kot nekatere :lol: )
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

No, Sare sploh ne poznam in nimam niti najmanjše želje, da bi jo spoznala. Ker sama sebe ne vidim nekje v skupini 5-minut-slavnih-ljudi, zato me niti ne mika, da bi se s takimi družla.

Ne gre za to, da sm jo branla, zmotl me je, da si tko prepričano govorla o kmetici. Aja, btw, jst ne prihajam iz kmetije :lol: Da ne boš rekla, da zato branim kmete, hehehehe :lol: Ampak ok, maš utemeljene razloge, ki sem jih pozabla (led+piščanec) ! Sm pa mnenja, da kmetice in kmetje obvladajo piščance in vodo.

Še moje mnenje o Sari: Zdi se mi, da bi mogoče punca lahko imela potencial biti pametna ženska, ampak želja po slavi jo je čist zmešala in obnašala se je res do konca naumno (led+piščanec!)
Odgovori