Ej, saj lepo in prav, ampak se mi zdi, kot da sta zdaj nekako prisiljena v to. Saj Mateji se je ze prej videlo, da si tega zelo zeli, Eltyeb pa ni bil videti najbolj preprican.
eh, ne bom vjela, dokler ne bom vidla. una mateja je ena lisica, bo znala eltyba prepričat, da bosta mela celo poroko zastonj. čeprav mi v bajti ni šla na živce, sam se mi zdi, da je ena taktizerka...
ok tole je kr neki....kko ne vidš prej da ti je en ušeč sara je šele zdei opazila kko ji je naske hud?wtf...naske se mi zdi je pa dobr primer kko lh tipa vlečeš za nos če znaš...
mi je pa lepo da ni naredu tko k žanin p po tvju pustu punce ampk je počaku da pride vn
ma bolane fore majo..sara je itk dobr vedla kaj more delat....kurbirsko oblečena skakat po naskeju ko je bla njegova punca navzoča. in uspel ji je točn to kar je hotla.
Bed ji je v lajfu res, men se prov smil ... da razn s kurbiurskimi forami ni sposobna tud ene stvari dosežt a<lpa narest. Sramota.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
sunnydayka napisal/-a:mi je pa lepo da ni naredu tko k žanin p po tvju pustu punce ampk je počaku da pride vn
Ko je prisel ven jo je vleke na vsak interviju in govoril o njuni veliki ljubezni, o otrocih, kako se bo preselila k njemu... Ceprav je potem v enem intervijuju govoril, da je ze med bivanjem v hisi zbledelo pocasi vse. Zato mi pa gre na zivce. Ker zmeraj nekaj drugega govori. In ravno zarad tega sem v enem od prejsnjih postov napisala, da naj se ze odloci kaj bi rad. Hecno mi je pa, da je bil med stanovalci tako zelo priljubljen.
Men se pa zdijo hude fotke Tut jst bi se tkole profesionalno slikarla...ampak da bi ble pol slike samo za interno uporabo Aja, pa še komentat na tole B košarco...Če ma ona B, pol mam jst najmanj D!