Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Se pridružujem še js,nista edini. 

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Se pridružujem še js,nista edini. 

Jao, ste mi smešni s tem šejmanjem 
Js lahko ure zabijem na kuharskih blogih, eni visijo cele dneve na telefonih in chatajo o najbolj glupih temah, drugi do onemoglosti swipajo tinder, spet drugi lahko celo popoldne binge watchajo videe na youtubu, ali cele ure stalkajo ljudi po fb. Enako (ne)koristno se mi zdi zgubljat ure in ure na treniranju svojih hišnih ljubljenčkov in vsa čas, ki ga ljudje porabijo na žuranju. Vsak ima nek svoj passatempo, gledanje serij ali filmov se mi ne zdi nič slabše/boljše od ostalega. Get some perspective.

Js lahko ure zabijem na kuharskih blogih, eni visijo cele dneve na telefonih in chatajo o najbolj glupih temah, drugi do onemoglosti swipajo tinder, spet drugi lahko celo popoldne binge watchajo videe na youtubu, ali cele ure stalkajo ljudi po fb. Enako (ne)koristno se mi zdi zgubljat ure in ure na treniranju svojih hišnih ljubljenčkov in vsa čas, ki ga ljudje porabijo na žuranju. Vsak ima nek svoj passatempo, gledanje serij ali filmov se mi ne zdi nič slabše/boljše od ostalega. Get some perspective.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
^^ word
jazn zelo uživam v vseh hobijih ki jih počnem. so pa drugačni od teh mainstreamovskih in potem eni označujejo, da nekdo nima lajfa, ker določenih stvari ne počne.

hej norci 

Kdo šejma? S(m)o samo dodale še svoje navade glede spremljanja omenjene serije/nasplošno serij.
Jaz sem tud nekoč bla zmožna(občasno še vedno) ogromno časa 'zabit' z gledanjem plesnih videou po yt (še poleg vseh treningov).
Jaz sem tud nekoč bla zmožna(občasno še vedno) ogromno časa 'zabit' z gledanjem plesnih videou po yt (še poleg vseh treningov).
Jaz nisem mislila zafrkljivo.
Ampak čist resno, ker meni enostavno ne znese ob trenutnem tempu in urniku, odnosih. Že skoraj cel mesec imam dol 4 filme in jih še nisem uspela pogledat.
V bistvu edini, ki ga poznam in je pogledal dejansko vse filme/serije je bil en tip, ki je bil brezposeln, brez socialnega življenja in cel dan v sobi za compom. Samo primer, ne rečem, da so vsi taki, da ne bo narobe razumljeno.
Pač odvisno kako folk razpolaga svoj čas in kakšne so prioritete. Itak, da si je treba vzeti čas tudi za sprostitev in dušo (film, knjige itd.).

V bistvu edini, ki ga poznam in je pogledal dejansko vse filme/serije je bil en tip, ki je bil brezposeln, brez socialnega življenja in cel dan v sobi za compom. Samo primer, ne rečem, da so vsi taki, da ne bo narobe razumljeno.
Pač odvisno kako folk razpolaga svoj čas in kakšne so prioritete. Itak, da si je treba vzeti čas tudi za sprostitev in dušo (film, knjige itd.).
^^Evo se podpišem pod tole. Tudi jaz nisem mislila zafrkljivo ali pa kakorkoli slabšalno. Pač zanimivo se mi zdi, da eni najdejo čas za gledanje xy serij, pa imajo ob tem še ogromno obveznosti - faks, služba razni hobiji... Seveda si je treba vzet čas zase, samo vseeno si ne predstavljam da lahko spremljaš npr 10 serij hkrati ob takem tempu življenja.
Tudi jaz sem mislila na tak način. Serije mi pa pač niso ena izmed prioritet, da bi jih umestila med tisto malo prostega časa ampak pridejo na vrsto če je čas. Še na forum pridem vmes med delanjem nečesa.
"Šejmanja" pa res ni bilo niti v enem stavku. Ker če bi bilo, bi bilo bolj direktno, brez skrbi.
"Šejmanja" pa res ni bilo niti v enem stavku. Ker če bi bilo, bi bilo bolj direktno, brez skrbi.
The world is as you are.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ne vem od kdaj so vsi na forumu ratali tako občutljivi, prav zadnje čase opažam da se morajo vsi obrazložiti, koga boli k.
Meni so filmi ultimativna sprostitev, bom magari gledal na telefonu ko čakam na zeleno luč
.
Btw, kdo sploh spremlja 10 serij, jaz trenutno gledam GOT in Fear of the walking dead, v povprečju pogledam tri dele na teden.
Ne poznam človeka ki bi gledal 10 serij, pa sem bil že v raznih filmskih krožkih Je pa res da vsi ki smo hodili v te krožke ali imamo radi filme, imamo bolj koncept binge watcha, jaz pač vidim da je dež, da se mi nikamor ne da, in lahko z lahkoto gledam 12 ur na dan filme in serije.
Sicer sem pa mnenja, da če si ne moreš odtrgati kakšnega dneva da delaš totalno nepomembne stvari, ti ne gre ravno dobro v življenju...so te že dobili.
Vsak naj dela kar hoče, mene boli k***c...vsak je gospodar svojega časa.
Meni so filmi ultimativna sprostitev, bom magari gledal na telefonu ko čakam na zeleno luč

Btw, kdo sploh spremlja 10 serij, jaz trenutno gledam GOT in Fear of the walking dead, v povprečju pogledam tri dele na teden.
Ne poznam človeka ki bi gledal 10 serij, pa sem bil že v raznih filmskih krožkih Je pa res da vsi ki smo hodili v te krožke ali imamo radi filme, imamo bolj koncept binge watcha, jaz pač vidim da je dež, da se mi nikamor ne da, in lahko z lahkoto gledam 12 ur na dan filme in serije.
Sicer sem pa mnenja, da če si ne moreš odtrgati kakšnega dneva da delaš totalno nepomembne stvari, ti ne gre ravno dobro v življenju...so te že dobili.
Vsak naj dela kar hoče, mene boli k***c...vsak je gospodar svojega časa.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kakšna se ti zdi Fear the walking dead? Meni je proti originalni res slaba. Sami tečni karakterji. K da bi gledala cel šov s samimi Andreami in Lori
Drugače pa jaz si najdem čas za par serij gledat. Ponavadi pogledam kakšna dva dela (pa ne vsak dan) zvečer, ko pridem domov in se ustavim, včasih pa tudi sredi dneva, če je čas.
Me sprosti, odklopim lahko glavo in se za tistih nekaj minut/ur posvetim življenju nekoga izmišljenega.

Drugače pa jaz si najdem čas za par serij gledat. Ponavadi pogledam kakšna dva dela (pa ne vsak dan) zvečer, ko pridem domov in se ustavim, včasih pa tudi sredi dneva, če je čas.
Me sprosti, odklopim lahko glavo in se za tistih nekaj minut/ur posvetim življenju nekoga izmišljenega.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Pomoje bom nehal gledati Fear, edini zanimiv lik mi je tisti narkoman...všeč mi je setting serije, ampak to je pa tudi bolj to...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Forum je presenetljivo mrtev glede na vreme
.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Mja
mi smo se tud dogovarjali za spontano kepanje, jaz sem bila popoldne cisto nahajpana in vlekla folk ven, zdej je pa obratno in se meni ne da v mokroto.. meh!

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Jaz sem imel danes šanso da grem z enim kolegom ki študira geografijo gledati neke zaprte jame na Krasu, pa sem zavrnil, ker obožujem efekt Postojnskih vrat....sploh v slabemu vremenu.
Oni se že 3 ure vozijo od Unca do Vrhnike.
Yes for all the procrastionation asses!
Oni se že 3 ure vozijo od Unca do Vrhnike.
Yes for all the procrastionation asses!
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

jaz sem ene modele iz cs-ja ful prepricevala, naj skocijo se do ljubljane za par dni (ker so v avstriji), in.. jap, avtocesta