Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

dobro,pa nebom več pisala.
*anchek*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *anchek* »

no angel napisal/-a:Sej ti bo uspelo, boš vidla. :wink:
Drugač pa, sam ne tega delat, da razmišljaš o tem zakaj se je to zgodilo, kaj je šlo narobe, če si ti kej takga nardila ... Ker to je samo mučenje. Sej vem da ne morš kr nehat mislit na njega in na vse vajine skupne trenutke, in to je pač normalno, ampak nikakor pa ne smeš analizirat. Če se kdaj sama sebe zalotiš pri tem, takoj začni razmišljat o čem drugem. Ker to je pa res najhujš. Sama sm npr., ko me fant pustu, razmišljala sam o tem, zakaj za vraga je potem bil še par dni pred koncem tak vredu do mene, mi govoril da me ma rad itd. To me je najbolj ubijalo in ni mi šlo iz glave. Ko pa sm nehala razmišljat o tem, nehala upat in se pač sprijaznla, je blo pa velik bolš.

uf ja, jst sem bla ista. vse sem šla analizirat, ker mi ni blo jasno pet posto, zakaj se je kar naenkrat končalo. Pa recimo da mam kar izostreno intuicijo za to, kaj se tipom mota po glavi, vsaj do sedaj ni blo nekih presenečenj, samo on me je pa čisto presenetil. En dan še vse lepo in prav, potem pa kar konc oziroma eno bedno ignoriranje. In še ta fora je bila, da je bil on prvi tip ki me je kdajkoli pustu ( helouuu men?!!? :< :wink: ) in mi ni povedal niti razloga zakaj in mi ga še danes noče. Ja in pol sem si razbijala glavo in analizirala vsako njegovo besedo, dejanje itd. Ampak ko enkrat nehaš upat, kot je že no angel rekla je pa vse bistveno lažje in si na dobri poti da ga dokončno preboliš. Sicer pa si dopovej, da je v končni fazi on na izgubi ker je zgubu eno super punco in ne ti. Je še dost rib v morju :)
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Tammy_De napisal/-a:Popolnoma pomagalo ne bo nič - to že veš. Malo pomaga pa hrana, alkohol, prijatelji, starši (pa ne pretiravat v ničemer od naštetega)
Drugače pa zvečer poskušaj gledat tv oz. računalnik (na www.tv-links.co.uk maš direkt iz neta ful filmov pa serij) dokler ne boš čist, čist zaspana, tako da manj časa boli oz. prej zaspiš.
Vem kako zvečer močno boli in kako prazna so lahko jutra brez njega...

kako pa naredim,da se mi film predvaja? :oops:
prvič sem na tem,pa se nič ne razumem
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

samo čas lahko zaceli rane.

meni ne pomaga nič drugega...

filmi in glasba za jokat lahko pomagajo samo toliko, da se zjokaš, da daš eno breme ven iz sebe. to pa je vse.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Daj Laura zberi se malo. Če ti je tok do tega tipa in tudi njemu do tebe, bosta stvar rešila. Malce razumevanja med seboj, kak kompromis s fotrom, pa se da. Tudi moj je meni nekaj let nazaj delal probleme s fanti, sedaj pa, ko me je nazadnje vprašal kako in kaj kej na tem področju in sem povedala, da sem z 10 let starejšim se je le nasmehnil in rekel:" ja miška, je verjetno lažje shajat s takim, kot pa s svojimi vrstniki, kajne?" in sem točno vedela kaj misli. eko, pa se je sprijaznil s tem, da imam starejšega fanta v sekundi.

Samo samozavest si zbijaš s tem jokanjem, res. :)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

kok se enim zdi vse enostavno...

ne bom več pisala o tem.

brezveze..

papa
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

glejte.meni je jokanje ful pomagalo. eni si pač pomagajo z jokanjem,eni s tem da grejo ven,... vsak preboleva drugače. sto ludi,sto čudi.

laura,glej,če hočeš mi piši na zs. tud jaz sem mela velike probleme z fotrom kar se fantov tiče. ampak sva vse rešla.
fsm

drži se :knuddel:
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

meni je jokanje pomagalo pa družba prijateljev. pomagalo mi je tudi to, a ga nič ne vidim in da se ne slišiva več. me pa je strah, da bom ga enga dneva spet videla, da se bova mogoče spet slišala in se bo vse vrnilo. mnogo vprašanj je ostalo odprtih...mnogo vsega bi mu rada povedala...vendar je nesmiselno in je bolje da se je končalo. da si dajem nove priložnosti in živim naprej, brez tega, da bi vsak dan jokala in reševala najine problem in imela milijon vprašanj za vsako dejanje...
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vylynk@ »

mene pa samo nekaj zanima.. mislim da je ta tema kar prava.. tud js sm šla ene devet mesecev nazaj narazen s fantom ki mi je pomenil več kot vsi do sedaj.. vse je bilo kar naenkrat in brez razloga.. no pa sem mu enkat pisala in ne dolgo nazaj sva šla na prijateljsko pijačo. hotel mi je povedat zakaj je rabil premor pa to samo sem mu rekla da je to že tolk časa nazaj da ni več pomembno, povedal mi je tudi da so mu vsi frendi rekli da je budala ker me je pustil pa da tud on sam ve da je vse zajebal pa tko... res si želim da bi bla spet skup...še zmer po vsem tem... na koncu mi je rekel naj ga še kej pokličem ko bom mela čs... samo js kar čakam da bo to on naredil... mislite da je še kaj upanja da bi mogoče spet bla skup?? ok sj vem da najbrž tega ne morte vedet... naj ga pokličem... samo vseeno bi rajš vidla če bi me on... hm... kaj naj?????
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Vylynk@ napisal/-a:mislite da je še kaj upanja da bi mogoče spet bla skup?? ok sj vem da najbrž tega ne morte vedet... naj ga pokličem... samo vseeno bi rajš vidla če bi me on... hm... kaj naj?????

Ja, imaš prav :) . Če sama tega ne veš, potem mi vemo še manj :) .
Glede pijače pa - saj ti je sam rekel, da ga pokliči, če boš imela kaj časa...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

tudi jaz mislim da bi ga morala poklicati
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

Čas bo rekel stop!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Lahko rečem, da sem prebolela... Pozabila ne, kar tudi verjetno nikoli ne bom.. Ampak s časom je postalo lažje. Ne zahajam več v preteklost, ne postavljam si več besede zakaj, kaj bi bilo če... Sprijaznila sem se, da si pač nisva bila namenjeniva, predvsem pa sem razčistila sama s samo! Kar je najpomembnejše :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

T@r@ napisal/-a:Lahko rečem, da sem prebolela... Pozabila ne, kar tudi verjetno nikoli ne bom.. Ampak s časom je postalo lažje. Ne zahajam več v preteklost, ne postavljam si več besede zakaj, kaj bi bilo če... Sprijaznila sem se, da si pač nisva bila namenjeniva, predvsem pa sem razčistila sama s samo! Kar je najpomembnejše :wink:

hej, sm vesela za tebe čeprov te ne poznam... Js sm zaenkrat v tej fazi, da tvoj prvi odstavek lahko nekako potrdim... Kr se tiče tega, da si nisva namenjena, pa še zmer mislm oz. bolj upam, da sva si... kljub vsemu:evil:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

hej, sm vesela za tebe čeprov te ne poznam... Js sm zaenkrat v tej fazi, da tvoj prvi odstavek lahko nekako potrdim... Kr se tiče tega, da si nisva namenjena, pa še zmer mislm oz. bolj upam, da sva si... kljub vsemu:evil:[/quote]

hey,tudi pri meni je enako,le da ga ful težko prebolevam. še vedno upam da sva si usojeno. mogoče bo čas pokazal drugače.
Zaklenjeno