Uf, js sm pravkar dala prvo polovico skoz. En delček kolegic, sodelavke, sestro in nekaj za fanta. Čaka me še druga polovica kolegic, starši in še nekaj za fanta.
Saj bi bilo vse lepo in prav, če bi le ne bila takšna gužva povsod ... na cesti, v štacunah, po mestu. Zgubiš razpoloženje v momentu.
jaz pa nisem pretiravala tok velik z darili. vse skupaj sem porabila (le?) 30k. kupila sem jih pa lubiju, trem bestikam, mamici in očku, sestri in njenemu fantu. in končno sem hepi ker je to za mano. včasih kar zasovražim izbiranje daril. jei komaj čakam božič + božička, ko se bomo vsi skupaj obdarovali.
“Fashion does not only exists in dresses; fashion is in the air, it is brought in by the wind, one feels it coming, breathes it in, it is in the sky and on the pavement, it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
SIEENA napisal/-a:Ma kdo idejo kaj bi lahko dala trem osebicam, ki jih ne poznam prov dolgo, ampak smo se ful zaštekal in bi rada dala kakšno malenkost.
Joj ta Bozic no Bolj ko mojega sprasujem kaj bi mel, bolj ne ve Sm mu rekla da bi mu dala kes, da si gre po novi tel. (pac jaz mu ne morem podaljsat narocnine in to), pa sma malo gledla ponudbo, pa mu ni noben vsec Vglavnem ne veeeeeeeeeeeeeeeeem Da bi vsaj nosil piđamo.. Pa je ne
Ce ze ma to pa kapo tut ze ma Ce bilo kaj ga vprasam ce bi mel, mi rece, da recimo bi mel, samo tega ne rabi Sm mu rekla ce bi dvd playera mel, pa je bil spet isti odgovor Dans grem po sihtu malo po mestu.. Nekaj bom mu za oblect kupla.. Kaj te cem