Shelve napisal/-a:Ok, a ve sedite na javnih wc-jih? Ful dobro, najprej vzameš mooncup, to zliješ v školjko, držiš v roki medtem ko nastavljaš shecup, se polulaš, potem pa veselo prideš ven z enim rdečim in enim rumenim in vse to lepo pred drugimi v umivalniku, kjer se umivajo roke in obraz, lepo umiješ in greš Kaj pa blato? Predlagam Shitcup
joy23 napisal/-a:Shelve v temi SheWee - pripomoček za lulanje
Shelve napisal/-a:Ok, a ve sedite na javnih wc-jih? Ful dobro, najprej vzameš mooncup, to zliješ v školjko, držiš v roki medtem ko nastavljaš shecup, se polulaš, potem pa veselo prideš ven z enim rdečim in enim rumenim in vse to lepo pred drugimi v umivalniku, kjer se umivajo roke in obraz, lepo umiješ in greš Kaj pa blato? Predlagam Shitcup
lutkica* napisal/-a:Pomoje je ne marajo zarad tega, ker je ona "leva", iz periferije, in preveč glasna - kot da ne ve, kje je njeno mesto. medtem ko Jochie je pa alfa samec, glasen, ki jo poniža, jo postavi na svoje mesto in se potem kokoši lahko naslajajo.
Dobro je to razdelano
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
punchka napisal/-a:uf, jaz sem se tudi smejala prejšnji teden, ko je moj prespal pri meni. sem mu enkrat sredi noči dala (mojo) roko na prsi, pa jo on prime pa malo pošlata in reče: "kva je pa to?!! o fuj! kr ena roka!" hjoj. v glavnem, sem izvedela, da se mu moja roka gravža
crkujem od smeha, ko si to v živo predstavljam
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Foxy-lady napisal/-a:- da naj mi sploh ne odpre ust, ker mu bom čreva potegnila skoz zadnjično odprtino in jih pojedla - da naj sploh ne hodi blizu mene, ker mu bom roke vstran vtrgala in ga z njimi premlatila
Foxy-lady napisal/-a:- da naj mi sploh ne odpre ust, ker mu bom čreva potegnila skoz zadnjično odprtino in jih pojedla - da naj sploh ne hodi blizu mene, ker mu bom roke vstran vtrgala in ga z njimi premlatila
ravnokar sem htela prilimat
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.