. Gor ima kečap, šunko, sir, pikantno salamo, nacho sir, olive, gobe, gorgonzolo (js sm naročila brez gorgonzole)... Super pica! Se potem še celo uro kadi iz ust
 . Gor ima kečap, šunko, sir, pikantno salamo, nacho sir, olive, gobe, gorgonzolo (js sm naročila brez gorgonzole)... Super pica! Se potem še celo uro kadi iz ust 

MilkyWay napisal/-a:Zadnjič sva šla z mojim na pico in sm si naročila pico z imenom Solkanska obvoznica. Gor ima kečap, šunko, sir, pikantno salamo, nacho sir, olive, gobe, gorgonzolo (js sm naročila brez gorgonzole)... Super pica! Se potem še celo uro kadi iz ust

ponavadi pa s pršutom, al pa margerito ker zmeri sam 1/2 pice pojem, pa noben noče kej drugačnega probat, razen fant. Z njim pa morske/mehiške/kmečke/...  kar se najde (ponavad kar an ban izbirava
 ponavadi pa s pršutom, al pa margerito ker zmeri sam 1/2 pice pojem, pa noben noče kej drugačnega probat, razen fant. Z njim pa morske/mehiške/kmečke/...  kar se najde (ponavad kar an ban izbirava  )
 )MissBitch napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Zadnjič sva šla z mojim na pico in sm si naročila pico z imenom Solkanska obvoznica. Gor ima kečap, šunko, sir, pikantno salamo, nacho sir, olive, gobe, gorgonzolo (js sm naročila brez gorgonzole)... Super pica! Se potem še celo uro kadi iz ust
a to v tunnelu?
tam majo taka podobno trapasta imena za pice