Jst tut vsak € preračunam v tolarje in vse cene gledam samo v tolarjih (sej vem,da se bo treba počas navadit samo na €) ... pa v denarnici mam zdej took prveč prostora. Prej je blo vsaj kej "papirja" not ... zdej če mam 20€ not se mi zdi kt da nimam nč. Tist kovančki pa tut kr puhtijo ... sem se bala, da bom zdej mogla okol tok drobiža prenašat ... zdej ga mam celo manj v denarnici kt pa prej tolarjev
Uglavnem preveč zapravljam na konc meseca sm pa sam tkole
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Evrčki mi niso preveč všeč, rajš mam oz. sem imela tolarje. Zdele, ko mamo evro, se mi zdi vse tako poceni, potem pa ko preračunam v tolarje, vidm, da niti ni... Vse skp se mi zdi dražje pa mislm, da bo šlo tud vse sam še navzgor.
Ja cene navzgor plače pa ostajajo iste... Prov bedno je ker smo v EU
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jaz sem se tudi nekako navadla na €, čeprav si še vedno občasno preračunavam v tolarje, da vidim ali se mi kaj splača kupit al je bolše, da dam v pujska Je pa res, da si mislim, če imam 20 €, da nimam nič. A včasih sem imela po 2000 - 3000 (pa je bilo več kot preveč, sploh jih nisem mogla tako hitro porabi), a zdaj € pa kar grejo, ko niti ne vem kdaj...