Prej sm bla pr Bredi Brumen na Aškerčevi, pa niti mal ni bla ušeč, tut njena sestra (medicinska

No, upam u glaunm, da bo tko fajn, kt ga vsi hvalte!
J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba?![]()
Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hoditNazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.
odvisno keri park misliš... če je magdalenski park, pol so "blizu" zobozdravniki na taboru v roza zgradbi(ko je skipper pa bivši noč in dan)J.Lo napisal/-a:J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba?![]()
Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hoditNazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.
Anybody?? Prosiiiiiiim
layly napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:a lahko kdo napiše prosim številko od dr. Bregarja za študente iz rožne doline.
čimprej prosim, najlepša hvala!
evo jo...0590-59-000(čeprov bo mal pozn zate ane)