cukrck napisal/-a:jst mam tut te hlače. sam jih nimam vsak dan gor. Jst sm se spravla na beljakovinsko dieto, ker se mi zdi še najbol primerna zame, pa še meska mam rada, pa zelenjavo itak obožujem. Sam mal pogrešam kkšn kruhk, pa sendvič. Ja delam vsak dan, razen prvi dan M, ker mam kar bolečo.
ja kaj pa nej jst, k samo testenine jem, pa sadje pa zelenjavo nej se prekvalificiram v presnojedko, k ne smem OH jest
Lady_T: imam jih že dolgo, pa sem jih na začetku ful uporabljala, potem ne, zdaj pa spet. pa se ful pozna rezultat. debele so pa ... kot navadne hlače, so pa elastične, pa ful te stisnejo. ampak je pa dober občutek, ko jih daš dol, pa vidiš kako je koža lepša
samo to hodš na mojfit na slovenski? To je men mal odveč, ker sem rekdo v centru ljubljane. A katera ve, kje je kak drug studio v ljubljani, ki ima power plate?
js mam tut orbitrek u sobi pa sm se učasih kr velik "gonla" po njem pa musko zravn poslušala in je bil pol res fajni občutek, sam je treba dolg vztrajat, ker drugač ni nič... Zdej pa nekot ni več časa, kr sm bl poredko doma... je pa dobr tut za obešalnik haha, učasih kr kako brisačo na njegovo ročko obesim
Orbitrek je odlična oblika aerobne vadbe. Celo bolj prijazna sklepom kot tek. Sama sem na orbitreku vsak drugi dan po pol ure, vadim zelo intenzivno in v dveh mesecih sem prišla res v krasno kondicijo.
Punce jaz bi potrebovala vaša pomoč. Nameravam kupit orbitrek oz. eliptik za okoli 200 € in me zanima če bi me lahko kera svetovala kakega naj kupim. Res se ne spoznam in nevem na kaj moram bit pozorna.
spermij: pri orbitreku je fajn, ker pulz dvigneš na tako raven, da ti začne kurt maščobo in po vadbi je supr, če delaš še vaje za tonus... v tvojem primeru npr. trebušnjake, knjigice..., ker bolj okrepiš mišice takoj po aerobni vadbi