BTW budizem ni distanca pač pa srednja pot, ravnotežje. Je velika razlika. Med skrajnostima, ki jih je rokerca navedla, je budističen način ravno v sredini. Sori za OT.
Včeraj, ko smo s kolegi odhajal iz enega lokala, jasno opiti, sem imel trenutek navdiha in šel 'maužat' kolega v sneg šel brez enega čevlja.. Potem sem imel še celo vožnjo do doma podhlajeno nogo..
Ko smo bli na zuru od frendice in smo sli kasneje ven iz bloka v taksi, sem opazla da se vedno drzim steklen kozarc v roki in se mi je takrat zdela edina racionalna resitev ta, da ga diskretno zalucam v en grm naslednji dan pa mi pove, da je bil del enga lepega seta... dobi druzga..
kateremu izmed štirih temperamentov je tvoj najbolj podoben? (kolerik, flegmatik, sangvinik, melanholik)
Glede na to, da sem psihologijo imela samo na gimnaziji, me je skos nekako najbolj zanimala psihoanaliza, v smislu raziskovanja itd. Mislim, da je to dobra praksa za ugotavljanje vzrokov recimo neuspehov.
Kaj imaš raje: pol metra snega ali vročino - 33 stopinj celzija?
Vročino. V vročini lahko grem na bazen, v reko, v jezero, se skrijem v bajto,...
V snegu pa je potrebno gretje, sčasoma je vse v brozgi...tako da vročina.
Čeprav ne eno ne drugo ni ql.
Če bi lahko trenutno dobila svojo sanjsko službo, kaj bi to bila?
Ko sem po emajlu poslala naprej dokument, za katerega sem mislila, da je ustrezen, pa se izkaže, da sem poslala starejšo verzijo, kjer manjka par stvari, namesto novejše, polne verzije