buubbika napisal/-a:^^ Če si prebrala celoten post, se dekle sprašuje, ali je EF in FU isto (pa že glede predmetov) in ali majo res ekonosmisti pred upravniki prednost.
Kar se tiče teh dveh faxov je po mojem kr isto, le da jih je na EF okoli 600 (al še več na letnik) na FU pa okoli 200 (na leto). Za ekonomiste itak vsak prav, da jih je ful preveč, na zavodu jih je ful prjavlenih, za upravnike pa je mogoče tud isto (ne ve). Sicer vsako podjetje rab upravnika kot ekonomista. V knižnici maš upravo, v kaki veliki trgovini povsod je uprava, ker je pač potrebna, ekonomisti so pa predvsem za podjetja pa biznis. Oba lohk delata v zasebnih al pa javnih službah, upravnik lohk dela tud v ministrstvih, za ekonomiste pa ne vem, če jih lih rabjo tam. Veze majo tud ogromnoooo "funkcijo".
Kar ti je ljubše se pač odločiš.
Če nisi študirala ekonomije ali uprave, potem ti svetujem, da ne daješ nasvetov v smislu "po moje" in "vsi pravjo", ker se vidi, da ne veš kaj govoriš. Sem se pa pošteno nasmejal. Imate informativne dneve, tudi na internetu je na kupe informacij pa se pozanimajte. Ker prav smešno je, ko ugotoviš eno leto prepozna, kaj je sploh razlika med javno upravo in upravo v podjetju.