Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Kljub temu da res smrdi je vsaj to plus da si potem itak opereš lase, ko narediš kuro z njim, tako da ti vonj lih ne ostane najboilj na laseh, ap itak je to kura za lasišče. Jaz ga imam še čisto čisto malo, sicer bi ti ga poslala vzorec za probat. Ga moram tudi kmalu naročit za moža.
Pa pusti ga kar nekaj časa na lasišču, pa lepo zmasiraj.
Pa pusti ga kar nekaj časa na lasišču, pa lepo zmasiraj.
ker ne vem v katero temo bi to uvrstila bom vprašala kar tukaj. Enkrat sem nekje zasledila, da ko si kožo začneš redno čistiti, ti na začetku lahko udarijo ven mozolji. Nimam zelo problematične kože zato včasih zaradi lenobe nism uporabljala tonika ali pa sem si pred spanjem pozabila obraz namazat s kremo. Sedaj uporabljam mleko, tonik in kremo pa so se mi pojavili mozolji, sicer uporabljam vse 3 izdelke od afrodite. Morda katera ve kaj več o tem? 

Kje pa lahko kupim Green Tea Overnight Skin Rejuvenation? Sem iskala na čarodejki, pa nisem ničesar našla...
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Aha, sem videla to, samo nisem bila prepričana, če prav gledam. Hvala
Eno vprasanje se, katerega bi naročila? Jaz mislim, da raje za suho kožo, čeprav proti večeru imam po obrazu kr fajn mastno že?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Imam mešano kožo, z mozolji in ostalimi nevšečnostmi večinoma po T predelu. Do sedaj sem uporabljala navadno sebamed milo in bepanthol. Vem da naj bi se načeloma oboje uporabljalo za telo in ne obraz, ampak si po hudi alergični reakciji, ki sem jo dobila po neki kremi nisem upala nič drugega dat na obraz. Zdaj iščem nove rešitve za kožo
Gledala sem:
Alva - mineral waschcreme (ima neko glino notri)
Anne Marie Boerlind - Combination skin in Purifying care
Lavera - young faces in aloe vera
Natuderm - sensitiv waschemulsion
Kakšni nasveti, pritožbe, pohvale glede teh izdelkov? Kateri izdelki od Welede in dr Schellerja bi prišli v poštev pri moji koži? Bi mi predlagale kake druge izdelke? Hvala

Gledala sem:
Alva - mineral waschcreme (ima neko glino notri)

Anne Marie Boerlind - Combination skin in Purifying care
Lavera - young faces in aloe vera
Natuderm - sensitiv waschemulsion

Kakšni nasveti, pritožbe, pohvale glede teh izdelkov? Kateri izdelki od Welede in dr Schellerja bi prišli v poštev pri moji koži? Bi mi predlagale kake druge izdelke? Hvala