Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

emanuela napisal/-a:Alwaleed, na tvoje poste se mi ne da več niti odgovarjati.In kakor hitro si napisal, da bi se jih poslužil, si zame neobstoječ na tem forumu.

Kako si želim, da bi bila zame neobstoječa tudi ti.

emanuela napisal/-a:In ne dejstva o napadih ne nič! mi ne bo spremenilo mnenje o tem, da so takšne ženske navadne lenobe, ki iz svojega življenja niso znale narediti kaj več od najbolj primitivnega zateka k delu, ki milo rečeno ne zahteva nekega znanja in sposobnosti.

Vsak poklic zahteva znanje in sposobnost, tudi če navidez izgleda, da je ne. Sicer pa brezveze, da pišem še kaj več, ker itak zate ne obstajam.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:Mhm...whatever :roll:
In ni poštenost samo to, da ne kradeš in goljufaš.

Kaj pa je še, razen tega?

Če obstajam, seveda.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^v takšnih trenutkih, ob takšnih osebah pogrešam funkcijo ignore...ker ne prenesem ljudi, ki imajo nekoga za splošno slabega zaradi drugačnega mišljenja.
Ampak bom odgovorila na tole-znanja in sposobnosti?Povprečna stranka mislim da potrebuje samo dobro razširjene noge.
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:^^v takšnih trenutkih, ob takšnih osebah pogrešam funkcijo ignore...ker ne prenesem ljudi, ki imajo nekoga za splošno slabega zaradi drugačnega mišljenja.

WTF?

Ti smatraš prostitutke za splošno slabe zaradi drugačnega mišljenja.

Ti smatraš mene za splošno slabega zaradi drugačnega mišljenja.

In potem sem jaz tisti, ki je netoleranten?

emanuela napisal/-a:Povprečna stranka mislim da potrebuje samo dobro razširjene noge.

Takšna prostitutka bi bila zelo zanič.

Po isti logiki je dober govornik vsak, ki zna odpreti usta.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Emanuela, koliko šole pa zahteva biti natakar v restavraciji, BTW? In kako dobrega natakarja zahteva povprečna stranka? In ali je vendarle razlika med dobrimi in slabimi?

Me zanima, če smatraš za moralno neobstoječe tudi ljudi, ki grejo kdaj kaj ven pojest.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 28. Mar. 2010 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Tebe smatram za splošno slabega zaradi dejstva, da vse po vrsti napadeš, ker imamo svoje mnenje (ampak to znamo vsi, očitno tudi jaz).
Prostitutke smatram za splošno slabe, ker se da denar zaslužiti tudi drugače kot pa s prodajanjem usluge, ki je nekaterim najbolj intimna stvar, ki jo delijo samo z nekom, ki ga imajo radi (govorim za vezane).
Tolerantnost pa je preveč širok pojem, ki ga v tem primeru (torej prostitutk) izklučujem.Vse ima svojo mejo.
Kelnarjenje je pa spet svoja panoga.Tako kot ta tudi ostale zahtevajo najboljše od ponudnika.Ampak je razlika, če prodajaš svoje telo ali pa npr različna vina v restavraciji.Kelnar ne bo domov prišel na o in ne bo žrtev možnega fizičnega nasilja samo zato, ker se je stranki nekaj obrnilo in ima pač čuden odnos do žensk.In nad kelnarja se ne bo spravil kr en tip, ki bo hotel svoj zaslužek od njegovega samo zato, ker se mu zdi, da bi lahko z njim zaslužil-ciljam na zvodnike.Ne rečem, da jih imajo vse.
Ampak to delo zahteva res posebne osebe-takšne, ki jih v realnem življenju ne želim imeti v bližini.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 28. Mar. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:Tebe smatram za splošno slabega zaradi dejstva, da vse po vrsti napadeš, ker imamo svoje mnenje (ampak to znamo vsi, očitno tudi jaz).

Kaj pa je po tvoje "napad"? Nestrinjanje?

Ti napadaš prostitutke, jaz pa sem "splošno slab", ker izrazim svoje nestrinjanje s tem?

emanuela napisal/-a:Prostitutke smatram za splošno slabe, ker se da denar zaslužiti tudi drugače kot pa s prodajanjem usluge, ki je nekaterim najbolj intimna stvar, ki jo delijo samo z nekom, ki ga imajo radi (govorim za vezane).

Zakaj bi morala dva človeka, ki jima seks ni najbolj intimna stvar, tega ne početi zaradi nekoga tretjega, ki pri zadevi sploh ni udeležen?

emanuela napisal/-a:Tolerantnost pa je preveč širok pojem, ki ga v tem primeru (torej prostitutk) izklučujem. Vse ima svojo mejo.

Smisla ima pa ravno toliko, kot če bi usajala proti Židom.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

In spet:

S tem zadnjim sporočilom spet kažeš, da te pri prostitutkah moti predvsem to, da seksajo s poročenimi.

Ogrožajo tvoje pojmovanje razmerja, torej.

Ali bi bila prostitutka v tvojih očeh v redu, če bi zahtevala od stranke overjeno, da je samski in brez punce?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Dejansko mi je pa popolnoma vseeno, kakšnega stanu je stranka. Pač mislim, da lahko midva to zaključiva z dejstvom, da se strinjava, da se ne strinjava.
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:Kelnar ne bo domov prišel na o in ne bo žrtev možnega fizičnega nasilja samo zato, ker se je stranki nekaj obrnilo in ima pač čuden odnos do žensk.In nad kelnarja se ne bo spravil kr en tip, ki bo hotel svoj zaslužek od njegovega samo zato, ker se mu zdi, da bi lahko z njim zaslužil-ciljam na zvodnike.

To so vse problemi, ki jih prostitutke imajo zaradi družbenih predsodkov in pomanjkanja pravne zaščite njihovega poklica.

In tebi se zdi zdaj izredno logično to uporabiti kot argument, da preziraš žrtev?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Če že morajo biti, se mi zdi normalno da bi bile postavljene v okolje, v katerem bi jim bila zagotovljeni zdravstveni pregledi, po možnosti telesni stražarji za kritične primere itd.Ampak kljub temu jih še vedno preziram.
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:Dejansko mi je pa popolnoma vseeno, kakšnega stanu je stranka.

Prostitutka in njena stranka sta moralno zavrženi osebi, ker ne doživljata seksa kot najbolj intimno stvar, ki jo deliš samo z eno osebo, tako kot to doživljaš ti?

emanuela napisal/-a:Pač mislim, da lahko midva to zaključiva z dejstvom, da se strinjava, da se ne strinjava.

Zaključiti bi bilo laže, če bi štekal, kaj ti sploh misliš. Trenutno v vsem, kar si napisala, ne vidim ne repa ne glave. Ne vem, kaj ti v bistvu ni všeč na prostitutkah; samo, da jih iz nekega razloga preziraš, hkrati pa nobenega razloga, ki bi ga jaz razumel, ne potrdiš.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Všeč mi ni ...da razvrstim po alinejah:
-da namesto, da bi se izšolale in počele nekaj, kar jih potencialno veseli (ok, saj verjamem, da jih kak procent veseli seks, za katerega dobijo plačilo), delajo na principu tega, da ne spoštujejo najbolj intimnih delov svojega telesa,
-moti me dejstvo, da so nekako te ženske tako primitivne kot morebitna resnična avtorica tega posta, ki jim to ni delo, ki bi jim predstavljalo kariero, ampak na hitro prislužen denar,
-da se ne zavedajo, da ko bodo ostarele, ne bodo več tako popularne in se bo veliko težje vrniti v življenje nizkih plač in povprečnega dela,
-zadnje pa mi je to, da če gledam na splošno, niso vsi tipi, ki obiskujejo prostitutke npr moški, ki izgledajo povprečno dobro, ampak tudi moški, ki se mi zares gabijo.Tako da se res sprašujem, ali je vredno, da seksajo z nekom, ki jim je zares odvraten?-ciljam na prostitutke, ki si strank itd ne izbirajo same oz ne gledajo na to.
V glavnem, imam neko svojo idejo o njih in ne vem....mogoče sploh nimam opravičenega razloga, ki bi pojasnil moje mnenje o njih.Kljub temu si ne želim takih oseb okrog mene.
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

emanuela napisal/-a:Všeč mi ni ...da razvrstim po alinejah:
-da namesto, da bi se izšolale in počele nekaj, kar jih potencialno veseli (ok, saj verjamem, da jih kak procent veseli seks, za katerega dobijo plačilo), delajo na principu tega, da ne spoštujejo najbolj intimnih delov svojega telesa,
-moti me dejstvo, da so nekako te ženske tako primitivne kot morebitna resnična avtorica tega posta, ki jim to ni delo, ki bi jim predstavljalo kariero, ampak na hitro prislužen denar,
-da se ne zavedajo, da ko bodo ostarele, ne bodo več tako popularne in se bo veliko težje vrniti v življenje nizkih plač in povprečnega dela,
-zadnje pa mi je to, da če gledam na splošno, niso vsi tipi, ki obiskujejo prostitutke npr moški, ki izgledajo povprečno dobro, ampak tudi moški, ki se mi zares gabijo.Tako da se res sprašujem, ali je vredno, da seksajo z nekom, ki jim je zares odvraten?-ciljam na prostitutke, ki si strank itd ne izbirajo same oz ne gledajo na to.
V glavnem, imam neko svojo idejo o njih in ne vem....mogoče sploh nimam opravičenega razloga, ki bi pojasnil moje mnenje o njih.Kljub temu si ne želim takih oseb okrog mene.

Kaj pa potem meniš o prostitutki, ki to delo opravlja nekaj let, si s tem plača kvalitetno izobrazbo (v državi, kjer je taka izobrazba draga), in je potem uspešna v svojem poklicu?

Ali pa npr. o prostitutki, ki to opravlja še nekaj več let, zasluženi denar varčuje in ga potem uporabi kot odskočno desko za poslovne investicije, od katerih potem naprej živi?

Je taka prostitutka še vedno vredna prezira?

Ker če ja, potem od stvari, ki ti niso všeč, preostane tole dvoje:

emanuela napisal/-a:-da namesto, da bi se izšolale in počele nekaj, kar jih potencialno veseli (ok, saj verjamem, da jih kak procent veseli seks, za katerega dobijo plačilo), delajo na principu tega, da ne spoštujejo najbolj intimnih delov svojega telesa,
...
-zadnje pa mi je to, da če gledam na splošno, niso vsi tipi, ki obiskujejo prostitutke npr moški, ki izgledajo povprečno dobro, ampak tudi moški, ki se mi zares gabijo.

Če je tako, potem je najbolj bistvena stvar, ki te moti, drugačno doživljanje intimnosti?
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 28. Mar. 2010 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ali pa se mogoče počutiš ekonomsko ogoljufano, ker prostitutka pride do denarja na način, ki se tebi zdi "zlahka"?

V resnici ni tako zlahka, ker se mora prostitutka za svojo varnost dobro znajti; za dobro opravljeno storitev mora imeti dosti prilagodljivosti in občutka; in mora imeti odnos do seksa, ki je večinoma tako moškim kot ženskam tuj.

Menda jim nisi fovš, ker so sposobne doživljati seks manj intimno, in jim to omogoči "lažji" zaslužek...? Če prav razumem, svoj odnos do intimnosti ceniš in ti je več vreden, kot pa priti do denarja.
Odgovori