emanuela napisal/-a:Všeč mi ni ...da razvrstim po alinejah:
-da namesto, da bi se izšolale in počele nekaj, kar jih potencialno veseli (ok, saj verjamem, da jih kak procent veseli seks, za katerega dobijo plačilo), delajo na principu tega, da ne spoštujejo najbolj intimnih delov svojega telesa,
-moti me dejstvo, da so nekako te ženske tako primitivne kot morebitna resnična avtorica tega posta, ki jim to ni delo, ki bi jim predstavljalo kariero, ampak na hitro prislužen denar,
-da se ne zavedajo, da ko bodo ostarele, ne bodo več tako popularne in se bo veliko težje vrniti v življenje nizkih plač in povprečnega dela,
-zadnje pa mi je to, da če gledam na splošno, niso vsi tipi, ki obiskujejo prostitutke npr moški, ki izgledajo povprečno dobro, ampak tudi moški, ki se mi zares gabijo.Tako da se res sprašujem, ali je vredno, da seksajo z nekom, ki jim je zares odvraten?-ciljam na prostitutke, ki si strank itd ne izbirajo same oz ne gledajo na to.
V glavnem, imam neko svojo idejo o njih in ne vem....mogoče sploh nimam opravičenega razloga, ki bi pojasnil moje mnenje o njih.Kljub temu si ne želim takih oseb okrog mene.
Kaj pa potem meniš o prostitutki, ki to delo opravlja nekaj let, si s tem plača kvalitetno izobrazbo (v državi, kjer je taka izobrazba draga), in je potem uspešna v svojem poklicu?
Ali pa npr. o prostitutki, ki to opravlja še nekaj več let, zasluženi denar varčuje in ga potem uporabi kot odskočno desko za poslovne investicije, od katerih potem naprej živi?
Je taka prostitutka še vedno vredna prezira?
Ker če ja, potem od stvari, ki ti niso všeč, preostane tole dvoje:
emanuela napisal/-a:-da namesto, da bi se izšolale in počele nekaj, kar jih potencialno veseli (ok, saj verjamem, da jih kak procent veseli seks, za katerega dobijo plačilo), delajo na principu tega, da ne spoštujejo najbolj intimnih delov svojega telesa,
...
-zadnje pa mi je to, da če gledam na splošno, niso vsi tipi, ki obiskujejo prostitutke npr moški, ki izgledajo povprečno dobro, ampak tudi moški, ki se mi zares gabijo.
Če je tako, potem je najbolj bistvena stvar, ki te moti, drugačno doživljanje intimnosti?