Gossip Girl #2
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Tud men je Eva prava osvežitev v GG, ful mi je všeč ker je taka preprosta in taka kjutkana deklina, za razliko od ostalih afn. Pa glede na to, da nikol nisem bila harcdore pristašiča Chair, mi je bil Blairin pogled ob Chuckovem nasmejanem obrazu ko je Eva prišla nazaj priceless
Serena gre tud men na živce, kot večini, še vedno.... Če pa tak govori pa se vesi ko da je skoz zadeta, kr nekam dol ji čeljust nosi.
In za razliko od večine, pogrešam Jenny
Njen semi-punkovski outfit mi je bil ful všeč (čeprav mi ona po postavi in obrazu sploh ni) pa tud njeno mešanje štren in izmišljevanje. Lonely boy & Vanessa sta mi tud kr mal dolgocajtna, medtem ko Juliet.... ou yea, zanimivo
Mi je pa všeč da sta in Dan in Nate skensalal dosadno Sereno. Ko pa da je res tak čudovita, da jo bojo vsi čakal s šampanjcom, bonbonjero pa pojslo posuto z posušenimi cveti odf vrtnic... Mhm, bolj s kaktusi na pojsli. Skratka ja, ni dolgcajt 

Serena gre tud men na živce, kot večini, še vedno.... Če pa tak govori pa se vesi ko da je skoz zadeta, kr nekam dol ji čeljust nosi.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
- miss.bunny
- Komunikatorka
- miss.bunny
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
http://www.spoilertv.com/search/label/Gossip%20Girlmiss.bunny napisal/-a:A ima ktera kake spoilerje za napreej ?? Al pa ksno spletno stran, kjer pise kak bo kaj naprej???
Gledanje na lastno odgovornost.

*edit: tole mi je bil pa en bolj bednih delov