ja sej ni težko rečt, "jaz bi te pa rada u živo spoznala" meni tud ni za stalno dopisovanje po netu edin toliko časa da se prepričam da ni nek lažnivec ali kej podobnega. in če slovenc najde jasno da zaupa da ne bo vsem zgobcala kdo sem.
slovenc79 napisal/-a:potrebneži so itak, a bi sam sex, ali pa so res tok zabiti da grejo to vprašat..
Hm....kako pa ti to veš?
Jaz sem preko neta spoznala veliko ljudi, ene dobre, druge manj, z nekaterimi sem se celo v živo vidla...drugače pa jaz osebno ne bi nikoli dala oglas kam, da iščem tipa. Je pa veliko internetnih strani in forumov, kjer se človek lahko spoznava preko pogovorov in potem vidi ali sta si všeč z določeno osebo ali ne in tako si lahko ustvariš malo večji krog prijateljev, morda pa tudi kakšno resno zvezo. In take strani podpiram.
nevem no.. a bi ti ostala v kontaktu z nekom ki bi te takoj vprašal če bi dala? sicer jaz nikol takega pristopa nisem uporabljal, sam da deluje pa ne verjamem.. če pa, pri kakšni punci, je pa že oddana, ker takih asizafukašev je veliko morje.
Ne, ne bi ostala. Dam na ignore. S takim, se pa ne ubadam. Je treba imeti kaj več kot samo nabrušen jezik in moški organ.
Če pa tak pristop deluje pa ne vem, pri meni sigurno ne!
Hmm ja...ne razumem, kaj potem dela 100 tipov v taki klepetalnici, vmes pa 2 zenski, pa se ti 2 sumljivi, da slucajno nista moska. Pri komu potem pali?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
folk pride in gre.. sem pa tja se ženske pojavijo.
pali pa pomoje zelo redko. mislim da skor nobena ne bo dala prednosti enemu ki hoče na hitrco kot en ki ji zagotavlja zasebnost, lepo govori in želi da se prej spoznata.. že zarad varnosti.
da se pa folku ne bo dal z lepim besedam pa bo sam "kera za sex?" pisal bo pa vedno, če pali ali ne..
Glede na moje izkušnje, bo fant, ki misli resno malo počakal s pijačko in probal punco najprej spoznati. Tisti, ki pa ima kakšne drugačne misli in namene se bo pa hotel takoj videt s punco, že najboljš da še tisto uro.