borboletta napisal/-a:
Dej še meni povej kaj, ker trenutno se tud jst zdej s tem ukvarjam. Sej belili smo že, sam same take "light" barve.
vprašaj kolko prekrivna barva je, meni je je zmanjkalo, ker pa je bil naslednji dan drugi prodajalec, je povedal da bi morala najprej pol litra zelene+pol litra bele zmešat, in to nanest za podlago. najbolje, da še poveš kakšno barvo že imaš sedaj, jaz sem barvala iz marelično roza na zeleno. pozorna bodi tudi, če boš uporabljala tisti lepilni trak, ker če podlaga res ni 100 suha ti bo barvo dol vleklo, ko boš odstranjevala trak. jaz sem si ob strani pustila 7 cm pas bele barve, ampak sem to naredila tako, da sem kar rob z čopičem pobarvala na belo, in potem izmerila 7 cm in potegnala trak, samo se tam barva drugače vidi, kjer je bilo barvo belo na zeleno, oz tam kjer je z roza na zeleno, sej ni taka razlika, ampak se pa vidi, da je to barval čisti amater

hmm, to mislim, da je vse, če se še slučajno kaj spomnem, ti še povem.
PS. če bi pa rada videla kako pride travniško zelena, da dobiš predstavo, pa pošlji mail na ZS, pa ti pošljem kakšno slikico