kakšno vprašanje je pa to?
Šotorit je dovoljeno samo na temu primernih (plačljivih afkors) mestih.če te dobijo, da šotoriš izven teh mest, sploh v turističnih krajih kjer poteka strožji nadzor glede tega, plačaš kazen.
autocamp Lucijo in s tem cene, pa gugl najde.drgač pa :
http://www.metropol-resort.com/si/
ja eni pač ne hodmo kampirat oz. jaz še sploh nisem bla in se o tem pač nikol nisem pozanimala, niti nisem slišala od koga. itak pa zdaj ne gremo šotorit, tako da..
problem je, da nbom mela dosti časa oz. sploh ne bom mela časa se jajcat s tem in bi mi pršli žetoni prou (že zto k neki mi jih je še ostalo).. sm iskala informacije na strani od LPPja, ma nism dobila neč koristnega oz. kar bi mi ustrezalo, po pravici povedano niti dalo se mi ni preveč iskat in se poglabljat v to zadevo, zto sprašujem če so žetoni sploh še veljavni
[vanessa] napisal/-a:problem je, da nbom mela dosti časa oz. sploh ne bom mela časa se jajcat s tem in bi mi pršli žetoni prou (že zto k neki mi jih je še ostalo).. sm iskala informacije na strani od LPPja, ma nism dobila neč koristnega oz. kar bi mi ustrezalo, po pravici povedano niti dalo se mi ni preveč iskat in se poglabljat v to zadevo, zto sprašujem če so žetoni sploh še veljavni
Žetoni bodo veljavni do naslednjega leta oz. po potrebi bojo to dobo podaljšali.
mene pa zanima, če obstaja kaka tema izrecno od idejah za darilo ob obletnicah zveze s fantom? vem da obstajajo teme za ideje ob darilih za rd, ob diplomi, prav o tem pa nism zasledila, iskalnik pa tudi ne najde.
Hvala ti. Zdej pr tej prvi sm že prej gledala, pa ker je zbrisano vprašanje, nism vedla al je to za rd al za obletnco zveze al za kaj. Ampk po odgovorih sodeč, bo vrjetno za zvezo.