Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

punchka napisal/-a:mene pa zanima, a katera pozna ginekologinjo dr. Polono Jerman Kačič? a je v redu? ker rabim ginekologinjo, pa tukaj kjer žvim se je ena ki je bla ok ponesrečla in je zdaj ena baje ful zoprna ženska, pa en tip namest nje :?
kaj pa a poznate še katero dobro ginekologinjo v bližini postaje v lj?

Jaz sem pri njej :) ampak sem šele pred parmi meseci k njej prišla, ker sem zamenjala in sem bila zdej le 1X tam - je bila kar prijazna :) pa sestra tudi, ker to je za moje pojme tud pomembno
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

malavila napisal/-a:
punchka napisal/-a:mene pa zanima, a katera pozna ginekologinjo dr. Polono Jerman Kačič? a je v redu? ker rabim ginekologinjo, pa tukaj kjer žvim se je ena ki je bla ok ponesrečla in je zdaj ena baje ful zoprna ženska, pa en tip namest nje :?

Jaz sem pri njej :) ampak sem šele pred parmi meseci k njej prišla, ker sem zamenjala in sem bila zdej le 1X tam - je bila kar prijazna :) pa sestra tudi, ker to je za moje pojme tud pomembno

aja? no fajn :) bo verjetno dobila novo pacientko :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

ženska napisal/-a:Virantova je šla na porodniško?! :eek:
Tega pa nisem vedela.

Tudi jaz imam jeseni pregled. Upam, da bo že nazaj.

Vprašanje za tiste, ki hodite v Kranj:
Kakšne se vam pa medicinske sestre v ambulanti zdijo?

Js sem pri Podlipnikovi pa mi je dosedaj še čist uredu. Full prjazna pa vse, tut lepo pregleda, se pogovori, če hočeš... Mi je pa pri njej tudi sestra všeč, ker je full prjazna pa še lepo ordinacijo ma. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ej. Una ginekologinja je že nazaj. Je bla sam en mesec odsotna pa je ful uredu ženska. Use ti razloži tko da ti kr sm prid. Un tip je bil pa sam nadomeščanje za nosečnice......
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Zanima me kdo nadomešča dr. Virantovo v Kranju?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Velouria napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:Ja jz imam pa Virant sam je šla na porodniško tko da si moram drugega izbrati...ali je res ok,ker jz sem full živčna na takih pregledih pa še tko sm usa čudna da tut če me ne boli si jz predstavljam da me!maš mogoče telefonsko, za naročanje...no ne vem kaj mi ti svetuješ glede na to da jo poznaš?

Kaaaaj, Virantova je šla na porodniško? :( Mislm, ful dobr pa to, sam jst bi njo rada na naslednjem pregledu jesen, ker je zakon.

A kdo kej ve, kdaj pride nazaj??

Kako na porodniško? :? Jaz sem imela pregled 1.8., pa me je imela ona, res pa je, da je imela julija dopust.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

smotkica_ napisal/-a:
ženska napisal/-a:Virantova je

šla na porodniško?! :eek:
Tega pa nisem vedela.

Tudi jaz imam jeseni pregled. Upam, da bo že nazaj.

Vprašanje za tiste, ki hodite v Kranj:
Kakšne se vam pa medicinske sestre v ambulanti zdijo?

Js sem pri Podlipnikovi pa mi je dosedaj še čist uredu. Full prjazna pa vse, tut lepo pregleda, se pogovori, če hočeš... Mi je pa pri njej tudi sestra všeč, ker je full prjazna pa še lepo ordinacijo ma. :D

men se isto zdi ful fajn :wink:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

tiasha napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Prvi pregled je z zakonom določen šele po 20 letu ... Jst sm šla po tabletke pri 18 in nism mela nobenga pregleda, ampak šele zdej k sm bla 20 stara ... tko da ... brez strahu nič te ne bodo pregledovali, razn če je kej res narobe ...

kako to misliš? a tako, da greš k ginekologu lahko šele pri 20 ali kaj? zdaj mi pa res ni nič jasno? kaj pa potlej tiste punce, ki imajo pri 16 spolne odnose??

Hmm ne lahko greš prej ... pri kerih letih pač hočeš ... Jst samo vem, da sm takrat ko sem šla (18 let) že mela spolne odnose, ampak sm pač takrat želela tabletke ... mi pa je rekla, da pač pregled ni nujen razen če so kakšni problemi, ker je tak zakon ... zdej pa jst ne vem ... Možno, da zato ker je to privat ordinacija ... ne vem res ... ne znam razložit zakaj sm bla pregledana šele zdej po 20 letu ... :?

to ni glih pametn. moja kolegica je čakala, pol so ji pa na prvem pregledu odkril rakaste celice. pri 20ih
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Men je prvo ginekologinja rekla, (pr 19.letih) da me ne bo pregledovala, ampak to zato ker sem imela menstruacijo na ta datum, katerega sem bila narocena. Tko da mi je takrat tabletke dala samo, pa rekla da bom kmal prsla bris dat, ker to lahko zakonsko sele po 20. letu. Sam pol sem itak mela eno krizo pa sem bla prisiljena zamenjat ginekologinjo za ginekologa pa to...

V glavnem, pregleda te, ampak ti brisa ne bi smela vzet do 20.leta.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Mackica, mene zanima če si lahko kr menjala ginekologa? Kr jaz bi ga tudi rada.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

buffy-ann napisal/-a:Mackica, mene zanima če si lahko kr menjala ginekologa? Kr jaz bi ga tudi rada.

Ja lahko menjaš pač gre k drugi in poveš da bi rada tja hodila se naročiš in to je to ...pri nas celo lahko pokličeš!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Verjetnpo morm it k staremu po kartoteko vseeno, pa jo pol k novi ginekologinji nesem ne?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

buffy-ann napisal/-a:Verjetnpo morm it k staremu po kartoteko vseeno, pa jo pol k novi ginekologinji nesem ne?

ne to potem sestre med sabo zamenjajo...ker imajo vsi dostop do kartotek
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

A tak je to... super nincy, hvala ti. :bussi:
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

pokličeš v ambulanto da te naroči. če pa boš imela tudi pregled je pa odvisno od ginekologa. odvisno je tudi kako dolgo si že spolno aktivna...
ne se bat saj pregled ni nč bolečega. :)
Odgovori