že tko nism pristašica balkan style muzka what ever in ja ona mi pa tut ni niti mal všeč... vse mi vključno z njo vse balkanske pevke mi delujejo in zgledajo ceneno i don't like that
ja itaq ona je res največja zvezda na balkanu ona men tok uredu res... dobr sj usak ma svoj okus,sam ona je men definitivno največja pa najbolša estradnica na balkanu to kar je njej uspelo... svaka ji čast res!
čmokica napisal/-a:ja itaq ona je res največja zvezda na balkanu ona men tok uredu res... dobr sj usak ma svoj okus,sam ona je men definitivno največja pa najbolša estradnica na balkanu to kar je njej uspelo... svaka ji čast res!
Ok na tistilih fotkah tmle zgori res noro dobr zgleda ... ampak sej vsi vemo zakaj ... Drgač pa itak svaka ji čast ... baba se zna nost, zna poskrbet zase ... pa še hudo dobre komade ma ... tut jst sicer ne poslušam ful neki te muzike, sam k bo pa Ceca naslednjič pr nas grem pa 100% na koncert ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
CeCa je zame definitvno zelo lepa ženska, zna pokazat tisto kar ima, tudi njene pesmi so mi zelo všeč in prav všeč mi je to, ker nikakor ne kaže svojih let!!!!