Uf, jz pa ne vem, kolk me kej pride na mesec vseskupi. Stanujem doma. Jem večinoma doma, bone sm lani nabavila 2x, letos jih še nisem. Kopiram dost pri mami v službi, ker je lih blizu. Ma gre še vseeno kr neki za kopije, ker ne hodim redno na predavanja. Knjige sem kupovala v prvem letniku, zdej si raj v knjižnici sposojam. Če bi šla na svoje, bi šla verjetn v flat, ki ga zdej oddajamo, tko da bi mela za ene 50€ stroškov. Si pa ne predstavljam, kolk bi šlo za hrano. Ko sem tle brala, se mi je zdel, da ful mal dajete. Jz sm mela v glavi zensek okol 200€. Ne vem, a tolk jem, al sm sam zbirčna, al kaj
Kar se pa žuranja tiče, je pa pr men ful odvisno od posameznega večera. Lah grem na metelkovo, kjer je slučajn lih kaka stvar brez vstopnine, spijem en svoj pir, domače borovničke, si natakam vodo na wcju in pridem čez skor zastonj. Lah grem pa v 4ko, dam 10€ za vstopnino, notr spijem dve pijači, kupim eno vodo (ker mi na vhodu vzamejo plastenko, arr), še prej doma kej spijem ... in sm nazadnje tkole skor 50€ spušila čist out of nowhere! Lah dam 25€ že za karto za koncert pa grem pol še žurat in gre itak spet še i još ... Žal nisem več nadvušenka nad KMŠjem, kjer je vstopnina itak zanemarljiva, najbl poceni vin pa tut ne pijem, ker mi niso všeč. Ampak ajde, sej kak traminec, muškat spet ni tolk

Najbolj me jebejo vstopnine, ker je ful koncertov, na kere bi šla, pa je vse 10, 15€, Air so clo 40€ (auč!).
Drgač pa če se da, se pred/po žuru po centru sprehodim do placa (tut če sm v petkah), včasih se pa mal preseravamo pa damo za taksi, čeprav bi lah šli peš. Domov se pa večinoma vozim z busom, sam občaaasno taksi, ker živim v pm in je res predrago (min. 10€, max. smo pa mal čez 20€ plačale).