Ja Zrnec je res neponovljiv, verjamem pa, da je blo zanj tole res zadnjič. Res bi znal bit dobr "dr.Drnovšek", mogoče ga bomo videli drugo leto. Definitivno pa mora na odru stati nekdo, ki si veliko upa.
Zrnec je bil res zakon... Ampak una Nataša Pinoza... ker kristus... Pa ona je višek debilnosti men zgledala tm... ko da je ni že cela Slovenija takrat gledala ko vesoljca, ko jo je en novinar vprašal, kaj je zanjo tabu, ga je pa neki časa sam bedast gledala, ker ni vedla kaj to pomen, pol je pa rekla da vprašanja ne bo komentirala... Iris Mulej je mela pa za moje pojme najbl lepo obleko...
Men pa Iris ful ni mela lepe obleke. pa že kto mi gre na jetra ta ženska kao IQ ful visok , pred kamero pa..No ja. Je bla enkrat na Papriki la ne vem kje pa sploh ni znala skp enga stavka spravt. Pa da se greš 3 preobleč za viktorje:rdeča preproga, za podeljevanje pa after-party..Ja no sej ni na modni reviji.
Drgač pa komi čakam , da spet vidm Zrneca oz ponovitev viktorjev, da se spet mal režimo:)
lammy napisal/-a:Men pa Iris ful ni mela lepe obleke. pa že kto mi gre na jetra ta ženska kao IQ ful visok , pred kamero pa..No ja. Je bla enkrat na Papriki la ne vem kje pa sploh ni znala skp enga stavka spravt. Pa da se greš 3 preobleč za viktorje:rdeča preproga, za podeljevanje pa after-party..Ja no sej ni na modni reviji.
ja se strinjam glede IQ-ja pa tega... glede na njen govor ga ma mogoče lih ene tolk kt št. čevljev...