Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
***PINKYCA*** napisal/-a:jaz sn pa dobla od mame audi tt, še sreca da si je drugega kupla, mi ni treba več clio-ta vozit
če bi sama zaslužla za cliota bi ti bil še preveč dobr... pa če mi je še kej bl grozn vidt k kake mulkice al pa tipčke k sedijo v kakšnih hudih avtih pa se delajo neki a tolarja niso dal zravn...mamica al pa oči kupu...
mi mamo tud doma in porscha in jeepe da dol padš pa se ne grem frajerišit...hodm na faks in bi čist bolano izpadla da bi s takim avtom uletela... in tud nism tok naduvana...ker pač nism jst zaslužla tega denarja za te stvari!
pešmobil jz se ne vozm... grem pa delat izpit cez kk let pa upam da bom mela se kej tolarjev da kupm kko kripo k jo bom lohka pelala.....
drgac pa ze ceu zivljenje sanjam da bi mela hrosca, na roza pobarvanega pa z marjeticami gor ..... I'm such a child.....
Ja jaz tud že odkar mam avto govorim, da ga bom pobarvala, do zdaj mi je ratalo sam na zadnjo šipo z barvami za steklo en znak narisat, pa na levo šipo ribice nalepit. No nekega dne bom tud jaz potetovirala svoj avtomobil.
kiki* napisal/-a:če bi sama zaslužla za cliota bi ti bil še preveč dobr... pa če mi je še kej bl grozn vidt k kake mulkice al pa tipčke k sedijo v kakšnih hudih avtih pa se delajo neki a tolarja niso dal zravn...mamica al pa oči kupu...
mi mamo tud doma in porscha in jeepe da dol padš pa se ne grem frajerišit...hodm na faks in bi čist bolano izpadla da bi s takim avtom uletela... in tud nism tok naduvana...ker pač nism jst zaslužla tega denarja za te stvari!