Priznam, da sem serijo oz. njene dele (v celoti) gledala morda 5x. ravno toliko, da sem vedela imena glavnih akterjev (tudi Mr. Biga ), kaj več pa ne. Film se mi je zdel posrečen, očitno je bil moj dan za gledanje take zvrsti, v nasprotnem primeru bi bil že preveč pocukran (vsaj tisti romantični del). Par citatov/rekov/quotes-ov mi je ostalo v spominu, ker so bili resnično dobri.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jst sm ga tud šla gledat in mi je bil všeč!
mogoče malo preveč razvlečen in na momente malo preveč osladen,ampak kot celota mi je bil všeč
sam kšne obleke k jih je Carrie nosila so ble pa res grde
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Smetka_ napisal/-a:Jst pravm,tipi k to pridejo pogledat so pedri al pa copate.
To je pač moje mnenje in res bi rada videla moškega,ki gleda serije seks v mestu zato,ker so mu dejansko všeč. Potem bi ga še izprašala kakšen je njegov odnos do žensk,kakšen je njegov pogled na ljubezen in podobno......
Well...Baby, there are guys also who watch SATC in niso copate ali pedri (gay je lahko tudi zelo maskularen moški btw...).
Greetings from Mr.Big, kateri se je vpisal samo za tebe, da potrdi tvojo zmoto o moški populaciji.
Zadnjič spremenil Mr.Big, dne 09. Sep. 2010 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
men se nezdi da bi bli vsi moški k so to gledal copate al pa geji? enim je pač to ušeč
k je biu u kino SATC2 je biu moj prou užaljen k sm rekla da grem gledat to s sošolkami
torej če bi šou on z mano nebi biu copata in lahko trdim da tud gej ni
En moj kolega je tud satc gledal redno in mu je bla pač vredu serija, drugemu je všeč, ker je toliko seksa notri . Sam kšni tipi majo sami s sabo nerazčiščene probleme in se bojijo, da bo njihova heteroseksualnost popustila, če bo gledal par delov satc..
Če pa smo že pr tej temi Satc film 2, oh the horror pogrešam nanizanko
Mislim da je usaka oseba, mešanica useh 4 likov. Tudi ustvarjalci so rekli v enem intervijuju da so ti 4 liki pač različni, ekstremni karakterji in da skupaj tvorijo eno celoto, eno žensko. Tako da dvomim da obstaja na svetu ena, k je točno kopja Samanthe, al pa Charlotte al pa ostalih2. V vseh puncah je mešanica teh 4 likov.
Najbolj 'uravnovešena' pa mi je Carrie. In tudi jaz se bi težko opredelila samo na eno. Čeprav najbolj prevladuje Carrie, ampak včasih kompliciram kot Charlotte, sem poredna kot Samantha in imam včasih pogled na svet kot Miranda.
letos poleti bom pogledala vse serije SAC od začetka do konca.
no, zloudala sem si 1. sezono in me zanima a je res sam 12 epizod v eni seriji in če so res kratke samo cca 25 min? ne vem al tko pač je al sem pa kej zaj***