ela85 napisal/-a:ljutomer: *oxigen: dobre pice *galileo: najboljši njoki&tortelini *kebab pri zurapu (poleti pa sladoled ) *čarli: hamburgerji
Meni pa v Oxyu niso dobre pice. Celo ne tiste z polnjenim robom. Samo Čarli-love it!!!! Burgeri+Hot dogi so tam zakon!!! Zdaj bi mi spet bil čas da pridem kaj tja..
^da, skelet je pa kul. sicer sem bla tam samo enkrat, pa še to pred dvema letoma (ja, nimam lih vsak dan priložnost v lj it. ), se pa spominjam še sedaj čist točno, kako je not. res zakon.
“Fashion does not only exists in dresses; fashion is in the air, it is brought in by the wind, one feels it coming, breathes it in, it is in the sky and on the pavement, it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
A slučajno kdo ve za eno dobro picerijo v Uncu? Zadnjič mi je nekdo govoril o tej piceriji, pa se ne spomnim imena (pa tudi tega ne, kdo mi je to govoril ). Baje da majo tudi ful ogromne pice.
Men je najboljša gostilna Branibor, najboljša restavracija pa v Planetu Tuš kjer majo res tabooolše pice, njami. No, pa tud gostilne so v Planetu vse fajne ... Aja, vse to v Celju. Sicer v LJ mi je pa ql Zvezda (čeprav je ful drago) pa Semafor.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Dostkrat gremo v Bakhusa al pa Globala. V petek in sredo zvečer majo zdej tud Itak party. Če sodeluješ, lahk dobiš telefon, drgač pa ene luštne gatke. No, vse je pa na http://party.itak.si/
jaaa.. men gre ta kafana tok na k****, k misljo da so najhujpi ti kelnarji.. tko da če grem tm okol na kofi grem rajš v uno staro kafano reformator bar ( ) k pa v salon..