Ja da razložim, mi žvimo tko najbl možn na samemin zato majo res neomejen placa, da se igrajo pa vse. Mt, bi pa znorela, da bi bli notr, ker pol k se pa kej nardi je pa ona da pospravla pa to.. Pa sj majo tko v garaži uno loputo da not pa vn hodjo, pa pojstlco pa vse.. Pa tut k smo mel zdej enga k ga je avto povozu in je meu tačko zlomano in je mogu bit 1 mesec notr, da si nebi unih povojeu zmoču, je mačk cele dneve po hiši hodu pa jokou.. res ne sede jim notr.
Je pa ta fora, da nismo nameraval met novga, k nam je tapruga povozu avto, pol je pa folk tok przadet, da k majo mladičke, jih vržejo km za cesto al pa k nm za cesto in smo tko dobil enga mjčknga mucka in pol smo ga valda vzel pa mu zajest dal.. Pol je pa še ena divja mačka pršla in je mela mucke, k pa niso bli divji, pol sm pa še jest zatežila za uno perzijko varjanta, zdej mamo pa 4. Una perzijka je kastrirana, dva sta tipčka, ena ja pa tut muca, pa ma zmeri ful lepe mladičke k jih res ni problem oddat, sam pomoje, da bom tut njo dala kastrirat, ker je preveč gadno mucke pol oddat. No, sj ponavad jih oddam kkšni prjatlci, da jih pol mal hodm gledat, kako jim gre.
ja pa za mene mačke SPLOH niso potrošni material, ker so to živalce k jih mam najrajš an svetu, sam kaj če mi doma ne pustijo, da so cel dan notr, sj tko so ene 10 ur na dan vsaj notr, sam 4 mačke pa ne morš met skos v bajti. Sj lohka jih pa avto povoz tut, ko jih za pet minut spustiš vn, da se maligrajo na zraku... To ne morš kr tko govort, da zdej jo boš pa zapru... Saj moji mucki vem, da bi trpel..