*jaz recimo nikoli nisem zbirala starejših, vedno so bli isto stari kot jz, kako leto, dve gor. Ampak me zadnje čase moti, da spoznavam take (svoje vrstnike), ki ne vejo kaj bi sami s sabo. Pa to ne pomeni, da ne znajo funkcionirat monogamno v resni zvezi, sploh ni to problem, ampak moti me to, ko moški ne ve, kje se vidi čez par let oz. vsaj kaj so njegove želje (itak vsega ne moreš predvidet, kaj se bo uresničlo in kaj ne), potem tudi katere vrednote mu res veliko pomenijo in da živi tudi v skladu z njimi, ugl. neko tako bluzenje opažam, ki sem ga sama že prerasla. In isto je blo pr bivšem. Je bil spososen bit zvest, je mel ok službo, ampak nikakor pa nisem mogla rečt, da je to človek, ki ve kaj želi v življenju in živi popolnoma odraslo, samostojno, odgovorno. Težko je razložit, samo se ne mislim spuščat v dotične primere, ker nit ni tolk važno.
*me je včeraj hayley full zrajcala s tistim zapisom o čokoladi in sem si jo dans prav šla kupt (s karamelo, čokoladno kremo in mandlji, ampak če sem čist natančna, se ne čuti dosti tekoče karamele, damn

), kar nisem nardila že celo večnost.

Shame on me. Mam slabo vest, res. Danes sem pojedla dve tablici.

Sem že skoraj pri blagajni jo hotla nazaj odložit, ker sem prelomila svojo zapoved, da ne kupujem nič sladkega. No pa tudi sodelavka je kriva, ker mi konstantno ponuja sladkarije.
*ma ta sodelavka 35 let, cca. 120 kg, kadi, skos si naroča nezdravo mastno hrano, v prvi štuk se pelje z dvigalom ... res pomisliš, kako mora biti človeku tolk vseeno za samega sebe, da nič ne da na zdravje. Pa dva mala otroka doma in je razlagala, kako je že bila operirana na jetrih.

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)