aaa wantyka...sam ne teh verjetnostnih računov pa kombinatorike pa tega sranja men pa to res ne gre ker smo čist nazadnje v šoli delal pa še manjkala sm in je čist polom...sj je logično nekaj, sam vse pa tut ne
neee, sam kombinatorike nee to pa men ne lezi glih in bi pomojm sam butast gledala not v polo punce, kaj pa kej mislte, da bi blo loh not, kaj se ucite kej?...a ksne mnozice in podobne stvari iz 1. letnika pridejo v postev? k se mi res ne da tega delat...ubistvu se mi sploh ne da vec ucit k sm tok zmozgana od celga tedna in sam komi cakam, da se bom loh naspala
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...
pr nas isto smo to statistiko full mal delal. kombinatoriko smo sicer kr neki vajn nardil, sam prot koncu in men se takrat ni dalo več sledit...tko da nimam kej preveč pojma.
drgač sm se pa mal bl intenzivno začela učit šele pred dobro urco. tok se mi ne da več! kdaj bo že konc te mature!!!
js tut neb te kombinatorike,vrjetnosti in tega.. drgač mi matematka kr gre,sam tole pa.. je skregan z mojo pametjo tko da če že more bit nj bo usaj na osnovnmu nivoju,da bo usaj laži še bolš pa seveda d sploh neb blo,sj je dost ostalga kt lahko dajo
damn...sj se mi je zdel najbl bi mi sedl ksni polinomi, odvodi, mogoce integrali, funkcije, ksna zaporedja tut niso slaba, logaritme se tut se da dobr rest...ah ja, zdej ze mal sanjam aja, pa ne sme bit geometrije
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...
amital napisal/-a:mene tud panikaaa se mi zdi da je vse kar sem že znala potonlo v pozabo.
SapraVeronika, na ravnški gim. delaš maturo?
ne.. slovenjgraška
sam men je res tko..
grozn zdej ka če ne nardim pa to
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
jooooj mene tuut zdej gledam komplexna stevila in ugotavlam, da si nism zapomnla tok kukr sm misnla... ce ruknm mato pol sama seb neki nardim (predn me fotr dobi)
nevem a nej se jokam al smejim