Aksioma (kot produkcijski center) je precej produktivna na svojem področju. To je dobljen denar, ki se prerazporeja v različne namene (najemnina, razstavnine, materiali za sodelujoče in razvoj projektov), to ni njuna plača.
To bi ti lahko bilo jasno. POjdi enkrat do Aksiome, ne verjamem, da boš dobil občutek, da kdo živi na blazno veliki nogi. Če pa zdej pretakajo dnar na Ciper in pod krinko hodijo dopustovat v Trento, tega žal ne vem.
Picatinny napisal/-a:Ej, po tvoji logiki bi tudi jaz malo rad uporabljal Rog, recimo naslednja dva meseca...saj imam enako pravico kot tisti, ki so trenutno notri ane, a se bodo sedaj spokali ven, pa bom jaz notri delal, kar mi pač paše, itak občina nima boljšega programa
Seveda lahko. V tem je čar skvoterstva. Vendar bo od tebe najbrž pričakovano, da glede uporabe prostora najdete skupni jezik in si prostor pod soncem delite glede na potrebe.
Ampak v Rogu ne pričakuj ne vode, ne elektrike in niti nobenega kritja stroškov. Če si dovolj zagret, da boš celoten program oz. dejavnost financiral sam oz. iz fonda prostovoljnih prispevkov, v kolikor se teh kaj nabere, mislim da tvoje udejstvovanje v Rogu ne bi smel bit problem. Le pogumno. Vsak, ki ima 5 minut časa je lahko bojda umetnik. Naj odloži delo Picatinny in naj si vzame svojih 5 minut za umetnost. Škodlo ziher ne bo.
Picatinny napisal/-a:Sem Ljubljančan, ZD Lj center pa je bil pač dežurni in je bilo treba oditi prav tja. Zasvojenci pa so čemeli na območju nekdanje vojašnice na drugi strani ceste in ne pri ZD.
Seveda, AC metelkova je bolj prijeten plac za posedanje kot pred ZD. Glede na število ljudi, ki ob vikendih tam preživljajo svoj čas, je jasno, da je Metelkova zelo prijeten plac za čemenje. Tudi Tivoli imajo radi, a nej tudi Tivoli zapremo in požagamo vse? Kaj pa bregovi Ljubljanice? nej jo kr zasujemo pa mirna bosna, se bomo vsaj znebili vseh, ki tam jointe kadijo? Kaj pa Petkovškovo, kjer imajo društvo? Najboljše, da vse skenslamo zaradi narkomanov, ali pa jim prepovemo gibanje?