hallwag napisal/-a:[
b]polly-polly[/bRes je:
- NL je dobila pravdo
-sodišče je odločilo: punci sta dolžni plačati odškodnino
-punci ji spoh nista plačali booka
- in proti njima je sodišče ukrepalo z izvršbo
Za eno od teh je bila celo objavljena hipoteka zaradi izvršbe
A zdej sta pa oni dve žrtvi?
A dopuščaš možnost, da nista? Tožilstvo je tudi odkrilo njihov IP računalnika. Logirali sta se z večimi imeni.
Prav na Cosmo forum sta pisali laži in so ju izsledili.
Državni tožilec je ukrepal! Torej sta lagali

NL je diplomirana novinarka. Je aktivnav stranki SD - Pahorjevi in ziher nima časa buljit foruma. Za to ima odvetnike

o temle pa kr mal dvomim.
Poleg tega pa če nina sama ne bere tega foruma, ima pa sto ljudi ki jih.Že ti si eden/ena izmed njih.
drugače, pa svoboda govora?jst lohk na forum napišem marsikaj, lahko tudi moja mati in kdorkoli, kako boš prek IPja dokazal, da sem bila to točno jaz?s pedofilijo se zajebavajo in iščejo dokaze tud po več let, ne pa da so na podlagi IPja takoj obtožl dve dekleti in jim dal izvršbo in hipoteko na kaj?predvidevam da sta bili mladi in nista imelai nič svojega, nekaj kar ni tvojega ti pa ne morejo zasežt, lahko samo čakajo na to da boš stalno zaposlen in ti odtrgavajo do plače.
ivanag, ja ziher ti bomo verjeli, da na podlagi samih slabih stvari in pisarij, dekleta množično hodijo v agencijo.
glede na to, da je treba po forumih tako brant agencijo in vsem zgleda da ni vse tko lepo kukr more bit.če bom jst šinfala Lesninino pohištvo se zihr ne bodo prijavil na forum in počel take kot jih vi

proesionalnost na višku.a ste plačani tudi za branjenje agencije?
Sem stara šele 16 let.
Zato še ne hodim na faks.
Pa septembra se začne pouk, ja!
ko boš stara 25 in ko boš gledala realno, se pa oglasi.
Zakaj sam obsojate?
A ni to tema o fotomodelstvu nasploh?
vsak ima svoje mnenje, kaj?
Sem misla debatirat o modelstvu, fotkanju.
Kakšen smisel sploh je, da sem pripela svoje fotke?
še vedno teče pogovor točno o temu čemur je tema namenjena.
Za slike, pa nevem..Mislim da te nihče ni silil, če si jih dala gor, verjetno že veš zakaj si jih