- jeeeeeeeej deeeeeež! končno! nič ni lepšega od poletne nevihte.
- da sem že malo sita te vročine, ker se mi non stop samo spi in sem totalno neproduktivna.
- da sem bla danes na sitotiskarskih delavnicah in je blo awesome! darilo za dečka izdelano, pa še bolše zgleda kot sem pričakovala. ker ma tolko awesome dečvo je dobil dve darili
- da grem danes malo na štajersko pogledat kaj se kej dogaja, vendar se vseeno ne nadejam neke akcije

claire, kako kaže kej v vaših koncih?
- da bom spet zamudila lent. prav ne rata mi. obup.
- da je jutri ena žurka v k4, ki bo ziher huda, ampak ne. ne grem! žuranje načeloma do nadaljnega postavljam na stranski tir.
- da bi šla nekam v hribe za par dni. špilat romantiko in hladit glavo.
- da me mikajo firence za en podaljšan vikend, ampak ne vem če bo šlo to skozi. mogoče b raje prišparala kak evro za jesenske počitnice. valda bom do takrat diplomirala in bo kdo doniral kak evro.
- da morem še pod tuš, pofotkat štacuno, da dokončam še ene stvari pol pa malo pavze.
- da morem poslat neskočno število mailov, da sem jih ogromno že poslala, ampak kaj ko nihče ne odgovarja. your loss
- da mava ogabno gnjusno svinsjko stanovanje, pravi ciganski tabor. ampak je totalno prevroče za pospravljanje. pa itak je treba kuhnjo prebelit, ker je še vedno cela flekasta od zadnje poplave pri sosedih. ta vikend mejbi?
- da mam totalno awesome sosede, ki mi pazijo mačka in so nasploh super
- edino njihov glasbeni izbor, ki so včasih sliši do našega fleta, je na momente malo passe. prejšnji večer smo ene 4 ure poslušali sinnerman od nine simone. sem mislila, da bom znorela. pa mam rada nino simone. sem jih vprašala, če želijo, da jim dam na cd še kake druge njene komade.
- oooooh, ventilator moj najljubši prijatelj....
- da se je mati najavila da me obišče, ko dečka ne bo. morem jo peljat malo ven, da se socializira.
- da mačka tuli pred vrati od sobe ko blesava, ker misli da je sama. smotana.
- da mi je zadnjič ruknla špegle na spodnji balkon, dobre 4 metre pmojem. sej ne da sem sama kriva, ker sem jo dvignila nad oknom, da ji pokažem sosedovo mačko, v sekundi je zapaničarila (kdo pa ne bi), in mi s taco zbila očala. za sekundo sem upala, da niso prežvela padca in bom primorana kupit nova. ampak so. dečko mi jih je s varnostno zaponko in cvirnom fetchnil iz balkona. stručko.