Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da me je ta moment skoraj infarkt ker mi je VIS napisal da se ne morem odjavit od izpita
- Da sem srečna da je šlo v drugo lažje :D
- Da FUL pogrešam mojega dragega in da komaj čakam da greva skupaj malo okoli
- Da že zdaj pogrešam kolega, ki ga še slab mesec ne bo nazaj v slo
- Da sem malo žalostna, ker ga ne bo na poroki od skupne prijateljce
- Da me malo grabi panika ker ne vem koliko ljudi bom sploh poznala na poroki ker njega ne bo, in upam da ne bom sedela zraven kake stare tete, ki mi bo cel večer kazala slike svojih 35 mačk :D
- Da pogrešam bivše cimre, kak girly talk z njimi bi mi prav pasal </3
- Da me malo skrbi za faks, čeprav vsem tupim v glavo da če si pustim 2 izpita za september ni panike
- Da upam da bom naredila letnik, ker nočem zgubit kolegic - še vedno kar ne morem verjet, da sem si našla tako epic družbo na faksu :)
- Da si želim, da bi lahko včasih odklopila glavo
- Da upam da če kdo to slučajno bere da se ne zgraža preveč :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- mi je posrečen prejšnji post
- slišala grde stvari o katerih je/govori ex
- da spet razmišlam o nekem dopustu
- tuhtam, če je pametno vse prihranke zapravit za dva ornk dopusta al ne :/
- da sem se danes mela fajn na bazenu z sestro in kolegico
- da so tisti kao hudi tobogani ful adrenalinski, ampak od njega nisem odnesla nič adrenalina, ampak samo ornk počohano rit
- da mi tale vročina po večerih v bloku sploh ni ušeč
- da se mi lušta sladoleda
- da mi ni jasno, kak ti je lahko zlooo uredu kolegica fauš, če greš nekam na dopust, okol pa govori razne neumnosti
- da je moj učeri an moje čište speko tako fajno kuruzo :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem screwed :? počutim se totalno v brezupnem položaju, ne vem kaj naredit, sploh... pol časa me utesnjuje vse skup, pol časa v nekem evforičnem razpoloženju
* počutim se izgubljeno
* da bi se ga prov napila zdele, takoj in šla plesat, dokler ne mine vse skup
* da se sprašujem, zakaj se mi to dogaja ravno med izpitnim, a mi je treba tega??
* da dejansko ni tak grozno, sam morala sem tole nekam zlit
* da bi kar v Lj ostala najraje, stran od vseh...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da je dons plača jeeej. Za potrošniško usmerjenga človeka kokr sm jst je to top novica :flower:
* še mal pa morje! Obnašam se k en otrok, vsem petkrat na dan povem kok se veselim, odštevam dneve, ure in minute in mečm v kufr kopalke že tri dni pred odhodom. Kaj nej - če se pa res ful veselim :D
* ^^ razlog je tut v tem, da že ful ful pogrešam ene par ljudi in koooomi čakam d jih vidm.
* jst ne vem kje je fora, ampak dejansko vse česar se zadnje čase dotaknm, čudežno crkne. V 2h letih sm uspela pokvart 4 telefone (od teh dva podarjena, d mi je še bol bed), kolesu od sestre je misteriozno odpadu pedau, uspela sm polit laptop (pa je šlo 200eur, a je res treba pit zravn kompa??) - pa dobr no! Morm začet mal bl pazt na stvari, čeprov še vedno mislm, da to ni posledica mojga neodgovornga ravnanja s stvarmi, ampak mam pač vedno ta prav tajming d stvar vedno crkne glih takrt k pride v moje roke. Eh!! :D
* life is good :megacool:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

....
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- ful me mori magistrsko delo....ne vem katero temo bi imela oz. eno področje mi je všečno, sam ne najdem dovolj ažurnih podatkov na netu. Sploh pa če bi šla v to smer, bi mogla zbirat med enim od treh profesorjev za mentorja...pa si lih ne predstavljam nobenega za to. Pa doma mi že težijo naj se spravim kaj pisat, da bom čimprej končala - se mi zdi, da si kr predstavljata, da enkrat ko bom konc bojo ljudje kr čakali v vrsti zame, da me zaposlijo. Ja, valda...
- precej zanimiva bi se mi zdela tudi tema povezana s športom. Sicer sem zadnjič vprašala na fitnesu če bi rabli kakšno analizo, izračune ali kaj podobnega, sam so rekli da ne. Bi že raje naredila kaj uporabnega, kot pa samo nabijanje teorije.
- arrrghh!!
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem v tem tednu naredila rekordno število izpitov... skoraj vse v glavnem.
> da imam še 2 ustna/teorijo + dve nalogi za oddat do petka
> da ni šans da mi vse to rata, tako da si bom en ustni pustila za septembra
> je kar kul seštevek. še en ustni + en celi izpit za sept in pol konec
> da sem res premalo spala te dni. nevem če sem 2 uri na dan. zato sem danes celo jutro prespala ker enostavno ne morem več.
> zdaj se bom pa lotila teh nalogic bolj v izi.
> edino jest še rabim. glede tega tudi nevem točno kaj bi dala v sebe.
> in kaj je to zaeno vreme?!?
> da za en izpit še zdaj ne morem verjet da mi je uspel :D in to prav fajn.
> kako naj gre človek v trgovino v takem nalivu?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- jeeeeeeeej deeeeeež! končno! nič ni lepšega od poletne nevihte.
- da sem že malo sita te vročine, ker se mi non stop samo spi in sem totalno neproduktivna.
- da sem bla danes na sitotiskarskih delavnicah in je blo awesome! darilo za dečka izdelano, pa še bolše zgleda kot sem pričakovala. ker ma tolko awesome dečvo je dobil dve darili :)
- da grem danes malo na štajersko pogledat kaj se kej dogaja, vendar se vseeno ne nadejam neke akcije :D claire, kako kaže kej v vaših koncih?
- da bom spet zamudila lent. prav ne rata mi. obup.
- da je jutri ena žurka v k4, ki bo ziher huda, ampak ne. ne grem! žuranje načeloma do nadaljnega postavljam na stranski tir.
- da bi šla nekam v hribe za par dni. špilat romantiko in hladit glavo.
- da me mikajo firence za en podaljšan vikend, ampak ne vem če bo šlo to skozi. mogoče b raje prišparala kak evro za jesenske počitnice. valda bom do takrat diplomirala in bo kdo doniral kak evro.
- da morem še pod tuš, pofotkat štacuno, da dokončam še ene stvari pol pa malo pavze.
- da morem poslat neskočno število mailov, da sem jih ogromno že poslala, ampak kaj ko nihče ne odgovarja. your loss
:tot:
- da mava ogabno gnjusno svinsjko stanovanje, pravi ciganski tabor. ampak je totalno prevroče za pospravljanje. pa itak je treba kuhnjo prebelit, ker je še vedno cela flekasta od zadnje poplave pri sosedih. ta vikend mejbi?
- da mam totalno awesome sosede, ki mi pazijo mačka in so nasploh super :D
- edino njihov glasbeni izbor, ki so včasih sliši do našega fleta, je na momente malo passe. prejšnji večer smo ene 4 ure poslušali sinnerman od nine simone. sem mislila, da bom znorela. pa mam rada nino simone. sem jih vprašala, če želijo, da jim dam na cd še kake druge njene komade.
- oooooh, ventilator moj najljubši prijatelj....
- da se je mati najavila da me obišče, ko dečka ne bo. morem jo peljat malo ven, da se socializira.
- da mačka tuli pred vrati od sobe ko blesava, ker misli da je sama. smotana.
- da mi je zadnjič ruknla špegle na spodnji balkon, dobre 4 metre pmojem. sej ne da sem sama kriva, ker sem jo dvignila nad oknom, da ji pokažem sosedovo mačko, v sekundi je zapaničarila (kdo pa ne bi), in mi s taco zbila očala. za sekundo sem upala, da niso prežvela padca in bom primorana kupit nova. ampak so. dečko mi jih je s varnostno zaponko in cvirnom fetchnil iz balkona. stručko.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

sovražim H&M in otroke sploh dojenčke v trgovinah, ker tam nimajo kej iskat! :mad:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Emm, a nima H&M otroškega oddelka, verjetno hočejo prej pomerit cunje, preden jih starši kupijo? :D Za dojenčke se pa strinjam, zna bit matranje tako za njih, kot za starše, kot za ostale stranke (domnevam, da se tistih dojenčkastih pajacev itak ne sme probavat).. Sploh zdaj v vročini ni luštno...

- da mi je všeč malo dežja, samo toče pa ne bi blo treba :?
- simpatičen del floribundinega posta glede mačke, hehe :D
- da še vedno ne vem, a bom popoldne kam šla ali ne
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^ahhhh pošljite nam mal dežja - sam dež, brez toče :D prav pasal bi

*da mi je čist preveč vroče in sem posledično še bolj neproduktivna kot ponavadi
*da si tak hudo nekaj želim...
*da nvm kaj bi. blah. pa sploh se mi ne da razmišljat o ničemer :D
*da je to ful bedno priznanje, še priznavat se mi ne da. lame.
Yada, yada, yada...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

brrrr, je mrzlo.... :D :D :D
končno malo svežega zraka...:)

sem hotel iti na morje jutri pa do torka, da se malo odpočijem....pa mi je padlo v vodo....grem v sredo spet poslovno ven...do sobote....reims francija, rotterdam nizozemska, pa domov....tokrat z avtom....me zanima, če bom letos še kaj morja videl... :?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* me zanima če zna Jochie nizozemsko

_* sem že 5 dni na Nizozemskem pri sorodnikih, že drugič...in je kul

_* predvčerajšnjem sem bil v Amsterdamu, danes sem bil v Luksemburgu...poklonil sem se tudi padlim junakom v Bastognu- Jutri pa me čaka piknik.

_* sem prekolesaril cel Amsterdam, lepo mesto...zelo umazano, kar mi je všeč, povsod diši/smrdi po travi...kul mesto, ljudje so res sproščeni in vidiš vse od gay parov z otroci, zadetih starejših žensk ter mene :D

_* mi je Nizozemska super za obiskati, ampak da bi živel tukaj je NO GO, vsi so vljudni, vse je tiho, vsi živijo v istih naseljih, noben ne nažiga glasbe...imajo grozno hrano, jejo samo nek krompir in kruh with chocolate sprinkles, in z vsemi imaš lahko inteligentne pogovore, amšak so vsi taki mirni, skoraj plašni..nobenega žmohta ni v njih.

_* sem bil presenečen nad Luksemburgom, dizel je 1.2, parkin ge1 evro v centru, pivo je 1.6 v lokalu..torej, imajo ogromno več denarja ter cenejše cene kot mi. In prisežem da je bil najslabši avto ki sem ga videl v celemu dnevu, Alfa Romeo Mito. Zanimivo mesto, ob 12 grejo vsi biznismeni na kebab..vse je super urejeno, vse je zeleno in s stilom , čeprav imajo keša očitno ko dreka.

_* je trenutno dež in prijetno hladno, okoli 19 stopinj in škoda da nimam možnosti iti malo kolesariti ob poljih

_* ne glede na to če šefu napišeš kdaj te ni, te še vedno kliče da prideš v službo jutri :lol:

_*pogrešam mojo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-sm danes dobila dva nova prstančka, dve jopci, kratko majčko in rutko, shopping with mommy <3 :)
-me skrbi za kolega :( debilen speed in vse!
-stupid žuželke, komarji so res najbolj useless bitja na svetu
-še kr ne delam za diplomo, a sm lahk še bl lazy
-še en dan in pol yeey!
-bonsai fikus mi umira :/
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ja, ik spreek en schrijf een beetje nederlands. vijfteen jaren geleden heb ik deze mooie taal gestudeerd, maar ik heb al veel vergeten. het is moeilijk nederlandse mensen te verstaan, omdat ze erg snel praten. heb je genoeg?:D

tisto na kruhu pa se imenuje hagelslag... :D
Zaklenjeno