Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
oba sva stara 20. ne,tudi če bom ga vzela nazej,sem prepričana da mi tega nebo naredo. sva se menila o tem. zato tudi noče da bi bila zaj takoj nazaj skupaj,ker še trenutno ne ve kaj bi rad,in če bo ze kaj zdaj mel s katero drugo punco,noče da bi me prizadel,zato noče da sva nazaj skupaj dokler še on ne ve kaj bi rad.
joj upam da nisem tečna,ampak zdaj se je nekaj zgodlo.
trenutno sem ga videla na msn,in ga kliknila in mu napisala da mi naj prosim pove ali ga naj pozabim in ostanema kolega ali še lahko upam na to da boma nazaj skupaj, pa je napiso: nevem,malo te že pogrešam veš?
saj vem mogoče se prehitro veselim. potem pa sem se mu nekaj zlagala
vem da ni lepo ampak uspelo je. zlagala sem se mu da sem včeraj skoraj z drugim "zasrala",in je samo odpiso lahko noč. kar pomeni da ga mantra misel da bi jaz bila z drugim.
trenutno sem ga videla na msn,in ga kliknila in mu napisala da mi naj prosim pove ali ga naj pozabim in ostanema kolega ali še lahko upam na to da boma nazaj skupaj, pa je napiso: nevem,malo te že pogrešam veš?

osamljena napisal/-a:joj upam da nisem tečna,ampak zdaj se je nekaj zgodlo.
trenutno sem ga videla na msn,in ga kliknila in mu napisala da mi naj prosim pove ali ga naj pozabim in ostanema kolega ali še lahko upam na to da boma nazaj skupaj, pa je napiso: nevem,malo te že pogrešam veš?saj vem mogoče se prehitro veselim. potem pa sem se mu nekaj zlagala
vem da ni lepo ampak uspelo je. zlagala sem se mu da sem včeraj skoraj z drugim "zasrala",in je samo odpiso lahko noč. kar pomeni da ga mantra misel da bi jaz bila z drugim.
Otročje, primitivno!!!
jagodka85 napisal/-a:Jst p ane bi temu rekla primitivnost, ampak sam obuapna želja po tem, da ga dobi nazaj, ker ga ma pač rada. Sicer mislm, da s tem nisi nč dobrga nardila, ker bo mogoče mislu, da hočeš druzga in si ga zarad tega to pač prašala ane ... no ja, boš vidla, kk pa kaj bo reku. Upam, da najbolš zate
on dobro ve,da tudi če neboma več skupaj še lep čas nebom mela drugega,ker sem v življenju marsikaj prestala zato sem se pa navezala tako na njega,in nebi mogla kar tako drugega fanta sprejeti v svoje življenje. vseeno hvala ker me skušaš razumeti! ni pa res da ga hočem na vsak način nazaj. hočem samo izvedet na čem sem. brezveze da kaj upam če bi blo njemu vseeno zame,ali ne? ali pa jaz narobe razmišljam

Ne, ne, maš prav, če bi vedla, da ni več upanja, je itak brezveze še na kej upat.
Te pa razumem glede navezanosti in to ... nismo vse take, da bi koj mele druzga. Sicer pa ja, če te res pozna in če si je zapomnu tvoje besede glede drugih tipov, bo vedu, da si hotla sam mal "požokat", kk stvar stoji.
Jst bi ga na tvojem mestu zdj res neki dni pustla pr miru, zihr te bo sam kliknu na msn-ju al pa ti poslou sms al pa te poklicu, karkol, da bosta v kontaktu ...
Za bit skupej se morta pa itak oba skup odločt, čeprou si se ti že
On se bo pa tud še, sam spoznat mora, kok te pogreša ... sj ti je povedu, da te pogreša, pol bo že neki na tem ane?
Te pa razumem glede navezanosti in to ... nismo vse take, da bi koj mele druzga. Sicer pa ja, če te res pozna in če si je zapomnu tvoje besede glede drugih tipov, bo vedu, da si hotla sam mal "požokat", kk stvar stoji.
Jst bi ga na tvojem mestu zdj res neki dni pustla pr miru, zihr te bo sam kliknu na msn-ju al pa ti poslou sms al pa te poklicu, karkol, da bosta v kontaktu ...
Za bit skupej se morta pa itak oba skup odločt, čeprou si se ti že

linnka* napisal/-a:@osamljena... Enako tudi jaz mislim, da ga je enostavno zamikalo, da bi se še malo znorel. Koliko sta pa sploh stara? Samo, če mu boš ti sedaj pustila, da se znori in ga po določenem času vzela nazaj, bo imel skoz v mislih "sej ni važno kaj delam, sej me isto nazaj vzame!". Ne vem no, to je samo moje mnenje.
Jaz si sploh ne mislim, da bi si on zarad tega potem mislil, da lahko počne kar hoče. Sej to se je samo enkrat naredilo. Če bi se pa to non stop dogajalo, potem bi pa že lahko tako rekli.
Ni vse zlato, kar se sveti.
jagodka85 napisal/-a:Ne, ne, maš prav, če bi vedla, da ni več upanja, je itak brezveze še na kej upat.
Za bit skupej se morta pa itak oba skup odločt, čeprou si se ti žeOn se bo pa tud še, sam spoznat mora, kok te pogreša ... sj ti je povedu, da te pogreša, pol bo že neki na tem ane?
saj ne silim v njega. po enem tednu sem ga zdaj pač kliknila da vidim kak je na stvari. sploh ne silim v njega,zato pa sma tudi ostala v stikih. vedno on mene klikne na msn ko bi se rad menil z mano,danes sem pa jaz pač njega. hvala ker me razumeš
jagodka85 napisal/-a:Kk te ne bi razumela, če pa vem, kk je toSj nism rekla, da silš v njega, je tud prou, da ne, ker pol bi se lh mal naveliču ... ni nobenmu fino, če kdo sil v nekoga, se mi zdi no.
Želim ti, da bi se on čimprej odloču, kako pa kaj, ker trpet zarad takih stvari ... brezveze no
dosti laže bi bilo če bi vedla da mu več ni za mene,pa bi ga pozabla pa bi blo konec s tem.
očitno me edino ti razumeš,vsi ostali mi govorijo da ni edini. zelo sem ti hvaležna,da se mam komu zaupati in ne držim vsega v sebi
[karamelca] napisal/-a:Ne bom opisovala celotne situacije, ker to trenutno ne bi blo dobr zame. Vceri mi je tko dokoncno povedu, da ne more bit z mano, da pa niti sam ne ve zakaj. Ocitno ga ni tok zadelo kt mene. Nisva nikoli dejansko hodila, ampak je blo ful vsega... In me zdej zanima, kako sploh prebolis nekoga k ti je bil res uno.. ful uredu. Vse. Ker ni tko niti ene stvari, s katero bi si jst lahko pomagala pa si rekla, da je bolje, da nisva skp. Ker mi je res tok do njega. In sm zalostna, ker ne bova nikol skupi..
Torej... kako prebolis nekoga k si mu pustil ze tok blizu.. pa k ti je res ful ful uredu vse na njem.. pa ti ni nikol nc slabga naredu, ampak vedno lepo ravnal s tabo. In se vedno lepo ravna. Ok, bluzim.. je meu kdo ksne podobne izkusnje..?
živjo! midvi sva čist na istem. tudi meni je isto naredil. in tudi ne najdem tolažbe. včasih se tolažim s tem,da si bo čez čas mogoče premislil,včasih pa mislim tudi na to da me ni vreden,če ne ve kaj bi rad,pa sem mu dla čist vse. držim pesti za naju,da nama bo čimprej uspelo
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Uff punce... težko je, ko naenkrat ugotoviš, da druga polovica tvojega srčka ne bo več nikoli ista. Da sreča ne bo imela več njegovega obraza...
Ampak preboliš. In greš naprej. Nekatere rabimo malo več časa, druge pač malo manj. Vsi pa prebolimo in prej ali slej najdemo nekoga, ob katerem pozabimo na preteklost in se veselimo vsakega dneva spet posebej...
Ampak preboliš. In greš naprej. Nekatere rabimo malo več časa, druge pač malo manj. Vsi pa prebolimo in prej ali slej najdemo nekoga, ob katerem pozabimo na preteklost in se veselimo vsakega dneva spet posebej...
My dreams are my reality...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Ravno to je narobe. Da se zapriaš v sobo in razmišljaš. Pa kaj ti naj govorim. Saj tako sama veš.... dlje boš to počela, dlje boš trpela.
Res je tako.
Js mojega še vedno nisem prebolela. Pa je skor 5 mesecev že od tega... sam živim. Ravn zdej sem se dobila z enim fantom, ki ni napačen... živet je treba naprej...
men je reklo eno dekle: "Življenje je preveč barvito, da bi ga zapravili s spomini, ki so res še samo spomini in mogoče čisto nič drugega!"
Res je tako.
Js mojega še vedno nisem prebolela. Pa je skor 5 mesecev že od tega... sam živim. Ravn zdej sem se dobila z enim fantom, ki ni napačen... živet je treba naprej...
men je reklo eno dekle: "Življenje je preveč barvito, da bi ga zapravili s spomini, ki so res še samo spomini in mogoče čisto nič drugega!"
My dreams are my reality...